• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz bitsin derse sizin vereceğiniz cevap ne olurdu?

eger seviyorsam ayrilmamak icin elimden geleni yaparim.. ama tabii gururumu ayaklar altina alarak degil "ona asla dememkii neolur beni birakma" diye.
2 hafta önce böle bi olay yasamistik sonra bende dedimki "sen bilirsin beni istemeyeni bende istemem" aradan fazla bi zaman gecmedi aradi :))
seviyorsaa zaten birakamazki seni....

şu zamanlar bitsin demesine çok ihtiyacım var.
omuzlarım ağrıyo onu taşımaktan :delphin:

sebebini ben niye sorayım ki, ayrılmak istediğini nedeniyle açıklaması gereken kişi odur zaten. Bunu akıl edip yapmıyorsa içine oturcak bir laf etmeden ordan ayrılmam..

Kişiye göre değişir bu durum ama bence o anda konuşmayı fazla uzatmamak en doğrusu çünkü gerginken insanın ağzından olmadık laflar çıkabiliyor ve durum dahada kötü noktalara varıyor. Sakinleştikten sonra sağlıklı bi şekilde konuşup nedenini sorarım. Ve düşünüp ona hak verdiysem gönlünü almak için elimden geleni yaparım.

deli gibi sevdigim halde hiç tereddut etmeden kabul etmiştim yaa yani ne bileyim bitti yani şimdi öylemi bidaha senı göremicemmi ellerini tutamıcammı falan demiştim hıçkıra hıçkıra aglayarak ah ne günlerdii yaaa şimdi olsa defol ulen derim:D

GıDEN GıTMıŞTıR
GıTTıĞı GÜN BıTMıŞTıR
BEN GıDENı DEĞıL
GıDEN BENı KAYBETMıŞTıR

cok sukur rabbıme bızım ole bı sorunumuz yok ama severım bu sozu

valla bu kadr sene sonra bitsin derse sanırım
cvp bile vermeden uzaklasırım yanından
cok zor zamanlar yasadık cok tükendim artık
kendisinede söyledim bu ilişki için artk kılımı kıpırtatmam diye ( 6 ay önce falan)
fedkarlık yapma sırası onda yapamazsada elveda yani

arkadaşlar çok küçük bi tartışmada yeter bitsin deseydi tepkiniz ne olurdu ne olur yazın ihtiyacım var:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

bu lafı herlade bir rahat 50 defa duymusumdur haleki başında yeter olanı varsa merak etme anacım biten hiçbirşey olmuyor olan senin o değerli göz yaşlarına oluyor hiç canını sıkma:teselli:

daha dün akşam benimki bitti annenle konuş eşyalarını taşı dedi:a015:
iki çocuğum var çalışıyorum annem benim çok mutlıu bir evliliğim olduğunu düşünüyor
hemde kalp hastası bir yaşında babamı kaybetnişim ve o bana hem analık hem babalık yaptı ne yapacam bilmiyorum bu üçüncü söyleyişi oldu artık benimde sabrım taştı

ben cok sinirlensemde cok uzulsemde onun onunde aglamazdim gururumdan, nedenini sorardim sacma sapan bi nedense ztn cekip giderim , degilse ne dediini bilmiosun dha fazla birbirimiz uzmeyelim yrn konusalim fln derdim ama ertesi gun onun aramasi gerekio yoksa bende aramam :dilcikar:

kavganın ne olduguyla alakalı tavrım davranısım degısırdı sanırım.eger haklıysam tartısıyorumdur kı ozaman bıtsın dıyorsa kılımı dahıı kıpırdatmam bıtecekse bıtsın derım zemuszemus .ama zaten haksızken tartısmam genelde susarım sucumu bılıp :utangac: ama oldu da bı gaflet anına gelıp tartıstıysam ve ozaman ayrılalım dedıyse aglarım sorunu halletmeye calısırım ama ısrar edersede kendı bılır.. :delphin:

Bitirmek istediğini söylemesi bile böyle birşeyi düşünmüş olması benimde bitireceğim anlamına gelir.
Benden ayrılmak isteyen adama yalvaramam,zorla yanımda da tutamam zaten.

Back
X