• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz İçin Yaptığınız En Son Fedakarlık

arkadaşlar ne çok fedakarlık yapmışsınız hayretler içersinde okudum ben yapamam bu kadar helal olsun size valla işallah karşılığını da iyi alıyorsunuzdur yani yoksa boşa gitcek emekleriniz ama birazda kendi hayatınıza zaman ayırın kendinizle ilgilenin derim ben yoksa kendi haytınızı değil sevdiğinizin istediği hayatı yaşamış oluyorsunuz ben sevgilimi hiç sıkmam o da beni sonuçta bu hayatta kimsenin garantisi yok ve bu hayata bir kez geliyoruz istediğim arkadaşlarıma görüşürüm mecbur olduğum için diil özlediğim için ararım hele telefonla bütünleşmiş bi şekilde yaşayanlara hayret ettim her dakika arasa beni bunalırım rahatsız olurum bence biraz bayanlarla ilgili bi durum...mutlular belliki allah bozmasın mutluluklarını ama ilerde pişman olmakta var hayatınızı yaşayın bence birazda...ayrıca spor salonuna niye gitmiyorsunuz ki gidin bence çok zevkli =)) ben tenis oynuyorum gitmek dışında piyano ve keman çalıyorum yurtdışına dil eğitimlerine gidiyorum istediğim herkesle grüşüyorum canım isterse tek başıma sinemaya,tiyatroya gidiyorum(çok zevkli oluyo) alışveriş yapıyorum geziyorum eğleniyorum ve de bu şeklide çok mutluyum :))))

arkadaşlar ne çok fedakarlık yapmışsınız hayretler içersinde okudum ben yapamam bu kadar helal olsun size valla işallah karşılığını da iyi alıyorsunuzdur yani yoksa boşa gitcek emekleriniz ama birazda kendi hayatınıza zaman ayırın kendinizle ilgilenin derim ben yoksa kendi haytınızı değil sevdiğinizin istediği hayatı yaşamış oluyorsunuz ben sevgilimi hiç sıkmam o da beni sonuçta bu hayatta kimsenin garantisi yok ve bu hayata bir kez geliyoruz istediğim arkadaşlarıma görüşürüm mecbur olduğum için diil özlediğim için ararım hele telefonla bütünleşmiş bi şekilde yaşayanlara hayret ettim her dakika arasa beni bunalırım rahatsız olurum bence biraz bayanlarla ilgili bi durum...mutlular belliki allah bozmasın mutluluklarını ama ilerde pişman olmakta var hayatınızı yaşayın bence birazda...

ben de böle bir ilişki yaşadım ve yaşattım... fedakarlıklarım askerlik ; ve izmir dışındaki iş hayatında destek olmamdı... o ne yaptı derseniz kısıtlamadı beni ; arkadaşlarıyla daha az görüşüp benle vakit geçirdi ... ama yeterince ; fazlası değil...

son fedakarlığımız ikimiz için de acı oldu... beni yeterince sevemediği için zaman zaman beni üzdüğünü farkedip 2 yılın sonunda ayrılmak istedi... ki böylece ben hakettiğim ilişkiyi ve mutluluğu yaşayabileyim...

benim son fedakarlığım ise ; bu kararına saygı gösterip onu unutmaya çalışmak ...

ayrılma derecesine geldigimiz sırada haklı olmama ragmen grurumu ayaklar altına alıp sırf sevdigimden haksızmışım gibi özür diledim..

sırf onubiraz daha görebilmek için msnde çok geç vakitlere kadar kalmam ve ertesi gün işyerinde yarı uyur vaziyette dolaşmam

uykuyu çok seven ve saat en geç 22.00da uykuya dalmış olan biri olarak benim için biyüüük fedakarlık Şeniz

fedakarlık mı neyi anlatıyım hangisini söyliyim en büyük fedakarlığım onun eziyetlerine susup katlanmam bana her seferinde yaptığı hakaretlerine boyun eğmem bana şiddet uygulamasına karşı susup oturmam artık bana hiç bir zarar veremicek çünki boşanıyorum şu an ailemin yanına sığındım çocuğumla yeni bir başlangıç yapıcaz RABBİM hayırlısını versin şu an işdeyim çalışmaya çalışıyorum iyiki buraya üye oldum sizlerle acılarımı paylaştıkça biraz daha rahatlıyor ve kendimi iyi hissediyorum iyi ki varsınız.

Allah yardımcın olsun canım herşeyin hayırlısı demekki yeterince sabır etmişsin erkeğin eziyeti bişeye benzemez çünkü güçlüler ve gücümüz yetmiyor gözleri dönüncede ne yaptıklarını bilmiyorlar ellerinin altlarında ölsek ruları duymaz ....asla geri dönme hiçbirşey değişmiyor Geçmiş Olsuna.s.

erkeğe niye fedakarlık yapalım ki onlarla beraber olmamız bile en büyük fedakarlık bütün deliliklerinden sonra

İlk yılımızda çok problemliydi benimki. Aşırı kaprisli, huysuz, hiç bir şeyden memnun olmayan bir insandı. Küsme huyu vardı. Küserdi kaç hafta konuşmazdı. Çok tripli tavırlıydı. Azıcık grip olsa burnumdan getirirdi kaprisinden. Bitmek bilmeyen soğuk tavırları canımdan bezdirirdi. Ama katlandım. Sustum. Sabahlara kadar ağladığım günlerde oldu ama vazgeçmedim ondan. Ben katlandıkça onun tavırları yumuşadı. Ben sabrettikçe meyvesini topladım. Bilmiyorum belki de anaç davrandığımı gördükçe yaptığının yanlış olduğunu farketti ve şu an yumuşak huyludur oldukça. Küsmez, kızmaz. Bir problemi olunca alır beni karşısına konuşur. Çok saygılıdır. Çok değişti çoook :)

Back
X