sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir....evlenilir evlendim hemde çok anlaşamadığım halde 6 sene süren bir beraberlikten sonra evlendim 1 seneyi aşkın evliyim şuan hamileyim ve mutluyum.sadece anlaştığın ama yeterince sevmediğin biriyle evlenebilirmisin??? bence anlaşmazlıklar bazen ilişkileri ayakta tutuyo dünyaca ünlü bi iletişim uzmanını dinlemiştim çifler yüzde 40 dan fazla birbirleriyle anlaşmaları benzemeleri o ilişkiyi monotonlaştırıp bitirir... bilmiyorum ben eşimle her konuda çok iyi anlaşmıyorum ama birbirimizi seviyoruz herşeye rağmen yinede onla evlenirdim yinede....
Deme öyle Allah korusun, biraz sakinleş sen de..
Yanlış anlamadıysam zorla kapandınız,zor şeyler yaşadınız ve yaşatılıyorsunuz..Ne kadar öfkeli olduğunuz gayet iyi anlaşılıyor..
İnşallah kendiniz ve geleceğiniz için en hayırlı olan yolu seçersiniz..
Peki sizce her ayrıntıyla ilgilenmesi nasıl bi durum.
Mesela, yemeği şöyle salçalı yapman gerekiyo, bebeği şöyle tutarsın, koltuğu şöyle temizlersin vs.
Çok özür dileyerek yuhh diyorum.....
mutfağa karışan erkekleri sevmiyorum o da ayrı bir baskı oho herşeyine karışacaksa işin zor nefes alacak yer bırakmalı hayat zaten zor birde adam ile uğraşacaksam önemli olan neye tahamül edip edemiyeceğim, bu da kendini tanımaktan geçer!Peki sizce her ayrıntıyla ilgilenmesi nasıl bi durum.
Mesela, yemeği şöyle salçalı yapman gerekiyo, bebeği şöyle tutarsın, koltuğu şöyle temizlersin vs.
Peki sizce her ayrıntıyla ilgilenmesi nasıl bi durum.
Yapma ya o derece yani(
canım o kadar da herşeye karışması çok da katlanılabilir değil..en azından kendi adıma söyleyeyim,ben yapamam...
kız git kurtlarını dök bizim içinde oyna,anan seni tekrar mı doğuracak? Yüzüne gülümseme gelsin !kızlar kendime geldim biraz akşama da düğün var şeytan diyo hazır çocuğuda yanında gezmeye götürdü git düğüne döktür oda geldiğinde eve duvarları yesin karnını doyursun
Ben mükemmeliyetçi insanlardan nefret ederim ve uzak dururum,acaip sevimsiz ve acımasızlar
Sanırım artık ben de yapamıyorum
kızlar ne geldi aklıma bu gün bizim pazarımız var şehir merkezinde oturuyoruz her tarafımızda alış veriş merkezi maaşındanda 500ytl kaldı kaldır faturaları öderiz dedi alıp hepsşini çatır çatır harcasam sorduğunda da sinirden alış veriş yapmışım paranın bittiğini farketmemişim desem valla çok iyi olur oda k.........çından çatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?