Onun için büyük bir şehirden küçücük bir şehire gidiyorum, sanırım bu yeterlidir...
mevcut işimden vazgeçtim..
onun istediği yerde istediği şekilde bir işteyim..
:96:kıymet bildi mi hayır.bence iş mevzusunda iki kez düşünülmeli..
ayrıca yaşadığım şehirden vazgeçeeğim..:97:hayırlısı
bende cok seyden odun verdim ama degeri bilinmiyor saymakla bitmez benim vazgectiklerim ben fransada turkiye goctum ailemi yazdan yaza gelirlerse goruyom arti kayinvalidemle oturuyoz malum o kismi hic alatmiyim kiz 2 bucuk sene oldu bile ne kadar surecegi bile belli deil neyse kisiligimden hic bir zaman odun vermdim vermmede ama simdiki aklim olsa cok ince ayrintilari dunusurdum
pismanmisin peki? bende yurt disinda yasiyorum ama heralde sevdigim icin türkiyeye göcmezdim. Yanlis anlamasin kimse ben türkiyeyi cok seviyorum! ama burda dogdum büyüdüm.. ailemden uzak, arkadaslardan uzak.. bir erkek icin okadar seyden vazgecemezdim herhalde.. sen cok büyük fedakarlik yapmissin canim insallah mutlu olursun ve pisman olmazsin tatlim!
Çok karışık gelse de onu çok sevdiğim için ondan vazgeçtim ben, 3 yıla yakındır birlikteydik, yurtışında yaşıyordu ve biz o geldiğinde ya da maillerle, telefonla, skype ile iletişim kuruyorduk. oturum alabilmek için yurtdışında anlaşmalı evlilik yapmıştı, ama anlaşmalı evlilik yaptığı kadın sonrasında sevgilimden boşanmayı kabul etmedi. Benim yıllarca beklediğim ve evlilik hayalleri kurduğum adam arada kaldı, anlamadığım (aklıma bile getirmeye korktuğum!) nedenlerle kadını da ikna edemedi. Çok sevmeme rağmen ben de onu terkettim. Hiç olmazsa arada kalmayacak, boşanamadığı için yüzüme çekinerek bakmak zorunda kalmayacak, "ha bugün boşanıyorum, ha yarın" şeklinde ikilemlere ve çaresizliğe girmek zorunda kalmayacak. Ailesi oğullarına mı yansın bana mı yansın arada kalıp derbeder olmayacak. Ve ben de, ailem de, o da, ailesi de yıllardır süren sıkıntıları belki daha aza indirebileceğiz. Sevdiğin birinin yüzüne bakarak "artık seni sevmiyorum" diyebilmenin sadece Türk filmlerine özgü olduğunu sanıyorum. Ama oluyormuş işte! Artık o yok. 2 hafta oldu, hala alışmaya çalışıyorum, canım yansa da postu dik tutmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?