- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
Ama gezginciğim hiçbir şey saklayamaz oldum. Ne hediye aldığımı bile biliyor, hiç ipucu vermediğim halde hatta öylesine aldığım halde.Görmek amaçlı bakmak büyük bir meziyettir. Ben de sevdiğim insan bir bakışımdan anlasın isterim. Beni tanımak isteyecek kadar değer versin isterim. Benim kim olduğumu hatırlasın isterim. Çünkü ben her anımda onun kim olduğunu hatırlamaya gayret ederim.
Allah herkese nasip etsin Kokulu arkadaşım. İşte o fısıltıya kulak kabartmaktır aşk. Varsın hediyeni tahmin etsin.Ama gezginciğim hiçbir şey saklayamaz oldum. Ne hediye aldığımı bile biliyor, hiç ipucu vermediğim halde hatta öylesine aldığım halde.
Tamam can sıkkınlığımı anlasın, rahatsız olduklarımı kavrasın ama fazlası garip oluyor. Bu hani, şu yemeği sever, bu yazarın kitabını ister, şu mekan hoşuna giderden fazlası. Şans da yardım ediyor her halde.
Korkutucu olan kısım şu, elinde kitapla geldi. Sevdiğim ama kitabını almaya fırsatımın olmadığı bir yazar. Kitabı verirken "rafların arasından geçerken sanki ismini fısıldadı bu kitap ondan aldım" dedi.Bu şekil kaldım işte.
Amin, herkesin hem seveceği hem naz babında küseceği bir insan olsun hayatında.Allah herkese nasip etsin Kokulu arkadaşım. İşte o fısıltıya kulak kabartmaktır aşk. Varsın hediyeni tahmin etsin.
selam,Tatlım benim 8 değil 88 sene flört etsen de aynı evi paylaşmadan kimse kimseyi tam olarak tanıyamaz. Çok uzun yıllar süren mutlu mesut ilişkiden çıkıp büyük hayallerle evlenip "1 haftalık evliyim çok pişmanım, 1 aylık evliyim hiç umduğum gibi değilmiş çok mutsuzum, bilmem ne zamanlık evliyim eşim çok değişti" gibi konular çok açılır buraya. Nedeni tam olarak da bahsetmeye çalıştığım şey.. Benim 3 yıllık ilişkim var. Öğrenciliğimizde 2 yıl aynı evde yaşadık. O yüzden inciğimize cinciğimize varıncaya kadar tanırız birbirimizi. Konuşmama gerek yok bakışımdan ne demeye çalıştığımı anlar. Neyi severim, neyi sevmem, midemi ne bulandırır, yemeğe ne kadar tuz atarım, nelere alerjim vardır, neye asla hayır diyemem, sinirimi ne yatıştırır, bakışlarımla ne derim herşeyimi anlar. Bende onun öyle. Nisan ayında düğünümüz var. O yüzden ben prensimin beyaz atına binip gidenlerdenim.. Sana tavsiyem erkek arkadaşınla mutlu olabilecek misin sorusunu hediye seçimlerinde arama. Karakterinde, saygısında, sevgisinde ve tavırlarında ara. Ve seni daha iyi tanıması için ona yardımcı ol... Geri kalan detaylar evlenmeden çözülmüyor
caniim cidden bol sans lazim o iseÇok basit, bak şimdi, eline bir kağıt kalem anlıyorsun ve Başlık olarak javiera ya alacaklarım yaz ve en çok beğendiğin şeyleri sırala. Sonra o kağıdı onun iş çantasına koy Veee bekle. Bol şanslar. Bazen şansına bir kalem atmalısın canım.
Süpermiş yaaa, o zaman, gözüne gözüne sokacaksın ben mesela internetten eşimin whatsapp ine beğendiğim şeylerin link ini yolluyorum ve Belissima77 bundan hoşlanır yazıyorumcaniim cidden bol sans lazim o ise
saat mi yazdim, omrumde gidip bakmayacagim bir saat alir gelir,
hep soylerim "gul sevmem ben" her seferinde gul alir gelir.
adam soyledigimi de unutuyor. unuttugunu da hic bilmiyor.
Süpermiş yaaa, o zaman, gözüne gözüne sokacaksın ben mesela internetten eşimin whatsapp ine beğendiğim şeylerin link ini yolluyorum ve Belissima77 bundan hoşlanır yazıyorum
bu sürecte evlılık yıldonumumuz gectıahah kizlar selam yeniden,
suan ofisime Kirmizi gul geldi. BakBelissima77 sana demistim. Kirmizi gul sevmiyorum, ozel gun sebebi ile suan bana kirmizi gul gondermis yine :):):)
allahim napicam ben bu adamla.
mutlu etmeye kafa yordugu kadar, neyle mutlu edecegine de yorsa, mukemmel kocaya ulasmis olucam.
neyse yine de seviyorum seviyorum
ahaha :) cute, sende kendi gelecegimi goruyorumbu sürecte evlılık yıldonumumuz gectı
o gun eve elınde bır paketle geldı allah varya içim nasıl costu
utandım bişey oldum
sonra oglana araba aldıgını gordum
sınır oldugumla oturdugum asagıya
evı terk etcem demıstımahaha :) cute, sende kendi gelecegimi goruyorum
yanliz sen gecenlerde bu yildonumumuzde de birsey gelmezse, cok ciddi tavir koyucam demistin, yapabildin mi ?
kimileriniz cok zor imtihanlardan geciyorsunuz, biliyorum. Bense, allah baska dert vermesin, ask sevgi durumlarinin felsefik kismina takiliyorum daha cok.
ergenlikten yeni ciktigimiz yaslarda, "neden bana hediyeler" almiyor deriz ya, ben sonraki yillarda, "Allaha sukur ki cok hediye almiyor" demeye basladim. Cunku hayal kirikligina ugruyordum. Birinin uzerinde gorsem bööğkk diyecegim seyleri alir getirirdi bana.
gelecegim nokta su : insan hiç sevdigini tanimaz mi ya? bu cok acitiyor beni..
8 yildir burnumun dibinde, hic mi gozlemlemez, benim sevdigim kadin, bunlari giyinir, bunlari sever, tarzi boyledir, kisiligi boyledir.
Oyle bir sey yapar ki rahatsiz olurum, ama o bnm hoslanacagimi sanir.
erkekler boyle mi? yoksa gercekten seven bir erkek, iliklerine kadar sever ve seni her seyinle, her halinle, ilmek ilmek tanir mi?
sizin de evlerinizde benim evcil öküzümden var mi? gercekte Ask bu kadarlik birsey mi?
yoksa gercekten prensinin beyaz atina atlayip gidenleriniz oldu mu… ?
edit: kizlar, hediyelerini begenmedigim icin acmadim topigi. konumuz su: Derdim "adam beni tanimiyor, kim oldugumu aslinda hic bilmiyor" buna uzuluyorum.
yani evet, mevzu sadece bana ne almasi gerektigini ogretmek olsa, ogretirim.Şimdi şöyle ki erkeğe yol göstermek gerekli galiba.. Beraber dolaşın gezin kendinizi farkettirin öğrensin.. Kesfetmelerını beklemek cok uç Düz mantık olduklarını söyleyenler bencede haklı.. Ayrıca hedıyelerıne karşı dürüst olun en azından tatlı tatlı atıfta bulunun.. Siz sesinizi çıkarmadıkça hoşlandığınızı düşünecektir.. Belkide bu yüzden sizin zevkinize yönelik şeyler sunmuyor yada onda göremiyor olabilir misniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?