Sevdiğiniz kişi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, sorum eşiniz, sevdiğiniz kişi gökten kucağınıza mı düştü, sanki hiç ortada yokken birden gökten düşer gibi mi hayatınıza girdi yoksa siz hayatımda ciddi bişeyler olsun diyordunuz da onu mu fark ettiniz? Kişilere göre değişir ama merak ediyorum..

Sen bu soruyu bizim aşık kk kizlarina sor

"Hayır ben evlenmeden aslaa bi erkekle sevgili olmamm, erkeklerle işim olmaz" falan diyordum En yakın sandığım arkadaşlarımla aram açıktı Biri girdi hayatıma Evet gökten düşmüş gibi bi anda, aniden samimi olduk Çok bağladı kendine Arkadaşlarımın yokluğunda onların bana yaptıkları karşısında allahım derdimi paylaşsın diye arkadaş gönderdi bana diye düşünürken sevgilimm oldu :) canım oldu kıymetlim oldu herşeyim oldu

Ilk gördüğüm anda farkı birşey olacağını hissetmiştim gerçekten, o an ne OLDUĞUNU anlamamıştım sadece:) birkaç ay sonra sevgili olup 6 yıl sonra evlendik..

Onu gördüğün an anlarsın derim ben, karar vermekle olmaz bu işler..

Benim için gökten düşmedi pek ben gökte ararken yerde buldum :) Ondan önceki erkek ark.m olacak hayvanın yaptıklarından illallah etmişken onda huzuru buldum merhametine ,sakinliğine aşık oldum. Sevdikçe sevdim :)

Neden kimse yok diye ağlayıp zırlarken bikaç ay sonra gökten kucağıma düştü desem yeridir
Ondan öncesinde de bri olsun istiyordum ama en çok ne zaman kendi kendime çok abarttım doruklarda yaşadım o isyana benzer duyguyu yaşadım ama dua da ederdim..neyse bikaç ay sonrasında dedim artık yeter bunu mu düşüncem ben de tek yaşlancam kararı aldım beklentimi sıfırladım ama gerçek anlamda.. çat karşıma çıktı,böyle:)

Ben hiç düşünmüyordum genelde de öyle olmuş sanırım okuduğum kadarıyla...

Eşim de hatta bana şöyle söyler

Sen benim aşk ararken bulduğum değil,
Hiç aklımda yokken aşık olduğumsun...

ilk görüşte.. sonrasında emek harcayarak

Benım arkadaşım tanıştırdı gorucu usulü dıyorum bu yüzden Bı nevı seçmece :) Asla evlenmem dıyordum... Kişiyle alakalı değil.. Şahane bi teklif aldım Hemen evet dedım tekliften 2,5 yıl kadar sonra anca isteme oldu.. Not Asla asla demeyın

resmen çocukluğumdan beri tanıdığım biri olduğu için pek gökten düşmüş sayılmaz.
ama öyle aramıyordum da birisini.
nasıl ne zaman başladı bilemeyeceğim :)ancak resmi kayıtlara göre 8 yıllık sevgililik üzerine 4 yıllık evlilikle iyi olmuş diyebiliriz :)

ikimiz de aldatılmalı sancılı ilişkilerden yeni çıkmışken, hiç aklımızda yokken tanışıverdik 8 seneyi devirdik bende eşimi ilk gördüğümde aramızda bişeyler olacağını hissedenlerdenim.

taaa uzak diyarlardaymış benim aşkım herşeyim... Hayatıma biranda hiç beklemediğim zamanda girdi. 5 yıllık sevgiliydik şuan 13 aylık evliyiz.

Enüşteye alkışş :) çok hoşuma gitti bu söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…