Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

Gözlerime baktığında ve ellerimi ilk tuttuğunda çok utanmıştı. Aşkım benim o da ilk buluşmada çok utanmıştı. Birnbirimizin gözlerine bakamıyorduk, gülüp önümüze eğiyorduk gözlerimizi.

çok güzel bakıyordu bana gözlerimin ta içine, derinine,
o öyle bakınca ben çok utanıyordum nedense,
ben bakamıyordum zaten ona kaçırıyordum gözlerimi...

ya şimdi hatırladımda ne kadar guzeldi o utangaçlıklar çok hoştu ya çok başka bır heyecannn
bende dıyorumkı keske bıraz utangaçlıgım kalsaydıda yemek yemeseydım yıne yanındaaaa

Yemek yemekten birşeyler içmekten :1rolleyes:

Hatta herzaman gittiğimiz bir yer vardı hep kahve söylerdim hiç bir günde bitirmedim o kahveyi:roflol:

Wc girmekten çok utanırdım ben Blumia hastasıydım ozamanlar eh doğal olarak su içmek ve yemek yemekte en büyük kabuslarımdan biriydi..Ve ne oldu dersiniz kıslar oda blumia hastası çıktı ve biz birbirimizi iyileştirmiştik Şeniz

eski sevgilimin yanında yemek yiyemezdim aclıgimida hissetmezdim zaten.. ne zaman yanımdan ayrılsa gun içinde yemek yemedigim aklıma gelirdi.. ama simdiki sevgilimn yanında yemekleri goturuyorum ohhh hiç utanma falan kalmadı :))))

eski sevgililerle çok utanırdım
ama nişanlımla çok rahatım
ilk buluşmamızda da rahattım
şimdide rahatım çok şükür​

çok ilginç gerçekten...
belkide ikinizde birbirinizden habersiz utanıp duruyordunuz.. :1rolleyes:

Yemek yemekten....
Halada utanıyorum yiyemiyorum daha doğrusu utanmaktanmı yoksa heyecandanmı çözemedmnaniknanik
Sonra eve gelince nan keşke yeseydim ne güzel di ohh mis gibiydi diyomfisfisfis

bizim ilk buluşmamız çok kötüydü yaa.anlatcam ama gülmeyin.ben istemediğm halde ısrarla çay aldı ikimize.ben kendimi biliyorum heyecanlanınca hiç bişey yutamam.çaydan bi yudum aldım ve boğuldum.inanırmısınız tam 10dk kendime gelemedim öksürmekten.içtiğim çay burnumdan geldi.gözlerimden yaşlar aktı.rezil oldum rezil

ben sevgilimleyken çok rahatımıdır niye utanayımki yemek yerken veya baska seylerden utanıcaksam niye birlikteyim onunla ama dimi özelim olan insan herseyi bilmeli beni her halimle sevmeli bence böle hiçbir flörtümdende utanmamısımdır yani heyecan olur ama utangaclık aslaa:teytey:

yok be ya hala utanırım kocamın yanında pırt pırt yapmaktan :roflol:

bnde yemek yemekten utanırım niese aslında çk saçma ama biyere gittiğmizde çayı fln hiç bitiremem bnde kelebek gibi bide karnım gurulduycakmı die çk korkarım.öyle hissettiğim zaman biraz daha sesimi yükseltip söylemeye çalışırım.çalışırdım yani...ben gerçi elini tutmayada utanırım.aslında utangaç biri değlm ama utanırım sevigiliden.bide bana iltifat ediceği zaman konuyu değişitiririm.amma salaklık yani sırnaşık şey aşk böyle bişii :asigim:

tuhaf gelcek ama bende açık ayakkabıyla gitmeye çekiniyorum erkek arkadaşımın yanına napcam bilmiyorum :sm_confused:

tuhaf gelcek ama bende açık ayakkabıyla gitmeye çekiniyorum erkek arkadaşımın yanına napcam bilmiyorum :sm_confused:

benim gibi tuhaf bir utanç daha... :1rolleyes:
insan her zaman takıcak bırsey buluyor yanı ben anladım halbukı ne kadar gereksız mıs ama cok tatlı duygular bunlar hatırlamak bıle guzel...:asigim: :1hug:

ayy asla yemek yiyemezdim karşısında sanki beni izliyomuş gibi gelirdi şimdi hiç sallamıyorum valla kızım nefes al biras dio yemek yerken amaan napıyım hamileyim olcak okadar:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…