Sevdiğini özleyenler buyurun

aysee canım hayrlısı olsun gecıyoo günler yaa ıyı yada kötü kaydirigubbakcemile5
gülcın kısım bızmkıler gercekten de cok az kaldıı ama artık ben kocısımı ıstıyorum yaaa bıtsede gelse offfffff :Saruboceq:

Ayşe rabbim biran önce kavuştursun ve bir daha hiç ayırmasın
nergisim sen niye korkuyonki korkama bizler burdayız ne kadar teskereyi almış olsakta sizlerle beraberiz
geçicek bunlarda ve sen bize burda anlatıcaksın arkaya baktığımızda bunlarıını hepsine gülücez

ben de ben mi anormalim diyodum :smiley-cool:

selamlaaarrr
ben geldim kızlaaarr

ŞAFAK 82

YARIN DÜZCEDEYİİİZZ

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

yaa akşam sinir etti benii..daha doğrusu bugünnnn!
akşam saat 23.00 ben yatcam dedim..sonra dediki 10 dakikaya kadar bende yatcam bekle biraz mesajlaşırız dedi..bekledim işte mesajlaştık falann yarım saat.dedik uyuyalım hadi iyi geceler falann....

bugün aradı konuşuyoruz..bana dün akşamki varmısın yokmusundan bahsedioÇok üzgünüm çoook işte son kutuda bu kaldıı teklif şöyle geldi diye...:1shok:bende dedim hani uyumuştun akşam hani yatmıştınnnbenneyaptımki
kıvırdı işte arkadaş anlattı diyeee..bende dedim yalan konuşmaa..öyle de kavga ettik:mymeka:

delisiniz kızımmmmmmmkaydirigubbakcemile3 agzından kaçırmış belli ki
tam uyucakken biri sölemiştir o an kalkıp tvye gitmiş olabilir.çünkü dün akşam farklıydı
nerdyse kazanıyodu 500ü.bazen bizde de oluyo kardeim sölüyo yataktan kalıp bakıp geri yatıyorum
bunun için kırma çocukaazı yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…