sevdiginiz adam sizi gercekten taniyor mu?

Ama gezginciğim hiçbir şey saklayamaz oldum. Ne hediye aldığımı bile biliyor, hiç ipucu vermediğim halde hatta öylesine aldığım halde.
Tamam can sıkkınlığımı anlasın, rahatsız olduklarımı kavrasın ama fazlası garip oluyor. Bu hani, şu yemeği sever, bu yazarın kitabını ister, şu mekan hoşuna giderden fazlası. Şans da yardım ediyor her halde.
Korkutucu olan kısım şu, elinde kitapla geldi. Sevdiğim ama kitabını almaya fırsatımın olmadığı bir yazar. Kitabı verirken "rafların arasından geçerken sanki ismini fısıldadı bu kitap ondan aldım" dedi. Bu şekil kaldım işte.

Allah herkese nasip etsin Kokulu arkadaşım. İşte o fısıltıya kulak kabartmaktır aşk. Varsın hediyeni tahmin etsin.

Allah herkese nasip etsin Kokulu arkadaşım. İşte o fısıltıya kulak kabartmaktır aşk. Varsın hediyeni tahmin etsin.
Amin, herkesin hem seveceği hem naz babında küseceği bir insan olsun hayatında.
Sen de bir sevgilin olana kadar, naz kısmını bana yapabilirsin

Hiç hediye almayarak olayı çözüyoruz biz 17 senedir beraberiz 13 yılı evlilik hiç almaz hediye 1 kere teşebbüs etti giydiğimde oda beğenmedi
Direk istediğimi söylüyorum tl olur kredi kartı olur hiç fark etmez yeter ki hunharca harcayayım ne odunum yarabbim

Benim eşimin bana ilk aldığı hediyeyi hatırlamak bile istemiyorum diyeyim hayal kırıklığımı sen anla:)

Ama o zamanlar çok da tarzımı cozememisti sanırım. Çok yeniydi ilişkimiz. Bir kaç hediye girişimi daha olumsuz sonuçlandı.

Beğenmediğimi farkede farkede akıllandi.

Artık risksiz hediyeler seçer çok zorda kalırsa beni götürür seceyim diye.
En son da ablamdan fikir almış, güzel bir şey düşünmüş çok hoşuma gitti..

Evlilik öncesi ve sonrasi 6 yıla yakın oldu bizim de..

Benim ruh ikizim eşim biz öyle her şeye hediye alan bi çift değiliz en son geçen sene doğum günümde tlf aldı ihtiyacım vardı oda süper bişiy zatenşimdi onun doğum günü ve bişey almam lazım ama ne

Şöyle söylim zevkimi tarzımı bilir bi kaç benden habersiz Kıyafet aldı çok beğendim dışarda giyemesemde

Çok basit, bak şimdi, eline bir kağıt kalem anlıyorsun ve Başlık olarak javiera ya alacaklarım yaz ve en çok beğendiğin şeyleri sırala. Sonra o kağıdı onun iş çantasına koy Veee bekle. Bol şanslar. Bazen şansına bir kalem atmalısın canım.

selam,
evliyiz biz zaten, yanlis anlasilmis :) oncesinde de 6 yillik iliski var.
bence sen sansli olanlardansin ama birlikte yasadiniz diye degil, erkek arkadasin gozlemlemeyi seven, nadir erkeklerden.
yoksa, surada da 100uncu kez tecrubeyle sabitledik, ayni evde 50 yilda yasasa, adam bakmayinca gormuyor.
yada baksa da gormuyor, ne dersen de

caniim cidden bol sans lazim o ise
saat mi yazdim, omrumde gidip bakmayacagim bir saat alir gelir,
hep soylerim "gul sevmem ben" her seferinde gul alir gelir.
adam soyledigimi de unutuyor. unuttugunu da hic bilmiyor.

Hediye konusundada kimse benim istediğimi tutturamaz
O yüzden el oğlundan bişey beklemem

caniim cidden bol sans lazim o ise
saat mi yazdim, omrumde gidip bakmayacagim bir saat alir gelir,
hep soylerim "gul sevmem ben" her seferinde gul alir gelir.
adam soyledigimi de unutuyor. unuttugunu da hic bilmiyor.
Süpermiş yaaa, o zaman, gözüne gözüne sokacaksın ben mesela internetten eşimin whatsapp ine beğendiğim şeylerin link ini yolluyorum ve Belissima77 bundan hoşlanır yazıyorum

İlk sevgilim yapmıştı böyle bana 3 tane hediye almıştı bir anda. Ya insan hiçbirini mi benim zevkine göre seçmez erkeklerde gözlem duygusu sıfır bence ben bunu anladım

Haha beni doguran buyuten kadin annem bile beni ilmek ilmek tanimaz ne yapacagimi herzaman kestiremez bu ilgisizliginden degil tabiki .. kimseyi o derece taniyamayız belli başlı şeyler ve kendini bize actigi kadarı dışında BENCE ama nelerden hoşlanip hoslanmadigimi ,tarzimi tavrimi bilir eşim kisa bir flort ve 1 senelik evliligimiz var bende azcok biliyorum bi basit hediyeyi bile tutturamayacak kivamda birbirinden uzak olmak cift anlamini bozuyor bence.. esim daha neyi giyip,giymedigimi ,sevip sevmedigimi bilmiyorsa ayni evde yasayip, ortalikta biz ciftiz diye dolasmamak gerek

Süpermiş yaaa, o zaman, gözüne gözüne sokacaksın ben mesela internetten eşimin whatsapp ine beğendiğim şeylerin link ini yolluyorum ve Belissima77 bundan hoşlanır yazıyorum

ahah kizlar selam yeniden,
suan ofisime Kirmizi gul geldi. Bak Belissima77 sana demistim. Kirmizi gul sevmiyorum, ozel gun sebebi ile suan bana kirmizi gul gondermis yine :):):)
allahim napicam ben bu adamla.

mutlu etmeye kafa yordugu kadar, neyle mutlu edecegine de yorsa, mukemmel kocaya ulasmis olucam.
neyse yine de seviyorum seviyorum

bu sürecte evlılık yıldonumumuz gectı
o gun eve elınde bır paketle geldı allah varya içim nasıl costu
utandım bişey oldum
sonra oglana araba aldıgını gordum
sınır oldugumla oturdugum asagıya

bu sürecte evlılık yıldonumumuz gectı
o gun eve elınde bır paketle geldı allah varya içim nasıl costu
utandım bişey oldum
sonra oglana araba aldıgını gordum
sınır oldugumla oturdugum asagıya
ahaha :) cute, sende kendi gelecegimi goruyorum

yanliz sen gecenlerde bu yildonumumuzde de birsey gelmezse, cok ciddi tavir koyucam demistin, yapabildin mi ?

ahaha :) cute, sende kendi gelecegimi goruyorum

yanliz sen gecenlerde bu yildonumumuzde de birsey gelmezse, cok ciddi tavir koyucam demistin, yapabildin mi ?
evı terk etcem demıstım
babam kalp krızı gecırdı sonrakı aksam
yoksa bılmıyorum napardım
onumuzdekı pazartesıde bı yıldonumu var
bısey yapmazsada bısı yapacagım yok yuzune tukurecegım en olmadı artık
(buarada bana araba alacagını soyluyor kro ben zaten araba bakıyorum, neyi kime alıyorsa)

ah be yavrucum haklısın ama bunlara takılma daha değerli şeyler var, senin mutsuzluğunu anlıyor mu? gözünün yaşını siliyor mu? bunlar mühim herksin bir kusuru vardır

Şimdi şöyle ki erkeğe yol göstermek gerekli galiba.. Beraber dolaşın gezin kendinizi farkettirin öğrensin.. Kesfetmelerını beklemek cok uç Düz mantık olduklarını söyleyenler bencede haklı.. Ayrıca hedıyelerıne karşı dürüst olun en azından tatlı tatlı atıfta bulunun.. Siz sesinizi çıkarmadıkça hoşlandığınızı düşünecektir.. Belkide bu yüzden sizin zevkinize yönelik şeyler sunmuyor yada onda göremiyor olabilir misniz acaba?

yani evet, mevzu sadece bana ne almasi gerektigini ogretmek olsa, ogretirim.
mesele, benim incinmem. kocam beni iyi tanimadigi icin...

ama simdi bakiyorum, cogu kadin benim gibi inciniyor, bunu erkeklik turunun bir noksani olarak goruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…