Sevdiğini özleyenler buyurun

Olsun asiiii senın askın hala yanındaa ama keske bızımkılerde yanımızda olsa üffffffff
sende bızle alıstırma yapıyosun :)))) senınkıı cok mu sonra gıtcek mıss bellımıı??

Olsun asiiii senın askın hala yanındaa ama keske bızımkılerde yanımızda olsa üffffffff
sende bızle alıstırma yapıyosun :)))) senınkıı cok mu sonra gıtcek mıss bellımıı??

bebeğim benimkide gitçek şubat demişlerdi ama dün öğrendik ki devresi deişmiş kasımda gitçek 9 ay daha yanımda:lepi::lepi: ama baya uzuo işte nepalımmm yanımda olsunddaaa:asigim::asigim::asigim::asigim:

ve aynen canım tam alıştırma oluyo bzen aşkımda gitmiş sanki gibi gelio=))))))) sen evlimisin keşke bekar beklesem dediğin oluomu menekşeee

Allah bi daha göstermesin:1no2: kabus gibiydi.....hatırlamak bile istemiorum 99 depremini:1no2:

ooff daraldım konuşmayalım .. hani kızlar nerede neden yoklar tuğçe kaldık başbaşa şafak 87 zaten sevgilim hala mj atmadı uyudumu ne yaptı:)

bende şimdi konuştum geldim aşkısımlasüprizzzzz
benim kayınvalide gelmiş, bi ara uğra diodelikafadulden
şafak 119 ..çoğu gitti azı kaldı böyle avunuoruzsenağlama

kızlar şu sıralar görünmüolar pek..nerdeler bilmiorum

kızlaaaaaaaaaaaaar
çok mutluyuuummm:dance:
kargoyu buldular eline geçti:teytey::teytey:

biraz önce aradı o kadar mutlu olmuştu ki
arkadaşlarının ağzı açık kalmış:sm_cool:
hepsine hava bastım dedisırnaşık şey
defalarca teşekkür ettidelikafadulden
mutlu olduğumu hissettirecek bütün gülümsemeleri kullanmak istiyorum çooooook mutluyum
çünkü o da çok mutlu oldu
defalarca seni seviyorum dedi:asigim:
gece mendille yatcam dedi
şimdi kapatalım mektuplarım beni bekliyo dedi:lepi:
içim içime sığmıyo sevinçtensositososito

canım benim bilmem mi için rahatlamıştırr hafiflemişsindir..
sevdiğini mutlu ettiğini bilmek daha da arttırır mutlluluğunu:1hug:

sağol nurcum sağol tuğçecim
kendimi uzun süredir bu kadar mutlu hissetmemiştim
hatta tam olarak 24 kasımdan beri bu kadar mutlu olmamıştım
gerçekten çok mutlu oldum
o zaman o beni mutlu ettiği için mutlu olmuştuk bu sefer ben onuhihoyyyt

eşimle konuştum akşam telde karsta yapıyodu askerliği 15 gün sonra tunceliye gideceklermiş tam hatırlamıyorum ama tunceli nazımıye dedi galiba orda olan varmı askerlerinizden kızlar.açıkcası biraz üzüldüm canım sıkıldı nedenini bilmiyorum.tunceli deyince adam bi duruyo düşündürüyo yani......KORKUTUYO İNSANI işte haber bekliyorum orda askeri olan varsa nıolur yazsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…