Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

ayy asla yemek yiyemezdim karşısında sanki beni izliyomuş gibi gelirdi şimdi hiç sallamıyorum valla kızım nefes al biras dio yemek yerken amaan napıyım hamileyim olcak okadar:icecream:

iyiki de işi garantıye aldıktan sonra kendını koyvermıssın.. :roflol:
sevgiliyken belkide senden korkar bırakırdı bu benı de yer dıye.. :roflol:
su içmekten utanan ben şimdi hiçbirşeyden utanmaz hale geldim :1rolleyes:

:roflol::roflol::roflol:
aynen öyle valla diyo zaten kızım diyo senin bukadar yediğini bilsem hayatta almazdım batırdın beni dio Allahtan bu gırtlağa bu fizik dayanıyo dio bide kilolu olsan sporuna para yetiştiremezdim dio benim hamilelikten deil normaldede çok iştahlıyım ama kilo almıyorum metobolizmam çok hızlı çalışıyo amaann utanmayın kızlar valla can boğazdan geçer hemen hemen herkez yemek yemekten utanıyomuş zamanında baksanıza flört eden bacılar yiyin yiyin :roflol:

soradan benimki gibi şoka girmesin adamlar

ohh valla senin gibi olmak isterdim..
yesem yesem kilo almasam tam bana göre... naniknanik
ayrıca aramızda senın gıbı arkadslar varsa yavastan yavastan kendılerını bellı etsınler
adamları sasırtmayın bırden :roflol:

çok ilginç gerçekten...
belkide ikinizde birbirinizden habersiz utanıp duruyordunuz.. :1rolleyes:

Öyleymiş bacım ya ama benimki azcık utanmazdı ben kızardım bozardım öğrenince adamın tek dediği laf ohhh beee sırnaşık şey

bende ne olur grip olmayim diye dua ederdim,yoksa aman allahim vakkum makinasi gibi hor hor icime cekmekten ne hale gelirdim düsünsenize...allaha sükür ki ilk bulusmamizda böyle vahim bi son yasamadim :)ama bana baktigini hissettigimde yamuk yumuk yürüdügümü hatirliyorum,böyle bi ayagim saga gidelim diyo biri otur oturdugun yerde diyo gibi:)

sırnaşık şey Allahta butun yol boyunca bakmıyormus yoksa ayakların bırbırınede dolanma ıhtımalı cok yuksek.. sırnaşık şey bende yururken bana bakınca bocalardım tökezlerdım de bazen o daha bı rezıllık.. :roflol:

Ay kızlar ne hoşsunuz ya, kahkahalarla güldüm hepinize ama en çokda Ben o ayakkabıyı nasıl çıkarıcam diye düşünen arkadaşaımıza koptum resmen, yarıldım gülmekten, iş yerindekiler tuhaf tuhaf yüzüme bakıyorlar.....

Bende yemek yemeye çok utanırdım, onun yanındayken açlık hissetmezdimki zaten....

o bendim.. ama şimdi ben de hatırladıkca guluyorum kendıme.. :roflol:
bu topiğide o yuzden acmıstım durduk yere aklıma gelmıstı gulmustum kendı kendıme..
ama o zaman oyle degıldı ıste dert tı bana resmen o ayakkabıyı cıkarmak nıyeyse... :roflol:

şöyle bir düşündüm de hiç utandığım bir şey olmamış benim ya da hatırlamıyorumkafamçokkarıştı
Allah Allah ne ilginç..CADIARZU

yemek yemekten utanıyodum ay ne salakmışım ya:roflol:
sonra aştım kendimi yemek rekoru kırıyodum hatta bi kere sevgiliyken denize gitmiştik abartmış olcamki
aşkım helal sana hiç bişi bırakmadın dedi:roflol:
napim tarla hıyarı can boğazdan gelir:roflol:

ben ilk tanıştığımız gün yüzüne bakamamış hep kafamı sağa sola çevirmiştim sonra kahve içtik ama içemiyorum kiii... 2-3 gün sonra arkadaşlarımın yanında ne kadar rahatsam onunla da öyleydim. şimdi gülüyorum sadece...

bende yemek yemekten utanırdım ama şimdi yediğime bakıp kız ben seni evlenince nasıl doyurucam diyoo:roflol::roflol:

:roflol: ayy o benimde başıma geldi erkek arkadaşım halam geldi seni onunla tanıştıracağım onlara akşam yemeğine gidelim dedi gitmek istemedim ama halası ertesigün memlekete döneceği için ısrar etti. tabi ben o gün 9 cm topuklu çizme giymişimkafamçokkarıştı düşündüm bu çizmeleri onların önünde nasıl çıkaracağım diye tabi allem ettim kallem ettim kapıda beni beklememelerini sağladım hemen çıkardım çizmeleri ama kapıdaki 169 hatunun içeri girince 160 olmasına şaşırmışlardır herhaldekafamçokkarıştı

seni anlarım ama en azından bır nedenın varmış.. naniknanik
ben öyle topuklu fılanda gıymemıstım sadece sıradan bır ayakkabıyı nasıl cıkarıcam dıye dusunuyordum saçmalardan seçmelerdi benimki.. :icecream:

[Butanman ona yarıyor dur işte temiz temiz solur havayı..
biz utanmıyoruz karsılıklı atısııyoruz dermişim.. [/B]

:roflol::roflol:anılarınıza çok güldüm kıslaar:roflol:
bende herkes gibi yemek yemekten utanırdım bide topuklu ayakkabı giymekten
düşersem korkusu vardıda yürüyemezdim yanında:asigim:

bende aynı şekilde yemek yemekten acayip utanıyordum ve yüzüne bakamıyordum kıpkırmızı oluyordum.
ilk buluştuğumuz gün çok sevdiğim bir yemek olmasına rağmen yiyememiştim doğru dürüst o yerken ona bakmakla yetinmiştim alttan alttan
şimdi ise utanmasam onun yemeğinide ben yicem naniknanik:teytey:

bende yemek yemeye çok utanırdım o çok hızlı yer ben de o bitirince yiyemiyordum doydum diyordum hep yazık hep yemediğim yemeklerin parasını ödedi garibimlaelaelaelaelae

bende yemek yemekten utanırdım........eve gelir gelmez mutfağa saldırırdım.........
içecek bile içemezdim.......
ah o paralara öyle acırdımki........
şimdide yalvarıyorum yemeğe dışarı gidelim diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…