Sevdiğiniz için mesleğinizi bırakır mıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben memur olsam bırakmazdım heralde. Memur olmasam da bırakmazdım sanırsam.

Bunun cevabı bir çok soruya bağlı, erkek arkadasiniz kadının çalışmamasiyla ilgili ne düşünüyor? Cimri biri midir? Aranızda rahatca para muhabbeti oluyor mu? İlişkiniz güven temeline dayalı mı? Şimdiye kadar bir çok kez ayrılıp barıştınız mı?Çalışmadığınız sürede sigortanızı ödemenize okey mi? İleride bir anlaşmazlık durumunda aileniz arkanızda durur mu? Aileden durumunuz iyi mi? Gibi...

Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz
Asla gitmem. Meslegim herkesten daha once gelir. Omur boyu benimle beraber kalacak olan meslegim cunku,sevdigim bilmem kim hepsi hikaye, bugun var yarin yok

6 yildir berabersiniz. Keske hayatiniza yon verirken ileride ortak gelecek kuracaginizi da hesaba katsaydiniz...
Benim yapacak mantikli bir yorumum yok çünkü cok yapmacık olur. Ben 3 gunluk aşık olduğum adam için ulke bile degisitirirm çünkü :)

Evlenseniz hemen hamile kalsan ücretli ücretsiz izin alsan memuriyette istifa edince geri dönme şansı var diye biliyorum. Memur olmak isteyen milyonlar varken tamamen bırakmayın mesleği

Siz kararınızı vermişsiniz ama yine de söyleyim mesleğimi bırakamam eş adayı kusura bakmasın . Yarın öbür gün insanın başına ne geleceği belli olmaz boşanabilirsiniz. Sonra çok üzülürsünüz çalışmak bir kadın için erkekten daha önemli ülkemizde ... Şartlarım iyi değil diyorsunuz emin olun istifa ederseniz daha iyi olmayacak ...

Sevilmek ağır basıyorsa bırak işini, eğer sevilmedim diye hastalanacaksan
Sevgiye, sevilmeye git,

Sizi yarı yolda bırakma ihtimali ne olacak? İstisnasız her ilişkide bu ihtimal vardır. Kimseye güvenip de altın bileziğini çıkarıp atmanın anlamı yok bence.

Çok net olarak ASLA!
Ne yapacaksınız işinizi bırakıp? Ortalık işsiz güçsüz insan kaynıyor. Kamuya girebilmek için yıllarını veriyor insanlar. Bu zamanda ekmek aslanın ağzında siz ise sırf başka bir insan için devlet memuru iken işi bırakmayı düşünüyorsunuz.
İlerde çookkk pişman olursunuz. Cicim ayları bitip herşey rutine girince o özlem bitince koskoca bir boşluktan başka birşey kalmaz elinizde. Üstelik hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ileride boşanmayacağınız ne malum.
Ha aileden çok varlıklısınızdır onu bilemem. Ama ortalama yaşantısı olan insanlarsanız hayatınızın hatasını yaparsınız. Sevgiliniz karartsın gözünü o gelsin.

Asla işinizi bırakmayın orta yol bulunur bence

Cevap veriyorum, asla bırakmam

Aaa amaaaan sakin el adami demeyin. Ben dedim isitmedigim hakaret kalmadi. O zaman akrabanla evlen ruh hastasii diyen oldu

Memuriyete ne zorluklarla giriliyor. Bence bırakmayın. Başka bir çözüm bulmaya çalışın.

Ben bıraktım şimdi tekrar KPSS hazırlanıyorum 8 sene aradan sonra artılarıda eksileride var iyi düşün canım

Kesinlikle bırakma işini derim. İlişkine bir şekilde çözüm ortak bir yol bulunur ama iş bu devirde hiç kolay değil. 1 de yarın öbür gün ne olacağı belli değil ki hayatta sonrasında pişman olursun işini bırakırsan. en alınmayacak risk bence memurluktan vazgeçmek

Kesin net HAYIR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…