Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evladim icin yaparim ama es icin yapmam...İyi akşamlar
6 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim bir de iyi bir işim var. Sevdiğimle farklı şehirlerdeyiz. Onun benim yanıma gelmesi mümkün değil benim de işimi oraya almam imkansız.
Benim tayin alıp sevdiğimin yanına gidebilmem için en az 4 yıl geçmeli. Başka türlü tayin mümkün değil. 6 yılın tamamını uzak mesafede geçirdik. Artık bir 4 yıl daha ayrı yaşamaya ikimizin de gücü kalmadı.
Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz![]()
Bu soruyu burada sorduğunuza göre net olarak asla işimden vazgeçmem diyemiyorsunuz ama demelisiniz.İyi akşamlar
6 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim bir de iyi bir işim var. Sevdiğimle farklı şehirlerdeyiz. Onun benim yanıma gelmesi mümkün değil benim de işimi oraya almam imkansız.
Benim tayin alıp sevdiğimin yanına gidebilmem için en az 4 yıl geçmeli. Başka türlü tayin mümkün değil. 6 yılın tamamını uzak mesafede geçirdik. Artık bir 4 yıl daha ayrı yaşamaya ikimizin de gücü kalmadı.
Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz![]()
O arkadaş ben miyim acabaBir arkadaşım evli ve 2 çocuklu haliyle atandığı şehire gitti eşiyle ayrı kalacaklar 2 buçuk yıl.
Siz evlilik için memuriyeti birakmayı düşünmemelisiniz. Erkek arkadaşınız memur değilse o gelsin yanınıza yada size yakın bir şehre.
''bir hastalık, bir kaza, onun işsiz kalması gibi şeyler'' Elbette olabilir. bunlar birer ihtimal.Bu soruyu burada sorduğunuza göre net olarak asla işimden vazgeçmem diyemiyorsunuz ama demelisiniz.
Evleneceğiniz kişi belki dünyanın en iyi adamıdır, belki muhteşem bir evliliğiniz olacak, ki inşaallah çok mutlu olursunuz ama hayat bazen insana neler yaşatacak ön göremiyoruz.
25 yıllık evliyim, bir mesleğim yok dolayısıyla bu yaşıma kadar 1 gün dahi çalışmışlığım yok, eşim çok iyi bir adamdır, ben ondan razıyım Allah'ta razı olsun, bir gün bile maddiyatla ilgili bir tartışma geçmemiştir aramızda, bana para ver demek zorunda kalmadım hiç, neyi varsa benimdir ama gerek burada gerek sosyal hayatımda bir ev kadını olarak kadınların okumasını, meslek edinmesini, asla işlerini bırakmamalarını tavsiye ettim çünkü 20 yıl evvel eşim çok kötü bir trafik kazası atlattı.
27 yaşındaydım, kucağımda 3,5 yaşındaki kızımla eşimin başında günlerce nöbet tuttum, nefesini dinledim ve o uzun nöbet gecelerinde eşime bir şey olursa yaşayacağım acının yanında, eldeki birikim bitince bize ne olacak düşünceleri sardı beni.
Aileler vardı çok şükür ama para konusunda gururluyumdur, ailem dahi olsa paraya ihtiyacım var, kızımın ihtiyaçları için para verin diyemem, ne taşıma suyla değirmen döner, ne hazıra dağ dayanır demişler, çok şükür eşim iyileşti sağlığına kavuştu ama ya ömür boyu yatmak zorunda kalsaydı ya onu kaybetseydim?
Aşk, sevmek, sevdiğin için fedakarlık yapmak güzeldir ama meslek, ekonomik özgürlük bu fedakarlıklar arasında olmamalı, aranızda herşey iyi gider ama bir hastalık, bir kaza, onun işsiz kalması gibi şeyler yaşamayacağınızı bilemezsiniz, hele de çocuğunuz olursa olsun bir kuru ekmekle öğün geçiririm diyemiyorsunuz, siz eşinizin başında ya ölürse diye gözyaşı dökerken çocuğunuz acıkıyor.
Zaten sevdiğim beni seviyorsa mesleğimi bırakmama izin vermezdi diye düşünürüm. Mesafe çok mu uzak. Bu sorunları yaşayan bircok memur var ama mesleğini bırakan çok az.İyi akşamlar
Cevaplayan herkese tesekkur ederim
Aslaaa ama aslaaa mesleğinizi bırakmayın. Alternatif yollar düşünün ama o meslek sizinle kalsın .Zira zaman geçiyor günler akıyor insanlar değişiyor- gidebiliyor baki kalan meslek oluyor.İyi akşamlar