• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz İçin Yaptığınız En Son Fedakarlık

Geçen hafta bir ton laf işiteceğimi bile bile sadece kocam rica etti diye, kayınvalidemi aradım görümcemin hamile olmasını tebrik etmek için..kafamçokkarıştı
Sonuç; titreyen eller ve bacaklar,gözyaşları ve bir sürü sigara..benneyaptımki

3 akşamdır buluşma saatinden 2saat geç gelio, beni akşam vakti sokaklarda bekletio ama ben sabrediorum bişi demiorum çünkü biliorum annesi bırakmıyo.. normalde böle yapmam ama 5 günlüğüne gelmiş olduu için sesimi çıkarmıyorum ama çoook kızıyorummm!

ah aşkımmm ne zaman akıllanıp sana aşık olduğumu ve yanlış bişi yapmayacağımı hatırlayacaksın de bakem

gezmeyi çok sevdiğim halde sırf o istedi diye,haftada sadece 2saate indirdim.eziyet yaaaaaaaaa başka bişey değil.o 2saattede telefonum hiç susmuyo zaten...

2 saat müsadede yok yani.bende arkadaşlara gidince kırk kez arıyo

gezip tozmalarım alışveriş yapmam azaltıldı ondan habersiz adım atamaz oldum her yaptığımı msjla hbr veriyorum neredeyse tel bi an elimden düşmüyo ztn 7/24 açık.yastığım altında ben yatarken bile.okuldan arta kalan zamanlarımı onun evinde onun evini toplayıp temizleyerek bulaşıklarını yıkayarak ona yemek yapıyorum çamaşırlarını yıkıyorum.pazara yada markete gidip mutfak alışverişini yapıyorum.bazı sbhlar normal saatimden çok çok erken kalkıp onu bir saat bile görmek için dersten önce ona uğruyorum.daha ne olsun?ama benim yaptığım fedakarlık onun yaptıklarının yanında hiç kalır bu yüzden halimden şikayetçi deilim

900 km yol tepip yanına gitmek 2 gün onun yanında olmak ve dönmek üstüne benden ayrılması yalvarmalarım artık hiç bişi yapmyorum bu arada bu herif eski eşim :oklava:

bugün doktora giderken zırt pırt aradı bende güya arabayla gitmim otobüste uyurum dediydim.nerdeeeee

fedakarlık mı neyi anlatıyım hangisini söyliyim en büyük fedakarlığım onun eziyetlerine susup katlanmam bana her seferinde yaptığı hakaretlerine boyun eğmem bana şiddet uygulamasına karşı susup oturmam artık bana hiç bir zarar veremicek çünki boşanıyorum şu an ailemin yanına sığındım çocuğumla yeni bir başlangıç yapıcaz RABBİM hayırlısını versin şu an işdeyim çalışmaya çalışıyorum iyiki buraya üye oldum sizlerle acılarımı paylaştıkça biraz daha rahatlıyor ve kendimi iyi hissediyorum iyi ki varsınız.

Yaptıklarımın içinde fedakarlık olarak gördüğüm tek şey var o da Avcılardan buraya taşınmak.
Yine de vardır bunda da bir hayır:)Şimdi farkında olmasamda ...

benim canım kocam bugün yine arkadaşlarımla otururken-ki hepsi bayan- on kere saydım.diyaloğumuz şöyle:
kocam:nerdesin aşkım?
ben:neslihanlarda oturuyoruz kuzum
kocam:kimler var?
ben:hıı arkadaşlar.
kocam:kimler mesela
ben:kızlar oturuyoduk
kocam:erkek var mı?
ben:yok aşkım alla alla(arkadaşlara rezil olmamayada çalışıyorum)
kocam:saysana kimler var
ben:evet yaa neslihan,arzu,esra,damla,aysel
kocam:tamamda erkek var sanki
ben:hııı sorma aşkım bu kadar ses 6 kadından çıkıyor.erkek yok
ve bu konuşma defalarca sürdü ve ben her sefernde cevap verdim

eşim pazarcı bugünün istanbul havasında canı çıktı normalde en nefret ettiğim şeydir ovmak eylemi bir güzel ovdum kolunu bacağını sonada uyudu yavrum ya kulaklar bile kıpkırmızı=(

Back
X