delisiniz kızımmmmmmmkaydirigubbakcemile3 agzından kaçırmış belli ki
tam uyucakken biri sölemiştir o an kalkıp tvye gitmiş olabilir.çünkü dün akşam farklıydı
nerdyse kazanıyodu 500ü.bazen bizde de oluyo kardeim sölüyo yataktan kalıp bakıp geri yatıyorum
bunun için kırma çocukaazı yawww
kırdım bilee:1closedeyes: ağzıma geleni söyledimm..sen bana yattım diyosunn ama yatmıosun kimi kandırıosun dedimmyasakkelime
ya kuşum nasıl uyuz oldum ama var yaa! yalan konuşmasın ben bu kadarcık yalanın bile altında bişeyler ararımm..konuşmuorum şimdi telefonlarına bakmıorum bende aramıorumm..
ya dedim aşkım bak inkar etme, evet uykum kaçtı kalkıp izledim de bana ama yalan konuşma diyorumm.yokk keçi inadı var kabul edermi? yok ben yattım uyudum bilmem nee:mymeka: sonra ben uzatınca söyledii.......
ısrarla arkadaşın anlattıgını mı sölüyo
ısrarla arkadaşının anlattığını sölemişti ama daha fazla diretemedi..salak deilim ben dedim..o cümle yetti ona..sonradan doğruyu söyledi..bende dedim bi daha bana yatarken sakın haber verme çünkü yalan söylüosun dedim:1closedeyes:
elifcim aynenn..bide bunda yalan konuşcak ne varkiikafamçokkarıştı
sanki çok kızacağım bişi olsa çekinir benden o yüzden de doğruyu söylemez derim..ama ne yani evet aşkım uyku tutmadı kalkıp izledim niye demiosun:mymeka: bi sürü senaryolar yazarım valla aklımda..bide paranoyak dioo:mymeka:
tv ye bakarken sana ms yazmak zor geldi ozmn cnm
rahat rahat bakmak için sna iyi geceler dedi
ben o yalanı yediririm ona er geç...:mymeka:
bende bundan böyle erkenden yatcam..(burda takılcam):dilcikar:
kızlar şunu duydunuz mu
Bu kadınların işi hergün onlarca erkeğin koltukaltını koklamak. Üstelik de her 15 dakikada bir kokluyorlar. Çünkü çalıştıkları bir kozmetik firmasında piyasaya sürdükleri ürünlerin etkilerinin ne kadar devam ettiğini anlamaya çalışıyorlar.
kızlar şunu duydunuz mu
Bu kadınların işi hergün onlarca erkeğin koltukaltını koklamak. Üstelik de her 15 dakikada bir kokluyorlar. Çünkü çalıştıkları bir kozmetik firmasında piyasaya sürdükleri ürünlerin etkilerinin ne kadar devam ettiğini anlamaya çalışıyorlar.
Bir gün güneş bir başka doğacak.
Yaşadıklarımın hepsi geride kalacak.
İleriye daldığında gözlerim,
Sevinçli mutlu ve seninle bakacak.
Yaşam defterimde yeni bir sayfa açılacak.
Her şey taptaze yeni çıkmış,
Hayat ellerini tuttuğum gün sevgiyle dolu yeniden başlayacak
Bu masal nihayet mutlu sonla noktalanacak...
Askerlik,ayrılık ,özlem derken...
Sen çıkıp geleceksin..İşte asıl güneş o zaman bir başka doğacak!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?