koca dediğin benim babam...
Ben de aynı şeyi diyordum. Yhaaaa çok güveniyorum yyhaaa... sonra hooop aldatıldım ve boşanıyorum. Ya işimi bıraksaydım o beş para etmez için? Ama önceden benim için bu dünyadaki en güvenilir adamdı. Bence büyük konuşmayın ve ilerde olabilecek her ihtimalden korkun. Eee erkek bu. Bugün size işini bıraktıran yarın yapmadığınız en ufak istekte ama sen beni reddettin diye bırakıverir. Burda çok gördükhayır o istediği için.
ama dediğim gibi. benim güvenim tamdır.
güven yoksa her şeyi baştan sorgulayın derim.
e buradaki yazanların da %90 ı kadınların çalışmasını savunuyor. neden korktunuz ki bu kadar. durum adil yani...
benim derdim çalışan kadınlarla değil. kadının çalışmasının her şeyin çözümüymüş gibi gösterilmeye çalışılması...
mesela yukarılarda şöyle bir yorum okudum ''kocayı bırakırım yinede işi bırakmam.''
böyle düşünen bir kadının çocuğu olmak istemem doğrusu... koca dediğin benim babam...
aile olmak bu kadar basit olmamalı...
işte ''çalışan kadın''ı savunan kadının fikir yapısı... matematik hesabıyla çözmüş olayı... şirket yönetir gibi...Maalesef basit
Zira bir meslek sahibi olmak için 12 yıl temel eğitim 4 yıl üniversite memuriyet için sınav vs gerekiyor yani 16-17 yıl
Zaten 23-24 yaşında olan bir kişinin ömrünün yüzde yetmişbeşi
Lakin evlilik ya da aşk vs saniyelik işler
18 yaşını dolduran iki kişi bugün tanışır ve evlenir bu konuda ne eğitim alır ne bir yetkinlik ölçümü yapılır ne de uyum vs değerlendirilir
Biz evleniyoruz der gider evlenir
Yine biz boşanıyoruz der gider anlaşır ve iki imza ile evlendiği gibi (artı evlendirme memuru) iki imza ile boşanır ( artı hakim)
Özetle evlenmek meslek sahibi olmaktan daha kolay hem de hiçbir özellik gerektirmiyor tek şart kadın ve erkek olarak iki ayrı cinse mensup olup yakın akraba olmamak
Aile olmak farklı derseniz de konu sahibi aile olup değerlendirip işi bırakmayacak daha evlenmeden bırakacak ki müstakbel damat neden bırakmıyor hala öğrenemedik
fikirlerimin nereden geldiğinin ne önemi var.Bence kadının çalışmasıyla ilgili olumsuz fikirleriniz de buradan geliyor, eşiniz istediği için çalışmayı birakmışsınız ya hani, kendinizi kadının çalışmasıyla ilgili olumsuz fikirler edinerek rahatlamaya çalışıyorsunuz.
Sadece kendi kararınız olsaydı yorumlarınız böyle olmazdı.
Denemesi bedava sormuşsunuz fikrimizi yazıyoruz.acayip acayip tepkiler.tanımadığı insanlara yorumlarını sormuş güvenip güvenmemek kendi bileceği iş.peki size güven olur mu? yani yorumunuza...
kötü emsal emsal değildir...Ben de aynı şeyi diyordum. Yhaaaa çok güveniyorum yyhaaa... sonra hooop aldatıldım ve boşanıyorum. Ya işimi bıraksaydım o beş para etmez için? Ama önceden benim için bu dünyadaki en güvenilir adamdı. Bence büyük konuşmayın ve ilerde olabilecek her ihtimalden korkun. Eee erkek bu. Bugün size işini bıraktıran yarın yapmadığınız en ufak istekte ama sen beni reddettin diye bırakıverir. Burda çok gördük
cünkü sevgili zannettiği kişi henüz öğrenci üstelik bunu aramayan sormayan babasının hastalığıyla dalga gecen okuduğu şehirden gelince görüşmek bile istemeyen büyük ihtimalle de bütün maddi yükünü bile bu kıza yükleyen bi asalakMaalesef basit
Zira bir meslek sahibi olmak için 12 yıl temel eğitim 4 yıl üniversite memuriyet için sınav vs gerekiyor yani 16-17 yıl
Zaten 23-24 yaşında olan bir kişinin ömrünün yüzde yetmişbeşi
Lakin evlilik ya da aşk vs saniyelik işler
18 yaşını dolduran iki kişi bugün tanışır ve evlenir bu konuda ne eğitim alır ne bir yetkinlik ölçümü yapılır ne de uyum vs değerlendirilir
Biz evleniyoruz der gider evlenir
Yine biz boşanıyoruz der gider anlaşır ve iki imza ile evlendiği gibi (artı evlendirme memuru) iki imza ile boşanır ( artı hakim)
Özetle evlenmek meslek sahibi olmaktan daha kolay hem de hiçbir özellik gerektirmiyor tek şart kadın ve erkek olarak iki ayrı cinse mensup olup yakın akraba olmamak
Aile olmak farklı derseniz de konu sahibi aile olup değerlendirip işi bırakmayacak daha evlenmeden bırakacak ki müstakbel damat neden bırakmıyor hala öğrenemedik
banlanıcam ama öle boşsunuz kifikirlerimin nereden geldiğinin ne önemi var.
doğrumu yanlış mı siz ona bakın.
olay sen ben meselesi değil. siz öyle görüyorsanız o ayrı tabi...
siz öyle diyorsanız öyledirbanlanıcam ama öle boşsunuz ki
Ben bıraktım Ve şimdilik hiçte pişman değilimİyi akşamlar
6 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim bir de iyi bir işim var. Sevdiğimle farklı şehirlerdeyiz. Onun benim yanıma gelmesi mümkün değil benim de işimi oraya almam imkansız.
Benim tayin alıp sevdiğimin yanına gidebilmem için en az 4 yıl geçmeli. Başka türlü tayin mümkün değil. 6 yılın tamamını uzak mesafede geçirdik. Artık bir 4 yıl daha ayrı yaşamaya ikimizin de gücü kalmadı.
Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?