- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
YA vanilya, sen hala o hediyenin ne oldugunu soylemedin mi
kızım eylüş kim yaw :) miss gibi yunan karısını naptın
ben satın alma sorumlusuyum esımde konsoloslukta calısıyor
ıyı ıs yapsa ne olacak adam kutuk ya
söylemedi söylesin
Ahahah
Eylül değil mi adın kız? Eylül yazıyodu bi ara senin nickinin altında? Aaa dur bakim.
B*ktan bi kolye almış. Kırtasiye tipi. Aha söyledim işte raahatlayın be
Benim annemde et yemediğim halde etli yemek yapıp sen seversin der, ama ben yaklaşık 15 yaşımdan beri et ve yumurta yemem hala seversin deyip omlet yapar, anne onu seven ben değil kardeşim derim.Ben şunu bilirim; beni 28 yıldır tanıyan annem(dondurma sevmediğimi bildiği halde) sık sık ' bak dondurma aldım sen seversin' diye dondurma alır ve yemem için ısrar ederElin oğlundan bir şey beklemem bu yüzden.
valla rahatladımB*ktan bi kolye almış. Kırtasiye tipi. Aha söyledim işte raahatlayın be
aa cute, hicte bile, benim favorilerimdensin gayet:)bijuteriden almıştır kızım kolyeyi
buarada ben eylüş değilim muhtemelen biriyle karıştırılıyor
forumdaki kadınlar beni pek sevmezler anlamıştım bi nane limon iş oldugunu hu
işte sizin gibi sevenlerimde var nadiren :)aa cute, hicte bile, benim favorilerimdensin gayet:)
Fikirlerine bayılıyorum ama bu tutmamış. Kendine gelince instagramın erkek moda hesaplarından fırlamış gibiyse aklı eriyodur. İnce düşünüyodur. Bari git parfüm al klasik ama ona da razıyız. O ne be. O ne.Benim nisanlim da 5 yildir birlikteyiz aldigi kolyeler harici diger hediyelerini begenmedigimi bilir. O yüzden isin kolayini bulmus gidiyor en nadide herkeste olmayan kolyeyi aliyor geliyor.
Erkeklerin doğasında var. Anlamiyorlar.
Bu tanıyıp tanımama meselesi degil.
Bizim avrupai filmlerinde izledigimiz romantik erkek kafasi turk erkeklerinde olmuyor ne yazik ki. Olsada cok nadir.
Bu yuzden takilmamak lazim.
Bizim gibi ince dusunmuyorlar.
Valla annem babam 35 yıllık evli anneme hediye seçmeye gidince sacma sapan şeyler begeniyo ben olmasam boşuna para vercek annemin giymicegi şeylerekimileriniz cok zor imtihanlardan geciyorsunuz, biliyorum. Bense, allah baska dert vermesin, ask sevgi durumlarinin felsefik kismina takiliyorum daha cok.
ergenlikten yeni ciktigimiz yaslarda, "neden bana hediyeler" almiyor deriz ya, ben sonraki yillarda, "Allaha sukur ki cok hediye almiyor" demeye basladim. Cunku hayal kirikligina ugruyordum. Birinin uzerinde gorsem bööğkk diyecegim seyleri alir getirirdi bana.
gelecegim nokta su : insan hiç sevdigini tanimaz mi ya? bu cok acitiyor beni..
8 yildir burnumun dibinde, hic mi gozlemlemez, benim sevdigim kadin, bunlari giyinir, bunlari sever, tarzi boyledir, kisiligi boyledir.
Oyle bir sey yapar ki rahatsiz olurum, ama o bnm hoslanacagimi sanir.
erkekler boyle mi? yoksa gercekten seven bir erkek, iliklerine kadar sever ve seni her seyinle, her halinle, ilmek ilmek tanir mi?
sizin de evlerinizde benim evcil öküzümden var mi? gercekte Ask bu kadarlik birsey mi?
yoksa gercekten prensinin beyaz atina atlayip gidenleriniz oldu mu… ?
edit: kizlar, hediyelerini begenmedigim icin acmadim topigi. konumuz su: Derdim "adam beni tanimiyor, kim oldugumu aslinda hic bilmiyor" buna uzuluyorum.
Fikirlerine bayılıyorum ama bu tutmamış. Kendine gelince instagramın erkek moda hesaplarından fırlamış gibiyse aklı eriyodur. İnce düşünüyodur. Bari git parfüm al klasik ama ona da razıyız. O ne be. O ne.
Bu arada bence çok inceymiş seninki:)
Ahh erkekler neden.boyleler ki bizimde evlilk yildonumumuzde bnde esime hediye almstim ve esim hatirlamadi bileAllah ım yaa
evlendikten 24 gün sonra doğum günümdü.. eşimcim de kitap okumayı çok seviyorum diye bana kitap almış getirmiş..
stephan king - rüya avcıları
halbu ki ben bu tür roman sevmem bilmiyor işte..
dedim ki neden bu kitap? işte teşekkürler falan bozmadım yani
dedi ki"kabı falan çok güzel duruyodu afilli falan"
o gün farkettim ki evet çok uzun bi yolum vardı bu adamla.. ömrümü tüketecekti ve benim gıkım çıkmıyacaktı
Tatlım benim 8 değil 88 sene flört etsen de aynı evi paylaşmadan kimse kimseyi tam olarak tanıyamaz. Çok uzun yıllar süren mutlu mesut ilişkiden çıkıp büyük hayallerle evlenip "1 haftalık evliyim çok pişmanım, 1 aylık evliyim hiç umduğum gibi değilmiş çok mutsuzum, bilmem ne zamanlık evliyim eşim çok değişti" gibi konular çok açılır buraya. Nedeni tam olarak da bahsetmeye çalıştığım şey.. Benim 3 yıllık ilişkim var. Öğrenciliğimizde 2 yıl aynı evde yaşadık. O yüzden inciğimize cinciğimize varıncaya kadar tanırız birbirimizi. Konuşmama gerek yok bakışımdan ne demeye çalıştığımı anlar. Neyi severim, neyi sevmem, midemi ne bulandırır, yemeğe ne kadar tuz atarım, nelere alerjim vardır, neye asla hayır diyemem, sinirimi ne yatıştırır, bakışlarımla ne derim herşeyimi anlar. Bende onun öyle. Nisan ayında düğünümüz var. O yüzden ben prensimin beyaz atına binip gidenlerdenim.. Sana tavsiyem erkek arkadaşınla mutlu olabilecek misin sorusunu hediye seçimlerinde arama. Karakterinde, saygısında, sevgisinde ve tavırlarında ara. Ve seni daha iyi tanıması için ona yardımcı ol... Geri kalan detaylar evlenmeden çözülmüyorkimileriniz cok zor imtihanlardan geciyorsunuz, biliyorum. Bense, allah baska dert vermesin, ask sevgi durumlarinin felsefik kismina takiliyorum daha cok.
ergenlikten yeni ciktigimiz yaslarda, "neden bana hediyeler" almiyor deriz ya, ben sonraki yillarda, "Allaha sukur ki cok hediye almiyor" demeye basladim. Cunku hayal kirikligina ugruyordum. Birinin uzerinde gorsem bööğkk diyecegim seyleri alir getirirdi bana.
gelecegim nokta su : insan hiç sevdigini tanimaz mi ya? bu cok acitiyor beni..
8 yildir burnumun dibinde, hic mi gozlemlemez, benim sevdigim kadin, bunlari giyinir, bunlari sever, tarzi boyledir, kisiligi boyledir.
Oyle bir sey yapar ki rahatsiz olurum, ama o bnm hoslanacagimi sanir.
erkekler boyle mi? yoksa gercekten seven bir erkek, iliklerine kadar sever ve seni her seyinle, her halinle, ilmek ilmek tanir mi?
sizin de evlerinizde benim evcil öküzümden var mi? gercekte Ask bu kadarlik birsey mi?
yoksa gercekten prensinin beyaz atina atlayip gidenleriniz oldu mu… ?
edit: kizlar, hediyelerini begenmedigim icin acmadim topigi. konumuz su: Derdim "adam beni tanimiyor, kim oldugumu aslinda hic bilmiyor" buna uzuluyorum.
Görmek amaçlı bakmak büyük bir meziyettir. Ben de sevdiğim insan bir bakışımdan anlasın isterim. Beni tanımak isteyecek kadar değer versin isterim. Benim kim olduğumu hatırlasın isterim. Çünkü ben her anımda onun kim olduğunu hatırlamaya gayret ederim.Benden fazla tanıyor, zaman zaman sinir bozucu oluyor bu durum. Ne derece tanıyabilir diye soran olursa, bakışımdan canımın ne çektiğini, duruşumudan canımın sıkkınlığını, güle oynaya konuştuğum halde bir problem olduğunu anlıyor. Hiçbir şey saklayamaz oldum, hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?