arkadaşlar ne çok fedakarlık yapmışsınız hayretler içersinde okudum ben yapamam bu kadar helal olsun size valla işallah karşılığını da iyi alıyorsunuzdur yani yoksa boşa gitcek emekleriniz ama birazda kendi hayatınıza zaman ayırın kendinizle ilgilenin derim ben yoksa kendi haytınızı değil sevdiğinizin istediği hayatı yaşamış oluyorsunuz ben sevgilimi hiç sıkmam o da beni sonuçta bu hayatta kimsenin garantisi yok ve bu hayata bir kez geliyoruz istediğim arkadaşlarıma görüşürüm mecbur olduğum için diil özlediğim için ararım hele telefonla bütünleşmiş bi şekilde yaşayanlara hayret ettim her dakika arasa beni bunalırım rahatsız olurum bence biraz bayanlarla ilgili bi durum...mutlular belliki allah bozmasın mutluluklarını ama ilerde pişman olmakta var hayatınızı yaşayın bence birazda...ayrıca spor salonuna niye gitmiyorsunuz ki gidin bence çok zevkli =)) ben tenis oynuyorum gitmek dışında piyano ve keman çalıyorum yurtdışına dil eğitimlerine gidiyorum istediğim herkesle grüşüyorum canım isterse tek başıma sinemaya,tiyatroya gidiyorum(çok zevkli oluyo) alışveriş yapıyorum geziyorum eğleniyorum ve de bu şeklide çok mutluyum :))))