Sevdiğini özleyenler buyurun

Canım biLiorsun Benimkide tunceLide...Şuan hozat iLçesinde ama hava düzeLince geYiksuyuna çıkıcak tam oLarak yerini öğren...Ve ne oLarak gittiğini benimkine sorar öğreniriz...ama sıkma canını...
tunceLinin de iyi yerLeri var...işaLLah hayırLısıyLa yapar geLir canım....

NE 15 AY
NE 14 AY
NE 13 AY
NE 12 AY
NE 11 AY
NE 10 AY
NE 9 AY
NE 8 AY
NE 7 AY
NE 6 AY
NE 5 AY
NE 4 AY
SADECE VE SADECE 3 AY KALDI delikafadulden:teytey::dance:

bak sennn havasını da attı aşkollllllllllsırnaşık şey gülçinn
biz hala şafak sayıyoz

ahh ahh Canım Benim kim istemezki onuu...Bende çok isterim vaLLa süper oLurdu yaaaa...
Canım Seninki 8-1 devre kaybı mı ....

ve aynen canım tam alıştırma oluyo bzen aşkımda gitmiş sanki gibi gelio=))))))) sen evlimisin keşke bekar beklesem dediğin oluomu menekşeee

evettt canım evlıyımm ve ıyıkıde evlıyım cünküü nısanlı felan olsaydım canım her ıstedıgınde kocısımı görmeye gıdemezdım benım esım ıstanbulda asker oldugundn ben hemen hemen her ay yanına gıttım vee onu dısarı cıkardım enaz 2 gün beraber kaldık o yönden cookkk ıyıı evlı olmakk
kötü yanı ısee oglum var vee bababsını coook özlüyoo daha 2.5 yasında ama artık bıtsın askerlık annne gelsın babbam dıyoo senağlama ıstee ozaman coook üzülüyorumm ama öyle yada böylee btırdık sayılırr 37 günümüz kaldııı ama safak azaldıkcaa günler hıc gecmıyorrr :1no2: oglusumdaaa babam ucaga bıncek gelcek anneee dıyooo
iştee böyleeee

2010 da canımhihoyyyt
hazırlıklarımız askerden gelince devam edecek çünkü:1rolleyes:
ev eşyalarımız için biraz daha birikim gerekiyor
bir de kredi alcaz onu ödemekkkkafamçokkarıştı

az kalmıs kıss seneye desene ;-) kredi zor yaa faiz ustune faiz bınıo Allah yardımcınız olsun..
esyalarda daha erken haklısınn
kriz olması bize yaradı cunku bı haylı fiyatlar dustu beyaz esyada ole ;-)
senın ceyıs hazırlıkları ne alemde... neler yaptın bakem -tatlicadiarzu-
oda takımları,havlu kenarları lülülülülülü lülülülülülü

sırnaşık şey
çeyiz tamam kız o masrafları çoktan hallettik..yemek takımı almıştık işte en son
bornoz takımı leyin hepsi var:jeyyar:
nevresim takımları,
yatak örtüleri,
düdüklü düdüksüz tenceredelikafadulden tava
bardaktı tabak çanaktı..
küçük ev aletlerim bilem tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…