Sevdiğiniz insan uğruna nelerden vazgeçtiniz ?

İnsan sevdiği uğruna herşeyi yapar demek de saçma hiç taviz verilmemeli demek de.Aşkta sevgide matematik olmaz karşıdaki birinin yaptığı senin hayret içinde kaldığın şeyin on yada yüz katını sen yaparsın da sana hhiç fedakarlık gibi gelmez.Bunu yaparken kullanıldığını çok bariz belli etmediği sürece erkekler kadınları kullanıyorlar hem de seve seve yapıyor bunu.Bu da kadınların duygusallığından kaynaklanıyor.

onunla birlikte 'asla' kelimesini unuttum gurur yapmayı unuttum kendimi unutturmasın allah bana ,inşallah onun da benle unuttuğu şeyleri vardır ..

bu soruyu hiç sormamıştım kendime..
düşünüyorum ama sundan sundan vazgeçtim diyemiyorum..muhakkak vardır ama demek ki zaten önemli seyler değilmiş ki hatırlamıyorum bile :))))
keske vazgeçilen seyler hep böyle önemsiz seyler olsa her iki taraf icinde..
ama maalesef bazı iliskilerde önemli seylerden de vazgeçiliyor..bunu yasamak istemezdim,bugüne kadar yasamadım,inşallah bundan sonra da yasamam..

aslaa yapmamm dedigimm bicok seydenn vazgectiim dogrumu yanlısmı bilmem ama insan birini seviosaa bicok seyden vazgecmelii

mevcut işimden vazgeçtim..
onun istediği yerde istediği şekilde bir işteyim..
:96:kıymet bildi mi hayır.bence iş mevzusunda iki kez düşünülmeli..
ayrıca yaşadığım şehirden vazgeçeeğim..:97:hayırlısı

Düşündüm de şu ana kadar 2,5 yıldır hemen hemen hiç bir şeyden taviz vermemişim çünkü böyle bir şeyi o da benden takep etmemiş hiç ben de ondan böyle bir şey talep etmedim çoğu huyumuzu davranışımızı beğeniyoruz aykırı bir durum olmadı hiç birbirimize karşı.

kıyafetlerimden ödün vermemi istiyor kapanmamı değil ama daha kapalı giyinmemi kısa etek giymemi am ben taviz vermekten yana hiç değilim değişemem değiştirmesine izin veremem ozaman ben özgüvenli olamam neysem oyum burda bi yazı okumuştum önce etek boyu sonra uzar sonra pantolon bollaşır sonra pantolon yasaklanır etek boyu bileğe iner kazaklar tuniğe dönüşür ojeler yasaklanır o bakımlı havalı özgüvenli kadın emir alan bi varlığa dönüşür erkeğinin elinde erkekde sonra kendi eserini beğenmez olur sanki kendi istememiş gibi fazla taviz bize zarar verir

Aynen canım, benim henüz resmiyete dökülmüş değil ama hem işimden, hem şehirden vazgeçeceğim. Ama dahasını da istiyor

Düşlerimden vazgeçtim... Pek pişman değilim ama şimdiki aklım olsaydı herhalde biraz daha düşünürdüm karar vermeden önce

bende cok seyden odun verdim ama degeri bilinmiyor saymakla bitmez benim vazgectiklerim ben fransada turkiye goctum ailemi yazdan yaza gelirlerse goruyom arti kayinvalidemle oturuyoz malum o kismi hic alatmiyim kiz 2 bucuk sene oldu bile ne kadar surecegi bile belli deil neyse kisiligimden hic bir zaman odun vermdim vermmede ama simdiki aklim olsa cok ince ayrintilari dunusurdum

pismanmisin peki? bende yurt disinda yasiyorum ama heralde sevdigim icin türkiyeye göcmezdim. Yanlis anlamasin kimse ben türkiyeyi cok seviyorum! ama burda dogdum büyüdüm.. ailemden uzak, arkadaslardan uzak.. bir erkek icin okadar seyden vazgecemezdim herhalde.. sen cok büyük fedakarlik yapmissin canim insallah mutlu olursun ve pisman olmazsin tatlim!

bir çok şeyden vazgeçtim ama yıllar geçtikçe anladım ki kimse için hiç bir şeyden vazgeçmiceksin hayatı nasıl yaşamak istiyosan öyle yaşıycaksın çünkü zaten yeterince kısa!! şimdi vazgeçtiğim şeylere geri dönüyorum böyle daha mutluyum ve o da beni böyle kabul etmek zorunda!!

Çok karışık gelse de onu çok sevdiğim için ondan vazgeçtim ben, 3 yıla yakındır birlikteydik, yurtışında yaşıyordu ve biz o geldiğinde ya da maillerle, telefonla, skype ile iletişim kuruyorduk. oturum alabilmek için yurtdışında anlaşmalı evlilik yapmıştı, ama anlaşmalı evlilik yaptığı kadın sonrasında sevgilimden boşanmayı kabul etmedi. Benim yıllarca beklediğim ve evlilik hayalleri kurduğum adam arada kaldı, anlamadığım (aklıma bile getirmeye korktuğum!) nedenlerle kadını da ikna edemedi. Çok sevmeme rağmen ben de onu terkettim. Hiç olmazsa arada kalmayacak, boşanamadığı için yüzüme çekinerek bakmak zorunda kalmayacak, "ha bugün boşanıyorum, ha yarın" şeklinde ikilemlere ve çaresizliğe girmek zorunda kalmayacak. Ailesi oğullarına mı yansın bana mı yansın arada kalıp derbeder olmayacak. Ve ben de, ailem de, o da, ailesi de yıllardır süren sıkıntıları belki daha aza indirebileceğiz. Sevdiğin birinin yüzüne bakarak "artık seni sevmiyorum" diyebilmenin sadece Türk filmlerine özgü olduğunu sanıyorum. Ama oluyormuş işte! Artık o yok. 2 hafta oldu, hala alışmaya çalışıyorum, canım yansa da postu dik tutmaya çalışıyorum...

simdilik pisman deilim insallah da pisman olmam bilmiyorum bazen dusunduruyo seytan ama kovuyorum o seytan cunku dinlersem coooooooook pismanlarim olur onun icin soyle rahatim

Offf çok zor bir durum yaa.. Aynı zamanda çok karışık da. Allah en kısa zamanda acını dindirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…