Sevdiğiniz için mesleğinizi bırakır mıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
İyi akşamlar
6 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim bir de iyi bir işim var. Sevdiğimle farklı şehirlerdeyiz. Onun benim yanıma gelmesi mümkün değil benim de işimi oraya almam imkansız.

Benim tayin alıp sevdiğimin yanına gidebilmem için en az 4 yıl geçmeli. Başka türlü tayin mümkün değil. 6 yılın tamamını uzak mesafede geçirdik. Artık bir 4 yıl daha ayrı yaşamaya ikimizin de gücü kalmadı.

Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz:KK42:

Valla zor bir soru ne bileyim işiniz hayat garantiniz eşiniz le boşansanız Allah vermesin de napicaksiniz baska yollar bulurdum işimi bırakmazdım heralde başka çare yok mu eş durumundan dolayı bir yıl evli olup ayrı şehirde yaşasanız eşinizin yanına tayin alamazmısınız

erkeklerin böyle saçma talepleri oluyor olmasa da talepleri bizi bunu düşünmeye itiyorlar...
Türkiyenin durumunun farkında mısınız???
Ya da evlenseniz bile nasıl olacak tek maaş yeter mi?

boşanırsanız ne olacak allahaşkına gereksiz macera mı arıyorsunuz?
ben sevgilimle bu konu yüzünden ayrılma aşamasındayım önce benim geleceğim....

Bir arkadaşım evli ve 2 çocuklu haliyle atandığı şehire gitti eşiyle ayrı kalacaklar 2 buçuk yıl.

Siz evlilik için memuriyeti birakmayı düşünmemelisiniz. Erkek arkadaşınız memur değilse o gelsin yanınıza yada size yakın bir şehre.

Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz:KK42:
Bu soruyu ona soracaksınız, bize değil. Siz bırakabiliyorsanız o da bırakabilir. Siz işinizi bırakabiliyorken o neden bırakamıyor?
Bırakmazdım. Bu kadar net. Benim o kpssyi kazanmak için bi tarafım yırtıldı. Elin oğlu için emeğimi çöpe atmazdım

Mesafe çok uzak git gel yapılamaz. Benim bulunduğum yerde şartlar açısından uygun değil, burada mutlu değilim yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X