Sevdiğiniz ama Anlaşamadığınız Biriyle Evlenir Miydiniz?

valla zor soru şekerim..yani sevmek sevilmek hakkaten güzel şey ama şimdi sürekli tartıştığın uzlaşmaya varamadığın biriyle evlenmek seni de yıpratır ilişkiyi de bence..mesela sevdiğin biriyle anlaşamamk seni ondan soğutabilir ama sevmedğin ama anlaştığın,aynı düşünceleri paylaşabildiğin birisini zamanla da sevebilirsn gb geliyor ne kadar doğru tabi bilemem:)

Kızlar Rica Ediyorum Lütfen Okuyan Herkes Bi Yorum Yapabilir Mi??

Sevdiğiniz, sevildiğiniz ama sürekli kavga ettiğiniz biriyle evlenir miydiniz?

ben yaptım bu hatayı ama o zaman bilmiyordum bana iyi biri olarak göründü evlendikten sonra anladım huyunu.çok zor belki şimdi sana tatlı geliyordur bu kavgalar ama evlendikten sonra hiç çekilmiyo.sonuçta evlilik bu bir ömür feda etme derim.seni anlamayan biriyle uğrasmak çok zor.

kız çocuğum mamasını alamazsın başka türlü öcünü alırsın, adamın çoraplarını donlarını yıkama !

canım işte şimdiden tipik bi model oldun evliler kervanına aday işte sonra diye diye bazı şeyleri erteliye erteliye sorunlar artıyo ya baştan umursamaz olcaksın evlenmeyi bilen evi de geçindirmeyi bilecek ama biz zorlanmasın diye yapmıyoruz bana herkes sen işyerinin ağasımısın diyodu nedenide elim herkese karşı çok açıktı babam allah razı olsun hiç bir zaman para sıkıntısı olsada belli etmedi çalışmaya başladığımız dada hiç karışmadı maaşımıza istediğimizi aldık gezdik tozduk tabi şimdi onlar yanımıza kar kaldı eşim sen bukadar rahata alışmışsın sana bu rahatı sağlayamam ben dediğinde yaparız bişeyler demiştim ama alışınca o bi,le sorun yaratıyo evlilikte umursamaz olcan birazda yoksa alcan ertelemicen bulsun yapsın ölçüyü kaçırmadan bide çalış mıyosan para biriktir kenarında en az bi 100tl olsun bendn tavsiye yeniden çalışmaya başlamak istiyorum ama çocuk altına yapıyo hala kreşte altı bağlanan çocukla uğraşmak istemi,yolarmış bakalım ne zaman alişırsa bulucam bi iş başlıcam bana sıkıcı geliyo onun eline bakmak geçensene eylülden beri evdeyim

Kim ne derse desin mantığın da sesine kulak verilmeli illişkilerde..Özellikle de evliliklerde....Mantıktan kastim zengin koca bulmak değil elbette :)

kız çocuğum mamasını alamazsın başka türlü öcünü alırsın, adamın çoraplarını donlarını yıkama !

kız yıkamasam kendi yıkar sever öyle şeyleri asla giymez bi giydiğini akşam sıcak diye duş alıp yattı sabah tekrar dışarı çıkcaz diye duş aldı tabi ben çıkmadım o ayrı hafta başından beri kaçıncıya ütü oluyo süsleniliyo püsleniliyo kapı çalsın eşofmanlarla kim o bile demez üşenmeden pantolonunu giyer üstünü düzeltitr öyle çıkar süslü gezsin bakalım uyuz babasını da sevmezdimkeratanın kendisini de

şu anki aklım olsa evlenmem, hatta hiç evlenmem, ne gerek var
bende şu evlilik programlarda yaşlı kadınların 2. Evliliğini yapanlara sinir oluyorum paran var ne yapacaksın 2. Kocayı git bir italya turu yap yok illaki kendilerini üzecekler o yaştan sonra keyfime bakarım,koca neyime?
keyfime bakarım,koca neyime?

Kim ne derse desin mantığın da sesine kulak verilmeli illişkilerde..Özellikle de evliliklerde....Mantıktan kastim zengin koca bulmak değil elbette :)

canım bu devirde zengini bulcan arkadaşlarla bi araya geldiğimizde yok evi olsun yok arabası olsun yok öyle böyle diyolardı iki kişi anlaşınca yeter diyodum ama yetmiyomuş hem anlaşamıyoruzda arkadaşım vardı daha yeni evlendi her şeyi ince eleyip sık dokuyodu tabi babasının evi tribleks alışmış rahata onun arabası bunun evi onun parası var ama annesşi bizimle oturacakmış diyodu en son tele fonda konuşurken yaş 30 oldu ev araba derken evde kalcam bunda ikiside var ama kel yaşıda baya var dedi evlendi şimdi mutlu parasız sadet olmuyo diyolar ya buna katılıyorum

doğru söylüyon madem memnundun boşanıp ikinciyi niye arıyon bak keyfine bazen diyorum bende keşke evlenmeseydim durmuşum bu yaşa kadar gezmene tozmana devam et karışan yok görüşen yok hayata 1 kere geldin ama kafama kuş kondurduya evlendim

kel adamla evlenmezdim parası kendinin olsun

1*koca kaderinmiş,2*kocayı arkadaşlar bulurmuş,3*kocayıda şeytanlar buluyormuş

canım kel le evklenmedikte garantisi varmı kel olmucak diye o onun tercihi bizimkide saçlı lahana bebekler gibi teli düşse ödü kopar onların sülalede kel yokmuş kaynata 80yaşında hala saçlar sırma hay senin sülalene diyorum

Evet ,parasız saadet olmaz ama mantıktan kastım kafaların uyum sağlayıp sağlamadığına ,o insanın tavırlarına,aile yapısına vs vs ye bakmak...

Ne alaka canım... Ben kel ama beni çok seven,değerimi bilen bir adamla evlendim..Aynı şekilde ben de onu çok seviyorum...Allah a şükür mutluyum da..Eşimin kelliğini hiç sorun etmedim...
Evlenilen adamların ne malum 1 sene sonra kel olmayacağı...Hadi adamı hiç bir şekilde içiniz hazetmez,keli de batar,kaşı gözü de..O başka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…