Sevdiğini özleyenler buyurun

selam elifcim çıkcaktım seni görünce yazayım dedim :)
iyiym ben ,sen nasılsın?
bugün bi tanıdıgın nişanına gittik sinirim bozuldu kaydirigubbakcemile
aşkım gittiğinden beri nişanlananlara,evlenenlere gıcık oluyorum:roflol:

canım benim
gelsinler de sıra bize de gelecek
sıkma canını
sevgililer gününde en yakın arkadaşlarımdan birinin
nişanındaydım ben
seviniyim miii üzülüyüm müüü bilemedim:çok üzgünüm:
ama sıra bize de gelecekhihoyyyt

ay inş. şekerim hihoyyyt
o zaman meltemin topiğine yazcam :lepi:

kızlar bugün aşkımlaydım ama braz tripli bi gün oldu bugün nedense ben bi hey heyliydim kırdım aşkımı arada galiba o da beni kırdı blmeden yani ufak şeyler ama ben çok üzüldüm eve gelince onu kırdım boşuna üzzdm die şimdi içim içimi yiosenağlamasenağlama yai şuan gene aramız iyi her zamanki giibiiz ama ben gene huzursuz oldum nasık gönlünü alsam aşkım kızmdm dio:asigim::asigim::asigim::asigim: ama ben gene onu mutlu edim diorum son umudum sizsiniz kızlar:teselli:

asicim ben geldim ben varım anlaat neden üzdün çocugu:)
bende bu akşam aşkımla konuştum okadar güzeldiki çok güzel geliyordu sesi şuanda çok mutluyum o yusden:lepi:Şeniz

asicim ben geldim ben varım anlaat neden üzdün çocugu:)
bende bu akşam aşkımla konuştum okadar güzeldiki çok güzel geliyordu sesi şuanda çok mutluyum o yusden:lepi:Şeniz

hoşgeldin canımcımm allahm düşünmekten hal oldumhihoyyyt sein adına çok sevindim şekerimmmm hep mutlu ol böleee::1hug: canımcım aslında sabhtan başladı akslikler bde ben gttm onlara beni çok sinirlendirdi ufak tefek şeylerden bde onlrdada kızdım evde:uhm: ya onada takıldımsenağlama büyük bşe deil bilirdin işte tripler flan ama ben zaten sinirli briyim sonrasında dışarıçıktık yani İşİn Özetİ ben bugün çok trip yaptım sanırım yani kırdım onu oda beni kırdı arada ama ben gene çok üzüldüm canım sıkıldı yani kavga filan yok aramız iyi allaha şükür ama ben içim huzursuzz mutlu edim gnlünü alim diom yani büyük bi sorun yok brn takıom herşeyi kafama:asigim::asigim:

kavga felan etmediyseniz ozaman sorunda yok canım boşver kendinide üzme boşu boşuna-tatlicadiarzu-

kavga felan etmediyseniz ozaman sorunda yok canım boşver kendinide üzme boşu boşuna-tatlicadiarzu-

bebeğim kavga etmedik ama ben onu kırdım bde salaklığımdan onlarda kızdığımı beli ettm çok huzursuzum sence nasıl gnlünü alsam kzmadım dio benim bitanem ama içim içimi yio gerçi oda beni kırdı ama ben böle herşeyi taarım iştesenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:asigim:

nergiss sendee katılıyosun plakacılar grubuna canım hadıı gözün aydı ama ınankı azladıkca zaman hıc gecmıyoo yaaaaaaaaa

subaylık eğitimi için gitti
canlarım
başladıkmı yeniden şafağa
bu arada adım ayşe

nergis şimdiden tebrikler aramıuza sende katılıyorsun
ayşe tekrardan hoşgeldin biran önce gelir göz açıp kapayana kadar geçer inşallah....
menekşe günaydın tertip:) korkutma kızı geçmiyo diye bi dur plakalara bi geçsin bakalım
ama dediğşinde fazlasıyla haklısın gerçekten geçmiyor
az kaldı be menekşe hemde çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…