Sevdiğini özleyenler buyurun

tadı yok sensiz
ne gündüzün ne gecenin
tadı yok sensiz
sabaha doğan güneşin
bir ben çaresiz
yokluğunda yetim ellerim
son ver bu ayrılığa
yağmuru dinsin gözlerimin...

Son düzenleme:
TELLİ TURNAM SELAM GÖTÜR
SEVGİLİMİN DİYARINA
ÜZÜLMESİN AĞLAMASIN
BELKİ GELİRİM YANINA

HASRET KİMSEYE KALMASIN
SEVDALILAR AYRILMASIN
BEN YANDIM ELLER YANMASIN
SEVDANIN AŞKIN UĞRUNA

GÖNÜLE HASRET YAZILDI
SEVGİYE MEZAR KAZILDI
İKİ DAMLA YAŞ SÜZÜLDÜ
GÖZLERİMİN PINARINA.. senağlama

aşkım bu şarkıyı dinliomuş ve de aklında ben senağlama

Seviyorum Seni Yar..
Gözlerim Sana Ağlar..
Herşeye Rağmen Sevgilim..
Seni Bekleyen Biri Varr..

senağlamasenağlamasenağlama

kız karşıyakanın güzeli sen askına kavusmadın mı ne ağlıyon üzdümü enişte yoksa seni???

Tünaydın kızLar....................NasıLsınız BakaLım Ben çok mutLuyum...Çünkü 90 'Larda bitti artık delikafadulden

$afak---------->89<----------------- :sm_cool::teytey::dance:aLLahım bugünLeri bütün arkadaşLarıma gösterir işaLLah....

SELAM KISLAR YAA SIZIN ASKERLERINIZ NEREDE ASKERR MERAK ETTIM kaydirigubbakcemile5

BENIMKII ISTANBUL HARBIYE ORDU EVINDEE 87/4 B

AYY CANIM IYI YERDEYMISS SENINKIDEE BENIMKOCAMDA SENINLE AYNI MEMLEKETDEE YAA GEL DEGISTIRELIM YERLERIMIZI kaydirigubbakcemile3

SAMSUNDAYIM CANIM YAAA SEN ISTANBULDA OTURUYOSUN SANIRIM
AMA BENIM KOCISIM ISTANBULDAAAA TAKSIMDEE OFFF OFFF DAHA 38 GÜNÜMÜZZ VARRRR senağlama

SAMSUNDAYIM CANIM YAAA SEN ISTANBULDA OTURUYOSUN SANIRIM
AMA BENIM KOCISIM ISTANBULDAAAA TAKSIMDEE OFFF OFFF DAHA 38 GÜNÜMÜZZ VARRRR senağlama

Harbiye Orduevi demişsin:teselli: çok iyi biliorum orayı belki enişteyi bile görmüşümdür heuheueheuedelikafadulden
caddenin tam karşısında vip var..orda çalışıodum ben krize kadarÇok üzgünüm çoook

evt canım harbıyedee bende cook sık gelıyodum oraya bılıyorum az cok oraları bendee bıde kendı ısımde cok sık ıst gelıyorum ama 1 aydır bende gelmedım ıstanbula vee cook özledım kocısımıı
evtt bu krız kımı mahvetmedıkıı herkez ısten cıktıı esnaf kan aglyor bılmıyorum hayırlısı olsun hersyın CADIARZU

en önemlısı safakllarımız bıtsınde askerlerımız gelsın yaaaa artıkımm

aminn :Saruboceq:
benim şafak daha 119:çok üzgünüm:

kızlar valla şfaklarınız az kaldııı yaa maşallahhhh ben kendimi bi dışlanmış hssttimm ne şafaklar var dahaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…