Sevdiğiniz için mesleğinizi bırakır mıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesleğimi asla bırakmam. Memur olana kadar ne zorluklarla karşılaşmış olurum emegimin karşılığını alacakken sevdiğim biri için niye geleceğimi çöpe atayım deli miyim ? Çok istiyorsa o bıraksın mesleğini

koca dediğin benim babam...

Ne? kocanızı bu kadar tepeye çıkarmayı nasıl başarıyorsunuz? O da insan evladı siz de. O çalışıyorsa siz de çalışabilirsiniz bir engeliniz yoksa neden çalışmasın insanlar? Herhalde kocanız için işinizi bırakmışsıniz kendinizi suçlu hissetmemek için çalışan kadınlara laf dokundurmaya çalışıyorsunuz yazık. Demişsiniz ki kadının çalışması her şeyi çözümü değil ama birçok şeyin çözümü. Mesela kocanız sizi kapı önüne koyduğu zaman ona muhtaç olmamak için bir mesleginizin olması lazım eğer sokakta dilenmek istemiyorsaniz

Aşk sevgi falan faturaları ödüyorsa, siz boşanırsanız size bu duygular nafaka olarak geri dönecekse, canınız bir şey almak istediğinde aşk sevgi ödeyecekse evet bırakırım. Sabah kalk git falan zor işler ama bunlar cennette falan olur sanırım ve oraya daha çooooookk var

Sakın bırakma işini. Orta yolu bulun veya bekleyin.geleceğinin garantisi işin eğer vadeli hesaba 1 milyon vs senin adına koyacaksa neden olmasın

Şu dünyada kimse için iş bırakılmaz. Para olmayınca ne aşk kalır ne sevgi. O kadar zaman çalışmışsınız şimdi koca eline bakmak zor olmayacak mı

hayır o istediği için.

ama dediğim gibi. benim güvenim tamdır.

güven yoksa her şeyi baştan sorgulayın derim.
Ben de aynı şeyi diyordum. Yhaaaa çok güveniyorum yyhaaa... sonra hooop aldatıldım ve boşanıyorum. Ya işimi bıraksaydım o beş para etmez için? Ama önceden benim için bu dünyadaki en güvenilir adamdı. Bence büyük konuşmayın ve ilerde olabilecek her ihtimalden korkun. Eee erkek bu. Bugün size işini bıraktıran yarın yapmadığınız en ufak istekte ama sen beni reddettin diye bırakıverir. Burda çok gördük

eşim memur değilse bozmam
serbest bi iş varsa niye garanti olan işimi bozayımki
bu ikinizin geleceği içinde sonucta

meslegimi birakmam,
isimi birakabilirim.

Biz evlenecegimiz donem farkli sehirlerde yasiyorduk,
ben onun sehrine gitsem meslegime devam edebiliyordum,
ancak o benim sehrime gelse cok sikintili olacakti.
Ben gittim onun sehrine, duzenimizi oyle kurduk.

Burada sevgiliniz neden gelemiyor anlamadim,
kaldi ki siz memursunuz ve 4 yildan bahsediyorsunuz sadece,
sevgiliniz sizin sehrinize gelse, is bulamasa bile 4 yil bir sekilde gecinilir yani,
sonrasinda ikinize de uygun olacak bir yere tayin istersiniz.
veya sevgiliniz farkli cozumler uretebilir kendi meslegi ile alakali,
ne isle yazmamissiniz ama,
su an bir cok meslek grubunda uzaktan online calisma secenegi olabiliyor, bazen ucreti daha dusuk oluyor ama hic bir sey yapmamaktan iyidir,
veya bu surede o da online veya orgun olarak baska kurslara katilip kendi kisisel gelisimine yonelebilir.
4 yilin 3 yilini birlikte gecirip son yilinda tasinabilir boylece issiz gecirecegi sureyi azaltabilir.
gibi gibi bir cok cozum uretilebilir.

ancak siz isinizi mesleginizi birakip,
size tamamen yabanci bir sehre tasinip,
nasil bir guzel gelecek kurguluyorsunuz kafanizda anlamadim.

Bir de su an yasadigim yerden memnun degilim yazmissiniz bir yorumunuzda,
peki gideceginiz yerden memnun olacaginizin garantisi var mi?
Obur yandan elinizde mesleginiz oldugunda her zaman tayin seceneginiz cepte olacak,
begenmediginiz yerde 3-5 yil kalip baska sehre hayatinizi sifirlamadan tasinabiliyor olacaksiniz.

Korkmak derken? Neden korkayım ki?
Herhangi bir korkum yok çünkü şükürler olsun sizin zihniyetinizle yönetilmiyor ülkemiz, içlerinde sizin gibi düşünenler de var ama kimse kadınların çalışmasına üretmesine engel olamıyor neyseki.

Koca dediğin benim babam demişsiniz ama ben babama da güvenmem... O da annemden ayrılınca çocuklarını arayıp sormadı, 3 kuruş nafaka yardımında dahi bulunmadı.
Annem çalışmasaydı aç kalırdık, sokaklarda kalırdık muhtemelen, allah mekanını cennet etsin. O bizi okuttu, rahat yaşattı.

Siz kusura bakmayın ama ya erkeksiniz, ya da hiç zorluk görmemişsiniz. İnşallah da görmeyin ama görürseniz apışıp kalmazsınız umarım

Eski konularina şöyle bir baktim da,bu adam için asla işini birakma.
Adam seni haketmiyor,hödüğün teki.

işte ''çalışan kadın''ı savunan kadının fikir yapısı... matematik hesabıyla çözmüş olayı... şirket yönetir gibi...

ÇIKAR hesabı yapmış hemen... kar-zarar hesabı...

AİLE derken demek istediğim tam da buydu.

fikirlerimin nereden geldiğinin ne önemi var.

doğrumu yanlış mı siz ona bakın.

olay sen ben meselesi değil. siz öyle görüyorsanız o ayrı tabi...

kötü emsal emsal değildir...

cünkü sevgili zannettiği kişi henüz öğrenci üstelik bunu aramayan sormayan babasının hastalığıyla dalga gecen okuduğu şehirden gelince görüşmek bile istemeyen büyük ihtimalle de bütün maddi yükünü bile bu kıza yükleyen bi asalak

Ben bıraktım Ve şimdilik hiçte pişman değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…