Aahaha onu da sevgili kuzenim giydi gittiydi. Hiç unutmam çok da severdim o donuKanki don var mı don
Erkeklerin bakar kör olduğunu öğretmediler mi sana bacım :)Onlar ayrıntı düşünemez.Beyinleri öyle çünkü.Kadın beyni detaycıyken erkek beyni bütüncüldür.Kaç yıldır beraberim hala neyi sevip sevmediğimi tahmin edemiyo demen de işte tam bu yüzden.Yoksa sana olan ilgisizliğinden değil.Bilmiyorum hiç şahit oldun mu ama bi erkeğe dersin ki "Şu dolapta şu var bana getirir misin?"O da gider vee "Yok bulamadım".Ve bundan o kadar emindir ki sen bile kendinden şüphe edersin ve gider bakarsın o eşya dolabın içinde kabak gibi sana bakar :)Onlar bişeye bu zihniyetle bakar.Ayrıntıyla değil bütün haliyle...kimileriniz cok zor imtihanlardan geciyorsunuz, biliyorum. Bense, allah baska dert vermesin, ask sevgi durumlarinin felsefik kismina takiliyorum daha cok.
ergenlikten yeni ciktigimiz yaslarda, "neden bana hediyeler" almiyor deriz ya, ben sonraki yillarda, "Allaha sukur ki cok hediye almiyor" demeye basladim. Cunku hayal kirikligina ugruyordum. Birinin uzerinde gorsem bööğkk diyecegim seyleri alir getirirdi bana.
gelecegim nokta su : insan hiç sevdigini tanimaz mi ya? bu cok acitiyor beni..
8 yildir burnumun dibinde, hic mi gozlemlemez, benim sevdigim kadin, bunlari giyinir, bunlari sever, tarzi boyledir, kisiligi boyledir.
Oyle bir sey yapar ki rahatsiz olurum, ama o bnm hoslanacagimi sanir.
erkekler boyle mi? yoksa gercekten seven bir erkek, iliklerine kadar sever ve seni her seyinle, her halinle, ilmek ilmek tanir mi?
sizin de evlerinizde benim evcil öküzümden var mi? gercekte Ask bu kadarlik birsey mi?
yoksa gercekten prensinin beyaz atina atlayip gidenleriniz oldu mu… ?
edit: kizlar, hediyelerini begenmedigim icin acmadim topigi. konumuz su: Derdim "adam beni tanimiyor, kim oldugumu aslinda hic bilmiyor" buna uzuluyorum.
aahhaha ya valla şımarıklık değilSen de şımarık çıktın be eylüşoğluşunun yakışıklılığı da kaynanam ol dicem de kaynana olmak için fazla güzelsin böyle kaynana olmaz
kimileriniz cok zor imtihanlardan geciyorsunuz, biliyorum. Bense, allah baska dert vermesin, ask sevgi durumlarinin felsefik kismina takiliyorum daha cok.
ergenlikten yeni ciktigimiz yaslarda, "neden bana hediyeler" almiyor deriz ya, ben sonraki yillarda, "Allaha sukur ki cok hediye almiyor" demeye basladim. Cunku hayal kirikligina ugruyordum. Birinin uzerinde gorsem bööğkk diyecegim seyleri alir getirirdi bana.
gelecegim nokta su : insan hiç sevdigini tanimaz mi ya? bu cok acitiyor beni..
8 yildir burnumun dibinde, hic mi gozlemlemez, benim sevdigim kadin, bunlari giyinir, bunlari sever, tarzi boyledir, kisiligi boyledir.
Oyle bir sey yapar ki rahatsiz olurum, ama o bnm hoslanacagimi sanir.
erkekler boyle mi? yoksa gercekten seven bir erkek, iliklerine kadar sever ve seni her seyinle, her halinle, ilmek ilmek tanir mi?
sizin de evlerinizde benim evcil öküzümden var mi? gercekte Ask bu kadarlik birsey mi?
yoksa gercekten prensinin beyaz atina atlayip gidenleriniz oldu mu… ?
edit: kizlar, hediyelerini begenmedigim icin acmadim topigi. konumuz su: Derdim "adam beni tanimiyor, kim oldugumu aslinda hic bilmiyor" buna uzuluyorum.
aahhaha ya valla şımarıklık değil
ben onem verıyorum kotu hıssedıyorum hatırlasın ıstıyorum ılla hedıye almasın ama sırf evlılık yıldonumu dıye kahve ıcmeye gıdelım ama hatırlasın yanı .
en son yıldonumunde arkadasına gıttık sonrada annelerıne 10 gıbı donduk ama artık umudumu kaybettım hadı hadı dıyor gelceksen gel mac ızmeye gıdıcekmıs ıcerı bekle gelıyorum dedım muftakta sıgaraya beklıyor
dedim evlilik yıl dönümün kutlu olsun hiç çaktırmıyorsun
ne yıldönümü ya bugun değil ki daha 5 gün var dedi
gittim yattım trıple tam 20 gun konusmadım
ve 5 gun sonrasıda hatırlamadı bılıyormusun
yanı ınsan bu kadarmı duyarsız olur
yok ama bu sefer unutsun temellı olmasada o gun evden gıtmeyı dusunuyorum
buarada ıltıfatların ıcın senı yerım kaynana gelını yermı yer
ahahhaErkeklerin bakar kör olduğunu öğretmediler mi sana bacım :)Onlar ayrıntı düşünemez.Beyinleri öyle çünkü.Kadın beyni detaycıyken erkek beyni bütüncüldür.Kaç yıldır beraberim hala neyi sevip sevmediğimi tahmin edemiyo demen de işte tam bu yüzden.Yoksa sana olan ilgisizliğinden değil.Bilmiyorum hiç şahit oldun mu ama bi erkeğe dersin ki "Şu dolapta şu var bana getirir misin?"O da gider vee "Yok bulamadım".Ve bundan o kadar emindir ki sen bile kendinden şüphe edersin ve gider bakarsın o eşya dolabın içinde kabak gibi sana bakar :)Onlar bişeye bu zihniyetle bakar.Ayrıntıyla değil bütün haliyle...
HaahhahAahaha onu da sevgili kuzenim giydi gittiydi. Hiç unutmam çok da severdim o donu
en azından onuda dusunuyorailemin bir yakin arkadaslari var. Adam hic anlamaz bu islerden, kadin cok dertli.
Gecenlerde anlatiyordu. Sanki ben o**spu'yum, sabah giderken komidinin uzerine banknot banknot para birakiyor : "Nermin ben anlamam bu islerden, sen kendine uygun birsey bakarsin."
zaten sorunu ortadan kaldirdik, bana hediye alma bosver dedim oldu bitti,
taninmiyor olmak gucume gidiyor. kocam beni tanimiyor.
ve ben bilmem esim bilirBence bir oyun hazirlayarak (hem de kavga gurultu olmadan eglenirsiniz ) onun sizi taniyip tanimadigini kesinlestirip (belki hakikaten siz abartiyorsunuz dur )(eger hakliysanizda eşinize bak tanimiyorsun beni,bisey yap.. ) amaciniza ulasirsiniz.
Ortak soru olur. Herkes elindeki kagitlara kendisinin cevabini, ve esinin nasil cevap verecegini dusundugunu yazar. Kagitlar degistirilir ve....
Müthiş buldum. Ama o da bir daha alırım demiş hakkını yemeyelim çocuğunHaahhahpeki neden kullanmadığıma dair açıklamamı nasıl buldun
Maddi durumu iyi mi ne iş yapıyor? Bide sen ne iş yapıyosun eylüş?en azından onuda dusunuyor
benımkı tamamen unutuyor bende cok hırslandıgım ıcın o zaman para vereceksın dıyorum ama dedıgım gıbı 10-20 gunun sonunda
Sana evden getirmiş diyorum anlamıyo musunMüthiş buldum. Ama o da bir daha alırım demiş hakkını yemeyelim çocuğun
YA vanilya, sen hala o hediyenin ne oldugunu soylemedin miSana evden getirmiş diyorum anlamıyo musunhediye alınmamış yani hatta başka bi kıza almış da olabilie diyom kızda da var tıpatıpı tam onun tarzı diyorum anlamıyosun ki
kızım eylüş kim yaw :) miss gibi yunan karısını naptınMaddi durumu iyi mi ne iş yapıyor? Bide sen ne iş yapıyosun eylüş?
Kaynanamla kaynatamı tanımak hakkım diyomuşum
söylemedi söylesinYA vanilya, sen hala o hediyenin ne oldugunu soylemedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?