işte ''çalışan kadın''ı savunan kadının fikir yapısı... matematik hesabıyla çözmüş olayı... şirket yönetir gibi...
ÇIKAR hesabı yapmış hemen... kar-zarar hesabı...
AİLE derken demek istediğim tam da buydu.
Bunu yaptim. Pisman etti. Cocukla yana yakila bosandim. Pisman ederler.İyi akşamlar
6 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim bir de iyi bir işim var. Sevdiğimle farklı şehirlerdeyiz. Onun benim yanıma gelmesi mümkün değil benim de işimi oraya almam imkansız.
Benim tayin alıp sevdiğimin yanına gidebilmem için en az 4 yıl geçmeli. Başka türlü tayin mümkün değil. 6 yılın tamamını uzak mesafede geçirdik. Artık bir 4 yıl daha ayrı yaşamaya ikimizin de gücü kalmadı.
Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz
kötü emsal emsal değildir...
Hem emsal değil deyip hem de emsale emsal demek hshsjsjshhs. Valla iyi emsal bi siz vardınız sjsjsjsjsjjssj. Tamam melek gibi uğruna iş bırakılacak bir kocanız, pembe panjurlu eviniz, aşırı sadakat ve aşk dolu yuvanız var ama olmayan biz kullarınızı burda mutlu yuvanızın emsali ile ezmeyiniz haşmetlüüüümm. Verecek cevabınız yok anca boş boş konuşun. Kız evladınız olsa okutmazsınız da. Kocasına iyi bakması lazım çünkü ksjskwmalq. Siz seversiniz kocayıkötü emsal emsal değildir...
Evlenin, 4 yıl haftasonları gidin gelin rahat görüşün, sonra da tayin aldırırsınız.İyi akşamlar
6 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim bir de iyi bir işim var. Sevdiğimle farklı şehirlerdeyiz. Onun benim yanıma gelmesi mümkün değil benim de işimi oraya almam imkansız.
Benim tayin alıp sevdiğimin yanına gidebilmem için en az 4 yıl geçmeli. Başka türlü tayin mümkün değil. 6 yılın tamamını uzak mesafede geçirdik. Artık bir 4 yıl daha ayrı yaşamaya ikimizin de gücü kalmadı.
Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz
Siz zaten çalışmayın, bu kafayla bir şey üretemezsiniz. Kafa bir milyon, ne içtiyseniz artık sabah sabah.işte ''çalışan kadın''ı savunan kadının fikir yapısı... matematik hesabıyla çözmüş olayı... şirket yönetir gibi...
Fikirlerinizin nereden geldiğinin çok önemi var.fikirlerimin nereden geldiğinin ne önemi var.
doğrumu yanlış mı siz ona bakın.
olay sen ben meselesi değil. siz öyle görüyorsanız o ayrı tabi...
İlerde şöyle konu açar:: bir kulunu çok sevdim, o beni hiç sevmiyor. Mesleğimi ona verdim artık geri vermiyorSiz zaten çalışmayın, bu kafayla bir şey üretemezsiniz. Kafa bir milyon, ne içtiyseniz artık sabah sabah.
işte ''çalışan kadın''ı savunan kadının fikir yapısı... matematik hesabıyla çözmüş olayı... şirket yönetir gibi...
Onlar artık aile olmuş tamam mı. Lütfen yani kocişi baba olmuş bir insan var karşımızdaİlerde şöyle konu açar:: bir kulunu çok sevdim, o beni hiç sevmiyor. Mesleğimi ona verdim artık geri vermiyormalum koca iş bırakacak kadar kutsaaaal, yüceee
Keşke benim de olsaydı ama olamadıOnlar artık aile olmuş tamam mı. Lütfen yani kocişi baba olmuş bir insan var karşımızda
Peki ibret almak nedir?kötü emsal emsal değildir...
''bir hastalık, bir kaza, onun işsiz kalması gibi şeyler'' Elbette olabilir. bunlar birer ihtimal.
O zaman şunu sorayım: Ekonomik özgürlük yolunda ilerleyenler; o yolda ilerlerken hiç mi kötü ihtimallerle karşılaşmıyor? o yolda başlarına hiç mi bir şey gelmiyor? çalışırken de başınıza (çalışma hayatında) çok kötü şeyler gelebilir. o zaman da çalışmamayı mı tavsiye edeceksiniz?
sonuç olarak ihtimaller üzerinden sonuca yada karara varmak ne kadar mantıklı...
Aynen oyle.Umarım ailesi yıkılan herhangi bir tanıdığınız nafakamın 100 TL fazla olması için ne yapabilirim eşimin maaşı şu kadar bu kadar da ayrıca yemek kartı var vs diye yanına gelmesin
Zira işin matematiğinin maalesef sonucunun çok olumsuz olduğunu biliyorum
Şu kapımdan girenlerin büyük çoğunluğu eşini çok seviyordu hatta eşi de onu ama şu an evlilik yürümüyor ve mağdurlar
İki konu altta, üç konu üstte ailem bakamıyor iki küçük çocuğum var okudum ama hiç çalışmadım ne yapsam sorusuna sadece sabret yazabiliyoruz iş bulmak için çabala diyoruz
Eşin evi ve aldığı tüm maaşı sana ve çocuklara versin diyemiyoruz çünkü öyle bir dünya yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?