şu anki aklım olsa evlenmem, hatta hiç evlenmem, ne gerek var
ha ha bendeeee
Kızlar Rica Ediyorum Lütfen Okuyan Herkes Bi Yorum Yapabilir Mi??
Sevdiğiniz, sevildiğiniz ama sürekli kavga ettiğiniz biriyle evlenir miydiniz?
Merak ediyorum gerçekten böyle mi düşünüyosunuz ya?
kız çocuğum mamasını alamazsın başka türlü öcünü alırsın, adamın çoraplarını donlarını yıkama !kızlar ne geldi aklıma bu gün bizim pazarımız var şehir merkezinde oturuyoruz her tarafımızda alış veriş merkezi maaşındanda 500ytl kaldı kaldır faturaları öderiz dedi alıp hepsşini çatır çatır harcasam sorduğunda da sinirden alış veriş yapmışım paranın bittiğini farketmemişim desem valla çok iyi olur oda k.........çından çatlar
kız çocuğum mamasını alamazsın başka türlü öcünü alırsın, adamın çoraplarını donlarını yıkama !
bende şu evlilik programlarda yaşlı kadınların 2. Evliliğini yapanlara sinir oluyorum paran var ne yapacaksın 2. Kocayı git bir italya turu yap yok illaki kendilerini üzecekler o yaştan sonra keyfime bakarım,koca neyime?şu anki aklım olsa evlenmem, hatta hiç evlenmem, ne gerek var
Kim ne derse desin mantığın da sesine kulak verilmeli illişkilerde..Özellikle de evliliklerde....Mantıktan kastim zengin koca bulmak değil elbette :)
bende şu evlilik programlarda yaşlı kadınların 2. Evliliğini yapanlara sinir oluyorum paran var ne yapacaksın 2. Kocayı git bir italya turu yap yok illaki kendilerini üzecekler o yaştan sonra keyfime bakarım,koca neyime?
keyfime bakarım,koca neyime?
canım bu devirde zengini bulcan arkadaşlarla bi araya geldiğimizde yok evi olsun yok arabası olsun yok öyle böyle diyolardı iki kişi anlaşınca yeter diyodum ama yetmiyomuş hem anlaşamıyoruzda arkadaşım vardı daha yeni evlendi her şeyi ince eleyip sık dokuyodu tabi babasının evi tribleks alışmış rahata onun arabası bunun evi onun parası var ama annesşi bizimle oturacakmış diyodu en son tele fonda konuşurken yaş 30 oldu ev araba derken evde kalcam bunda ikiside var ama kel yaşıda baya var dedi evlendi şimdi mutlu parasız sadet olmuyo diyolar ya buna katılıyorum
doğru söylüyon madem memnundun boşanıp ikinciyi niye arıyon bak keyfine bazen diyorum bende keşke evlenmeseydim durmuşum bu yaşa kadar gezmene tozmana devam et karışan yok görüşen yok hayata 1 kere geldin ama kafama kuş kondurduya evlendim
kel adamla evlenmezdim parası kendinin olsun
1*koca kaderinmiş,2*kocayı arkadaşlar bulurmuş,3*kocayıda şeytanlar buluyormuş
:90::90::90::90::90::90::90:
Evet ,parasız saadet olmaz ama mantıktan kastım kafaların uyum sağlayıp sağlamadığına ,o insanın tavırlarına,aile yapısına vs vs ye bakmak...canım bu devirde zengini bulcan arkadaşlarla bi araya geldiğimizde yok evi olsun yok arabası olsun yok öyle böyle diyolardı iki kişi anlaşınca yeter diyodum ama yetmiyomuş hem anlaşamıyoruzda arkadaşım vardı daha yeni evlendi her şeyi ince eleyip sık dokuyodu tabi babasının evi tribleks alışmış rahata onun arabası bunun evi onun parası var ama annesşi bizimle oturacakmış diyodu en son tele fonda konuşurken yaş 30 oldu ev araba derken evde kalcam bunda ikiside var ama kel yaşıda baya var dedi evlendi şimdi mutlu parasız sadet olmuyo diyolar ya buna katılıyorum
memet ali abiden nameler ( keller keller her g........te eller)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?