sevdiginiz adam sizi gercekten taniyor mu?

Erkeklerin bakar kör olduğunu öğretmediler mi sana bacım :)Onlar ayrıntı düşünemez.Beyinleri öyle çünkü.Kadın beyni detaycıyken erkek beyni bütüncüldür.Kaç yıldır beraberim hala neyi sevip sevmediğimi tahmin edemiyo demen de işte tam bu yüzden.Yoksa sana olan ilgisizliğinden değil.Bilmiyorum hiç şahit oldun mu ama bi erkeğe dersin ki "Şu dolapta şu var bana getirir misin?"O da gider vee "Yok bulamadım".Ve bundan o kadar emindir ki sen bile kendinden şüphe edersin ve gider bakarsın o eşya dolabın içinde kabak gibi sana bakar :)Onlar bişeye bu zihniyetle bakar.Ayrıntıyla değil bütün haliyle...

Sen de şımarık çıktın be eylüş oğluşunun yakışıklılığı da kaynanam ol dicem de kaynana olmak için fazla güzelsin böyle kaynana olmaz
aahhaha ya valla şımarıklık değil

ben onem verıyorum kotu hıssedıyorum hatırlasın ıstıyorum ılla hedıye almasın ama sırf evlılık yıldonumu dıye kahve ıcmeye gıdelım ama hatırlasın yanı .
en son yıldonumunde arkadasına gıttık sonrada annelerıne 10 gıbı donduk ama artık umudumu kaybettım hadı hadı dıyor gelceksen gel mac ızmeye gıdıcekmıs ıcerı bekle gelıyorum dedım muftakta sıgaraya beklıyor
dedim evlilik yıl dönümün kutlu olsun hiç çaktırmıyorsun
ne yıldönümü ya bugun değil ki daha 5 gün var dedi
gittim yattım trıple tam 20 gun konusmadım
ve 5 gun sonrasıda hatırlamadı bılıyormusun
yanı ınsan bu kadarmı duyarsız olur
yok ama bu sefer unutsun temellı olmasada o gun evden gıtmeyı dusunuyorum

buarada ıltıfatların ıcın senı yerım kaynana gelını yermı yer

buarada beraber cıkıp sonrasında hep hedıyede aldım , olmadı hırsımdan kendımı tatılede goturttum , olmadı cıddı parada aldım adam akıllanmıyor
40 tl ısın ıcınden cıkabılecekken kendını tepeden tırnaga zarara sokuyor.
dert ıcımde dert

öyle iyi anlıyorum ki sizi,
ilk yılımızda bu durumdan çok rahatsız olup çok üzülürdüm, bu kadar büyüttüğüm için eşimle hep tartışırdık.

arkadaşımın eşi bir kolye almış, bayıldım bittim eşimde tabi gördü bu halimi,
sonra ki ay bana bir kolye almış berbat, öyle kötü ki
ne diyeyim bilemedim teşekkür ettim ama anladı tabi(arkadaşın kolyesi sahte, bizimki altın almış ve ben altın sevmem)

elinde hep bir buket çiçekle gelir, evlenmeden önce kaç kez söylemiştim ben çiçek de sevmem.

bunun gibi onlarca olay

evlilik ilerledikçe şunu farkkettim adam benim ne istediğimi anlamak için çaba göstermiyor
çünkü biz ne dersek diyelim,onlar hediye aldım mı hatırladım mı tamadır bu iş deyip bırakıyor.

düz mantık hatırlama + hediye daha ne olsun
ince düşünen zevkli erkeklerde var tabi ama bizim ki o model çıkmamış demek ki arkadaşım.
dert etmeyi bıraktığım günden beri rahatım

o da eşinizin nazar boncuğu olsun

Ye beeeğni aaanneeeööööeeeğğğm

ahahha
hergun yasiyorum hergun.
-"Javi soguk su istiyorum ben"
+"dolaptan al hayatim"
-"dolapta su yok ki"
+"surahide hayatim"
-"he, tamam buldum"

Seni tanimadigi anlamina gelmez ki bu. Bazen birinin zevkini bilsek bile emin olamayiz. Ama erkekler daha duz mantik onlar hicbir zaman kestiremiyor. Hem olaya soyle bakin. Esiniz demek ki size deger veriyor ki surekli mutlu etmeye çalışıyor.

He bu arada 6 senelik beraberligimiz var bizim esimle 2 senesi evli olarak gecti bunun. Daha dun yemek yemege gittik corba siparisi vercem. Ben ezo severim bu arada. Icimden aa askim mercimek sever onunla bir olsun dur deyip mercimek soyledim ikimizede. Adam tabi 2 kasik aldi birakti ye diye israr edince askim ben bunu degil ezo gelini seviyorum dedi tabi ben israrl hayir bunu seviyosun dedim
Ama bu benim esime tanimadigim anlamina gelmez yani sadece duz mantik

en azından onuda dusunuyor
benımkı tamamen unutuyor bende cok hırslandıgım ıcın o zaman para vereceksın dıyorum ama dedıgım gıbı 10-20 gunun sonunda

zaten sorunu ortadan kaldirdik, bana hediye alma bosver dedim oldu bitti,
taninmiyor olmak gucume gidiyor. kocam beni tanimiyor.

Bence bir oyun hazirlayarak (hem de kavga gurultu olmadan eglenirsiniz ) onun sizi taniyip tanimadigini kesinlestirip (belki hakikaten siz abartiyorsunuz dur )(eger hakliysanizda eşinize bak tanimiyorsun beni,bisey yap.. ) amaciniza ulasirsiniz.
Ortak soru olur. Herkes elindeki kagitlara kendisinin cevabini, ve esinin nasil cevap verecegini dusundugunu yazar. Kagitlar degistirilir ve....

Benimki de hiic anlamaz sanki almis olmak icin aliyor . Begenmis gibi yapiyorum anliyor ama begenmedigimi. Zaten cok zevksiz kendine bile bisey secemez ben giderim onunla illaki izin vermem almasina. Oda artik temiz calisiyor bana bisey alacaksa icinden gelmisse beraber gidip seciyoruz risksiz. Alistim bende adam almayi bilmiyor ne yapiiim en azindan dusunuyor.

Oyle ozel gunleride benden daha cok dusunur. Ilk gittigimiz yeri tarihi bile hatirlamisligi vardir. Bana sorsan be n hatirlalmam zaten oyle ozel gun merakim yok benim. Siradan gunlerde yapinca daha hos oluyor bence

ve ben bilmem esim bilir

BILEMEDI.

en azından onuda dusunuyor
benımkı tamamen unutuyor bende cok hırslandıgım ıcın o zaman para vereceksın dıyorum ama dedıgım gıbı 10-20 gunun sonunda
Maddi durumu iyi mi ne iş yapıyor? Bide sen ne iş yapıyosun eylüş?

Kaynanamla kaynatamı tanımak hakkım diyomuşum

Maddi durumu iyi mi ne iş yapıyor? Bide sen ne iş yapıyosun eylüş?

Kaynanamla kaynatamı tanımak hakkım diyomuşum
kızım eylüş kim yaw :) miss gibi yunan karısını naptın
ben satın alma sorumlusuyum esımde konsoloslukta calısıyor
ıyı ıs yapsa ne olacak adam kutuk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…