Kızlar okudum da süpersiniz yaaa.... Ben 4 yıllık bir ilişki yaşıyorum bu yaz evleniyoruz ama artık ilişkimiz o kadar oturdu ki bu tarz kısıtlamalara bile gerek kalmıyor... Çünkü artık ikimiz de nerde nasıl ne şekilde davranacağımızı biliyoruz bunun adı da ne fedakarlık ne kölelik... Bunun adı sevgi oldu artık....:1hug:
İlişkimizin ilk iki yılı bu anlamda çok sancılıydı... :çok üzgünüm: En yakın erkek arkadaşlarımla arkadaşlığımı kesmiştim, hiç kimseye çok acil olmadıkça tel nomu veremiyordum, msn ve mail adresi veremiyordum... O da aynı şekildeydi... Doğru düzgün hiç bir kızla görüşemiyordu bile... Sürekli hesap soruyorduk birbirimize... Ben ilk defa böyle bir sevdayla başbaşa kalmıştım o yüzden bana çok ağır gelmişti hele benim gibi çok sosyal ve özgür olan bir kıza... senağlama
Ama iki yıl geçtikten sonra o kadar oturdu ki ilişki yerine artık hiç baskı uygulamıyoruz... Herkes istediği kişinin tel nosunu msn sini mailini alabiliyor, istediğimiz arkadaşımızda gidip kalabiliyoruz, burda tek yaşadığım halde gecenin 11 inde arkadaşlar beni eve bırakabiliyor arabayla... Zaten giyim konusunda çok rahattım hiç karışmaz sağolsun, çünkü benim nerde nasıl giyineceğimi iyi bilir.. Allah var bu konuda hiç fadakarlık yapmadım:dance:
Daha aklıma gelirse yazarım muckssŞeniz