- 23 Temmuz 2015
- 450
- 16.853
- 138
- 41
Aman zıkkım olsun, ihtiyacı olmayanın gasp ettiği paradan hayır mı beklenir ya huSonrasında kendimi zar zor kurtardığım için bir an önce iletişimi kesmeye baktım, bir de onların konusunu açsam uzar da uzar diye. Neyse, öğrenciye yardım amaçlı sadaka sayılıp kazadan beladan korur artık onlar da
Şimdiki aklım olsa bu ne??? Derdim. Vallahi de billahi de bozardım. İnsanın saflığına geliyo.Ben olsam isterdim yani, o ödememeye utanmıyor da ben istemeye mi utanacağım?
Ya gör işte neler çektimBiblo, borcam falan milli hediyelerimizdir
Hiçbir şeyimi vermem ne kızAman zıkkım olsun, ihtiyacı olmayanın gasp ettiği paradan hayır mı beklenir ya huNe borç alırım ne de veririm. Hatta hiçbir şeyimi vermekte taraftar değilimdir. Her bir şeyim benimdir, bana özeldir benim olduğu için de paylaşılamaz. Hiç sevmem ne para ne mal alışverişini o sebeple
Ben olsam almazdım bile, al sen paşa paşa kullan derdimŞimdiki aklım olsa bu ne??? Derdim. Vallahi de billahi de bozardım. İnsanın saflığına geliyo.
Kız bana bozuluyodu diyorumBen olsam almazdım bile, al sen paşa paşa kullan derdimHayır seninki bir de hediyenin berbatlığını geç, sonradan dillendirip dillendirip hatırlatmış. Rezilliği katmerlemek bu olsa gerek?
Küçükken kuzenim kıyafetlerimi falan giyip giyip giderdi, daha da gelmezdi biliyi misin muffin bacımHiçbir şeyimi vermem ne kızısrarla sçylemişsin ben de vermem. Çalışsın. Erkek niye var?? Çalışmak için. Gerekirse sırtında taş taşısın kazansın parasını. Taciz derdi yok tecavüz derdi yok sapık patron derdi yok. İş çok erkeklere.
Aynen he. Okul alışverişine çıkan çocukla babası gibi ne beğeniyosan alalım ne demek öyle. Hediyenin mantığı "bunu görünce sen geldin aklıma" duygusudur zaten.buarada beraber hedıye almakla yetınen bayanlar kadar durumu kabul edemedım ben
yanı keske gormezden gelsem
Ay benim annem babam da gittiğimizde asla Ağzıma sürmediğim şeyleri teklif ettiklerinde hiç yemiyorum ki dediğimde şaşırıp eşime soruyorlar gerçekten yemiyor mu diye. 25 yaşıma kadar asla yemediğim 3-5 şey hakkında fikirleri yok. Babam neyse de annem evde yemek yapan insan. Insan bilmez mi kızının asla ağzına sürmediği şeyleri.Ben şunu bilirim; beni 28 yıldır tanıyan annem(dondurma sevmediğimi bildiği halde) sık sık ' bak dondurma aldım sen seversin' diye dondurma alır ve yemem için ısrar ederElin oğlundan bir şey beklemem bu yüzden.
O kadar beğendim ki kullanmaya kıyamıyorum, eskir falan diye korkuyorum deseydinKız bana bozuluyodu diyorumsen benim aldığım hediyeyi bile beğenmedin kullanmıyosun diyodu
İyi senin kuzeninmiş. Benim arkadaşım yatar üste. Geri vermeye gelince de gelip alsana der. Buraya kadar nası gelsinmiş.Küçükken kuzenim kıyafetlerimi falan giyip giyip giderdi, daha da gelmezdi biliyi misin muffin bacımOnun bende yarattığı travmalardan sonra ben çok bencil, materyalist birisi oldum. 35 tane ojem var, birini bağışlamam
valla yemın gıbı olmasın ama bu evlılık yıldonumude unutup pas gecerse evı terk edıcem dıyorumAynen he. Okul alışverişine çıkan çocukla babası gibi ne beğeniyosan alalım ne demek öyle. Hediyenin mantığı "bunu görünce sen geldin aklıma" duygusudur zaten.
Yemin ederim aynen bunu dedimO kadar beğendim ki kullanmaya kıyamıyorum, eskir falan diye korkuyorum deseydin
Benim eşim bir de duygu sömürüsü yapar, ben hediye alınca sen beğenmiyorsun diye.
Ondan almıyormuş bir de :)
4 yıllık evliyim ve 10 yılı aşkın birlikteliğimiz var.
Her önemli günümüzde bunun konusu geçer.
Hediye alır, kırılmasın diye beğenmiş gibi yaparım, anlar tabi.
Hediye almaz gel birlikte alalım der, o zaman da değeri olmaz.
Bilemiyorum, ben de çözemedim. Ne yapmak lazım.
Yanio kadar zor olmasa gerek değil mi?
Off benden şu ana kadar istenen şeyleri bir bilsen. Saç jölesi, filtekesi, sonra baskül, elektrik süpürgesi, epilasyon aleti, eşofman takımı neler neler.İyi senin kuzeninmiş. Benim arkadaşım yatar üste. Geri vermeye gelince de gelip alsana der. Buraya kadar nası gelsinmiş.
Ben de vermem malımı. Yerine koyacak durumu olsa kendine alır zaten. Araba alma hayalim var. Yakın akrabalar rahat bırakmıycağı için şimdiden düşünüyorum nası kaçırsam diye. Ne emanet alırım ne emanet veririm. Aynı şekilde çünkü eğer alacak durumum olsa yerine, kendime alırdım zaten baştan.
Sen de şımarık çıktın be eylüşvalla yemın gıbı olmasın ama bu evlılık yıldonumude unutup pas gecerse evı terk edıcem dıyorum
bakalım
Kanki don var mı donOff benden şu ana kadar istenen şeyleri bir bilsen. Saç jölesi, filtekesi, sonra baskül, elektrik süpürgesi, epilasyon aleti, eşofman takımı neler neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?