ayy asla yemek yiyemezdim karşısında sanki beni izliyomuş gibi gelirdi şimdi hiç sallamıyorum valla kızım nefes al biras dio yemek yerken amaan napıyım hamileyim olcak okadar:icecream:
iyiki de işi garantıye aldıktan sonra kendını koyvermıssın.. :roflol:
sevgiliyken belkide senden korkar bırakırdı bu benı de yer dıye.. :roflol:
su içmekten utanan ben şimdi hiçbirşeyden utanmaz hale geldim :1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol:
aynen öyle valla diyo zaten kızım diyo senin bukadar yediğini bilsem hayatta almazdım batırdın beni dio Allahtan bu gırtlağa bu fizik dayanıyo dio bide kilolu olsan sporuna para yetiştiremezdim dio benim hamilelikten deil normaldede çok iştahlıyım ama kilo almıyorum metobolizmam çok hızlı çalışıyo amaann utanmayın kızlar valla can boğazdan geçer hemen hemen herkez yemek yemekten utanıyomuş zamanında baksanıza flört eden bacılar yiyin yiyin :roflol:
soradan benimki gibi şoka girmesin adamlar
çok ilginç gerçekten...
belkide ikinizde birbirinizden habersiz utanıp duruyordunuz.. :1rolleyes:
Öyleymiş bacım ya ama benimki azcık utanmazdı ben kızardım bozardım öğrenince adamın tek dediği laf ohhh beee sırnaşık şey
bende ne olur grip olmayim diye dua ederdim,yoksa aman allahim vakkum makinasi gibi hor hor icime cekmekten ne hale gelirdim düsünsenize...allaha sükür ki ilk bulusmamizda böyle vahim bi son yasamadim :)ama bana baktigini hissettigimde yamuk yumuk yürüdügümü hatirliyorum,böyle bi ayagim saga gidelim diyo biri otur oturdugun yerde diyo gibi:)
Ay kızlar ne hoşsunuz ya, kahkahalarla güldüm hepinize ama en çokda Ben o ayakkabıyı nasıl çıkarıcam diye düşünen arkadaşaımıza koptum resmen, yarıldım gülmekten, iş yerindekiler tuhaf tuhaf yüzüme bakıyorlar.....
Bende yemek yemeye çok utanırdım, onun yanındayken açlık hissetmezdimki zaten....
birde ben eşimin ailesi ile ilk tanışacağım zaman kafama takılan hep şu vardı..
gideceğim güne kadar yatıp kalkıp şunu düşündüm... evlerine gittiğimde ayakkabımı nasıl çıkarıcam ??... :roflol:
ay deli gibi ya dert etmiştim kendime sabah aksam dusunuyordum ben o ayakkabıları nasıl cıkarıcamm diye.. :roflol:
arkadslarım annem kım varsa soyledıgım hepsi bana güldülerr kimse benim derdimden anlamadıı.... :çok üzgünüm:
:roflol: ayy o benimde başıma geldi erkek arkadaşım halam geldi seni onunla tanıştıracağım onlara akşam yemeğine gidelim dedi gitmek istemedim ama halası ertesigün memlekete döneceği için ısrar etti. tabi ben o gün 9 cm topuklu çizme giymişimkafamçokkarıştı düşündüm bu çizmeleri onların önünde nasıl çıkaracağım diye tabi allem ettim kallem ettim kapıda beni beklememelerini sağladım hemen çıkardım çizmeleri ama kapıdaki 169 hatunun içeri girince 160 olmasına şaşırmışlardır herhaldekafamçokkarıştı
bizim ilk buluşmamız çok kötüydü yaa.anlatcam ama gülmeyin.ben istemediğm halde ısrarla çay aldı ikimize.ben kendimi biliyorum heyecanlanınca hiç bişey yutamam.çaydan bi yudum aldım ve boğuldum.inanırmısınız tam 10dk kendime gelemedim öksürmekten.içtiğim çay burnumdan geldi.gözlerimden yaşlar aktı.rezil oldum rezil
[Butanman ona yarıyor dur işte temiz temiz solur havayı..
biz utanmıyoruz karsılıklı atısııyoruz dermişim.. [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?