sevdiginiz adam sizi gercekten taniyor mu?

Benim esimde hediye olaylari yoktur ama zevklidir.beraber cikip alisveris yapariz ama ozel gunlerde cicektir bocektir almaz gereksiz der.artik bi yerden sonra beklentimde kalmadi 7 yildan sonra.meraksiz mi desem ilgisiz mi bilemedim.ama severim keratayi

Aman zıkkım olsun, ihtiyacı olmayanın gasp ettiği paradan hayır mı beklenir ya hu Ne borç alırım ne de veririm. Hatta hiçbir şeyimi vermekte taraftar değilimdir. Her bir şeyim benimdir, bana özeldir benim olduğu için de paylaşılamaz. Hiç sevmem ne para ne mal alışverişini o sebeple

Hiçbir şeyimi vermem ne kız ısrarla sçylemişsin ben de vermem. Çalışsın. Erkek niye var?? Çalışmak için. Gerekirse sırtında taş taşısın kazansın parasını. Taciz derdi yok tecavüz derdi yok sapık patron derdi yok. İş çok erkeklere.

Zamanla öğreniliyor diye düşünüyorum. Ne yer ne içer ne giyer ne sever bence zamanla öğrenilmesi gerek. Hani illa hediye için değil ama bunu sever bunu sevmez diyebilmek gerek. Karşındakine değer vermekle ilgili bence. Ama insanlar değişebiliyor, uzun zaman geçiren insanlar birbirlerini törpüleyebiliyor. Beğeniler de değişebiliyor. Ayak uydurmak zor olabilir de.
Eşim mağazalarda bak tam senlik der bazı şeylere. Çoğu evet tam benliktir. Ama beğenmediklerim de olabilir. Ben eşimin beğenmediği şeyleri almasında ısrarcı olabilirim, ben çok beğendim yakışır diye. Yani değişik şeyler önermek karşısındaki hakkında fikri yok anlamını da vermez her zaman.
Çok boş konuştum ya :d

Ben olsam almazdım bile, al sen paşa paşa kullan derdim Hayır seninki bir de hediyenin berbatlığını geç, sonradan dillendirip dillendirip hatırlatmış. Rezilliği katmerlemek bu olsa gerek?
Kız bana bozuluyodu diyorum sen benim aldığım hediyeyi bile beğenmedin kullanmıyosun diyodu

Küçükken kuzenim kıyafetlerimi falan giyip giyip giderdi, daha da gelmezdi biliyi misin muffin bacım Onun bende yarattığı travmalardan sonra ben çok bencil, materyalist birisi oldum. 35 tane ojem var, birini bağışlamam

buarada beraber hedıye almakla yetınen bayanlar kadar durumu kabul edemedım ben
yanı keske gormezden gelsem
Aynen he. Okul alışverişine çıkan çocukla babası gibi ne beğeniyosan alalım ne demek öyle. Hediyenin mantığı "bunu görünce sen geldin aklıma" duygusudur zaten.

Ay benim annem babam da gittiğimizde asla Ağzıma sürmediğim şeyleri teklif ettiklerinde hiç yemiyorum ki dediğimde şaşırıp eşime soruyorlar gerçekten yemiyor mu diye. 25 yaşıma kadar asla yemediğim 3-5 şey hakkında fikirleri yok. Babam neyse de annem evde yemek yapan insan. Insan bilmez mi kızının asla ağzına sürmediği şeyleri.

İyi senin kuzeninmiş. Benim arkadaşım yatar üste. Geri vermeye gelince de gelip alsana der. Buraya kadar nası gelsinmiş.

Ben de vermem malımı. Yerine koyacak durumu olsa kendine alır zaten. Araba alma hayalim var. Yakın akrabalar rahat bırakmıycağı için şimdiden düşünüyorum nası kaçırsam diye. Ne emanet alırım ne emanet veririm. Aynı şekilde çünkü eğer alacak durumum olsa yerine, kendime alırdım zaten baştan.

Aynen he. Okul alışverişine çıkan çocukla babası gibi ne beğeniyosan alalım ne demek öyle. Hediyenin mantığı "bunu görünce sen geldin aklıma" duygusudur zaten.
valla yemın gıbı olmasın ama bu evlılık yıldonumude unutup pas gecerse evı terk edıcem dıyorum
bakalım

O kadar beğendim ki kullanmaya kıyamıyorum, eskir falan diye korkuyorum deseydin
Yemin ederim aynen bunu dedim özel günlerde kullanırım dedim

Aşkom senden değerli değil gene alırım dedi işin kötüsü ne biliyo musun. O hediye birinden iade de olabilir benim tarzım değil ama onda aynısına yakını var görmüştüm allah vicdan karakter versin herkese.. Ne ayıp..

ayy aynı benım kiii :)
yok begenmıyorsun da
burnumdan getırıyosun da
hevesımı kırıyorsun da
gel gıdelım bırlıkte bakalım bılmem neee
hatta bazen öküzlük sınırını aşıp ben vereyım parasını sen ıstegını al der :))))

Off benden şu ana kadar istenen şeyleri bir bilsen. Saç jölesi, filtekesi, sonra baskül, elektrik süpürgesi, epilasyon aleti, eşofman takımı neler neler.

valla yemın gıbı olmasın ama bu evlılık yıldonumude unutup pas gecerse evı terk edıcem dıyorum
bakalım
Sen de şımarık çıktın be eylüş oğluşunun yakışıklılığı da kaynanam ol dicem de kaynana olmak için fazla güzelsin böyle kaynana olmaz

Eşim ya da başka birisi sen seversin diye sana şunu yaptım, bunu aldım dediğinde ben çok mutlu olurum açıkçası.

Yani bu durumu tam beklenti olarak anlatmamak gerek, kolay yoldan mutlu olan insanları neden mutlu etme zahmetine girmiyor bu eşler, problem orada.
Hediye almasın da senin şuna ihtiyacın var bak al desin o yeter.
Aslında olay bir şekilde ilgisini ve sevgisini göstermek. Eğer hiç beğenmeyeceğiniz bir şey hediye alıyorsa size, hem de kötü değil en iyi markadan, yine de sizi düşünüp almadığını düşünüyorsunuz, başkasına da alınabilecek bir hediye çünkü.

Ben de eşime bu sebeplerle darılıyorum, yoksa para ortak yani, ne ihtiyacım varsa alırım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…