sevdiginiz adam sizi gercekten taniyor mu?

YA vanilya, sen hala o hediyenin ne oldugunu soylemedin mi

Ahahah

kızım eylüş kim yaw :) miss gibi yunan karısını naptın
ben satın alma sorumlusuyum esımde konsoloslukta calısıyor
ıyı ıs yapsa ne olacak adam kutuk ya

Eylül değil mi adın kız? Eylül yazıyodu bi ara senin nickinin altında? Aaa dur bakim.

söylemedi söylesin

B*ktan bi kolye almış. Kırtasiye tipi. Aha söyledim işte raahatlayın be

İlk zamanlar ne sevdiğimi çok anlamazdı ,ama şuan az çok fikir sahibi.
Genelde kıyafet alır. Bir keresinde tahta bir saat aldı diye baya laf etmiştim, bu saate onca para verilirmi diye baya başına ekşimiştim.
Garibimde baktı ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum şimdi çiçek alır ,yada giyeceğim tarzı bulur alır. Zor olsada başarılı oluyo. Bence zamanla anlıyolar bayanların ne sevip ne sevmediklerini.

Ahahah

Eylül değil mi adın kız? Eylül yazıyodu bi ara senin nickinin altında? Aaa dur bakim.

B*ktan bi kolye almış. Kırtasiye tipi. Aha söyledim işte raahatlayın be

ahaha vanilya
sana o ani tekrar yasatmak icin yapmadik, dur aglama
kendimize ölçut kabul edicez onu artik, yeni bir milat gibi

Benim annemde et yemediğim halde etli yemek yapıp sen seversin der, ama ben yaklaşık 15 yaşımdan beri et ve yumurta yemem hala seversin deyip omlet yapar, anne onu seven ben değil kardeşim derim.

bijuteriden almıştır kızım kolyeyi
buarada ben eylüş değilim muhtemelen biriyle karıştırılıyor
forumdaki kadınlar beni pek sevmezler anlamıştım bi nane limon iş oldugunu hu

bijuteriden almıştır kızım kolyeyi
buarada ben eylüş değilim muhtemelen biriyle karıştırılıyor
forumdaki kadınlar beni pek sevmezler anlamıştım bi nane limon iş oldugunu hu
aa cute, hicte bile, benim favorilerimdensin gayet:)

Benim nisanlim da 5 yildir birlikteyiz aldigi kolyeler harici diger hediyelerini begenmedigimi bilir. O yüzden isin kolayini bulmus gidiyor en nadide herkeste olmayan kolyeyi aliyor geliyor.

Erkeklerin doğasında var. Anlamiyorlar.
Bu tanıyıp tanımama meselesi degil.

Bizim avrupai filmlerinde izledigimiz romantik erkek kafasi turk erkeklerinde olmuyor ne yazik ki. Olsada cok nadir.

Bu yuzden takilmamak lazim.
Bizim gibi ince dusunmuyorlar.

Fikirlerine bayılıyorum ama bu tutmamış. Kendine gelince instagramın erkek moda hesaplarından fırlamış gibiyse aklı eriyodur. İnce düşünüyodur. Bari git parfüm al klasik ama ona da razıyız. O ne be. O ne.

Bu arada bence çok inceymiş seninki:)

Valla annem babam 35 yıllık evli anneme hediye seçmeye gidince sacma sapan şeyler begeniyo ben olmasam boşuna para vercek annemin giymicegi şeylere

Ahaha bence işlerine gelmiyor
Yoksa hepsi bir sosyal medya aracından görüyorlar bir seyler

Aslinda romantik bir yemek bile yetecek ama yok iste

Ahh erkekler neden.boyleler ki bizimde evlilk yildonumumuzde bnde esime hediye almstim ve esim hatirlamadi bile

Tatlım benim 8 değil 88 sene flört etsen de aynı evi paylaşmadan kimse kimseyi tam olarak tanıyamaz. Çok uzun yıllar süren mutlu mesut ilişkiden çıkıp büyük hayallerle evlenip "1 haftalık evliyim çok pişmanım, 1 aylık evliyim hiç umduğum gibi değilmiş çok mutsuzum, bilmem ne zamanlık evliyim eşim çok değişti" gibi konular çok açılır buraya. Nedeni tam olarak da bahsetmeye çalıştığım şey.. Benim 3 yıllık ilişkim var. Öğrenciliğimizde 2 yıl aynı evde yaşadık. O yüzden inciğimize cinciğimize varıncaya kadar tanırız birbirimizi. Konuşmama gerek yok bakışımdan ne demeye çalıştığımı anlar. Neyi severim, neyi sevmem, midemi ne bulandırır, yemeğe ne kadar tuz atarım, nelere alerjim vardır, neye asla hayır diyemem, sinirimi ne yatıştırır, bakışlarımla ne derim herşeyimi anlar. Bende onun öyle. Nisan ayında düğünümüz var. O yüzden ben prensimin beyaz atına binip gidenlerdenim.. Sana tavsiyem erkek arkadaşınla mutlu olabilecek misin sorusunu hediye seçimlerinde arama. Karakterinde, saygısında, sevgisinde ve tavırlarında ara. Ve seni daha iyi tanıması için ona yardımcı ol... Geri kalan detaylar evlenmeden çözülmüyor

Ahhh ahh
Esim icin aynı seyı dusunuyorum Her aldıgı ıcın aynı seyı soyleyemem ıclerınde bayıldıklarımda oluyor sukur Birde tam senin zevkıne gore aldım ac bakalım demez mı.. önce bır heyecan al ac ve sonra buyuk bır hayal kırıklıgı sankı ınadına yaparmıs gıbı annemde aynı benım neyı sevmesem mutlubulut cok sever der ne eşim ne annem tanıyamadı arkadas beni

Benden fazla tanıyor, zaman zaman sinir bozucu oluyor bu durum. Ne derece tanıyabilir diye soran olursa, bakışımdan canımın ne çektiğini, duruşumudan canımın sıkkınlığını, güle oynaya konuştuğum halde bir problem olduğunu anlıyor. Hiçbir şey saklayamaz oldum, hoş değil.

Görmek amaçlı bakmak büyük bir meziyettir. Ben de sevdiğim insan bir bakışımdan anlasın isterim. Beni tanımak isteyecek kadar değer versin isterim. Benim kim olduğumu hatırlasın isterim. Çünkü ben her anımda onun kim olduğunu hatırlamaya gayret ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…