Seven erkek aldatır mi

Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi

Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Aklıma takılan . Seven erkek aldatır mi
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Erkeklerin çoğu seven erkekte aldatır diyor .
Bayanlar siz ne diyosunuz ? :KK43:

Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum :KK200:
Belki de siz sevildiginizi saniyorsunuzdur. Erkekler her sekilde aldatiyor evet. Kadin bir baskasini severse aldatirmis partnerini. Erkekte her turlu aldatirmis. Farkli heyecan olsun diye.

Bazı yorumlar değişik yahu. Erkek başka severmiş kadın başka kadın sadık olurmuş. Bunu toplum koymuş kadın şöyle yapar erkek böyle yapar. Böyle bir şey yok aldatan kadın başkasını seven kadınlar da yok mu? Belki erkekler kadar onlar da aldatacak eşlerini ama toplum bir tarafa tolerans gösteriyor işte. Bir de farklı yönden bakalım dedim işte kalıplaştırılan her kadın her erkek bir değil.
Not: Seven mi aldatır sevmeyen mi bilmem ama affettiğinize göre tekrar aldatılacaksınız :)

Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.

Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum :KK200:
Erkeklerin çoğu tabi ki seven erkek aldatır diyecek. Çünkü pisliklerine kılıftır bu söylemleri
Sizi aldatana, bende seni seviyorum ama seven kadın da aldatır diyin bakalım ne diyecek.
Yada aldatan siz olsaydınız sizi sevdiğini iddia eden erkek ne yapardı acaba?
Cevabı vereyim çoktan arkasını dönüp gitmiş ve sizi silip çoktan yenilere yelken açmış olurdu.
Seven ve sayan ne kadın ne de erkek ALDATMAZ.

İki türlü yorum gelir burada. Hangisine göre karar vereceksiniz peki ? Olmuş bitmiş kabul etmişsiniz ... Bundan sonra eşinize ne kadar aşk'la bağlısınız bu sorgulayn... Eşinizin sizi sevmediğini düşünürseniz boşanacak mısınız ? Ya da eşinizi eskisi gibi sevmiyorsanız terk edecek mısınız ? Cevap evet ise ; seven ve gerçekten adam olan adam aldatmaz.. ama cevabınız hayır ise ; o zaman daha fazla kurcalayıp evliliğinizi kendinize zindan etmeyin !
Ozaman söyle diyeyim bu konuyla deilde kendimle alakali.
Cevaplarınız doğru olduğu için kriici geldi .
Haklısınız .
Kendimi boşlukta çaresiz ve duygularını karmakarışık hissediyorum .
Evet kabul ettim . Pişmanlık duyuyorum . Tabiki birkere daha yaparsa bu ilişkiyi bitiricem çocuk falan bahane . Ben bu evlilikteki beklentimi sorgulamaya başladım . Bir kere temel sallandı suan esimin düşünceleri yaptıkları ni bi kenara koydum kendime veremediğim cevaplar var . Sevgimmi azaldı . . Sevgiye açlığım çoğaldı . Mutlu muyum değilim yanlışlar yapmak istemiyorum . Ama yeni bi hayat istiyorum sanki. Ask-i tekrar yaşamak gibi peki eşimle olurmu işte buna cevap bulamıyorum beğeniyorum ama sevgi ne düzeyde bunu ölçemiyorum . Aman çok karışık şeylere burundum heralde bunun pskolojini hala üzerimden atamamak ta olabilir . Hayatımı zindana mi çevirdim kurtuluşu varmi. Boşanmak çözümmu devam etmek çocuk için mi yoksa sevgi mi aliskanlikmi bi düşenin bozulmamamsi mi suan düzen önemli deil . Kendi hayatını sorgulamaktayim

Neden ? Eşinizin yaptığından fazla kırmamışımdır ama değil mi ? Ben neye sinir oluyorum biliyor musunuz ? Bir kadının kendisini bu kadar değersiz görmesine sinir oluyorum elin oğlu yapıyor ediyor biz de kabul etmeye çalışıyoruz ona sinir oluyorum. Erkeklerin çoğuna " nasıl olsa affeder kafasını " bazı kadınlar veriyor... Kabul etmişsiniz yutmuşsunuz niye kurcalıyorsunuz ? Üzülün diye demiyorum daha çok üzülmeyin diye kurcalamayın diyorum....
Buradaki yorumların bir çoğunda bile neredeyse erkeğin aldatması normal ve biyolojik bir olay gibi yorumlanmış. Yani kadınlarımız zaten aldatılmayı çoktan sindirmiş. Erkek yapısı gereği aldatır yalanını gerçek kabul etmiş.
Bu başka bir psikoloji sanırım. Bir erkeğe bağlanıp onsuz yapamayacak olmanın verdiği sığınma yalanıdır bence.
Seven aldatmaz. Aldatırsa sevmiyordur.
Aldatılırsanız affetmeyeceksiniz olup bitecek.
Kadının sadakati yapısından değil toplumun ve erkeklerin kadının aldatması durumunda kadına uyguladığı yaptırımdan kaynaklanır. Erkek karısını aldattı diye affetmez, boşar hatta döver hatta öldürür ve toplum o erkeği göğsüne basar, kadın aldatan kocasını boşamaya kalkar bu sefer toplum "canım erkektir aldatır" laflarıyla kadının üstüne gelir ve boşanmayı engeller.
Oysa ki, kadınlarımız dirayetli olup, aldatıldıklarında diğer kadınlara çamur atacaklarına tek kalemde kocalarını boşasalar, toplumdaki bu iğrenç yapıyı yıksalar bakın o zaman erkekler kolay aldatırmı.
Adam aldatıyor kadın affediyor, ohhhh evde karısı dışarıda metresi. Bir eli yağda bir eli balda. Nasıl olsa "ben seni seviyorum ama boşluktaydım, şuradaydım, buradaydım,... " mazeretleriyle yumuşayan evdeki kadın, "karımı hiç sevmiyorum, aramızda cinsellik yok, bizimki kağıt üstünde bir evlilik, ..." mazeretleriyle yumuşayan bir metres var. Adam neden rahatını bozsun ki değil mi?
Yani açıkcası suçlu erkekler değil affeden kadınlardır.

Seven erkek aldatır mi .

Aldatmanın kadını erkeği yoktur
Şerefi olan insan aldatmaz

Seni seviyor olma ihtimaline tutunmaya çalışıyorsun. Önemli olan senin bu olayı nasıl karşıladığın. Misal karşımdaki insanın beni gerçekten sevdiği ilahi bir güç tarafından bana bildirilse bile affetmem. Böyle sevginin .... diye başlarım nereden çıkar bilemem.
Seviyor, yakalandı bir daha yapmaz diye avuntu mu sağlamaya çalışıyorsun yoksa? Kendi içinde temele inmelisin. Bu soruyu sormakta ki amacın ne?

Seven erkek aldatır, aldatmaz soruna kesin cevap veremem. Eşini severkenki halini düşün başka erkek gelse sana kabul eder misin? Diğer adama meyilin olsa sevgini sorgulamaz mısın? Duygularımızı bile kandırıyoruz bazen. Sevdiğimizi zannedip ve buna inanıp aslında sevmiyor oluyoruz. Sevgiye yakın alışkanlık, minnet, beğeni ama saf sevgi olmuyor.

Sonuca geliyorum: eşinin sevgisini değil bu yaşadığın olayın sendeki etkisine yönel.

içinde aldatma olan ilişki sevgi olsun olmasın bitmelidir. Bu konu tartışmaya açık değil.

Peki bir insan severken aldatabilir mi?
evet.
Sevgilisine aşık bir adamın aldattığına ve pişmanlığına şahit oldum.
Ama kadın devam etmeme kararı aldı, bencede dogru olan buydu.
O saatten sonra başka tene değmiş adam, ne kadın unutabilir ne de adam kadın affederse yaptığı hatanın bedelini ödemiş olur.

Yani eğer kendinize affetti ama seviyor bahanesi arıyorsanız yapmayın. Yazık edersiniz kendinize.
Seven erkek aldatsa da, kadın unutmaz.

Sevgi kavrami cok ucu açık bence. Sevginin bir cok çeşiti mevcut. Erkegin aldatmasi ve sevgi konusunda da birden cok basliktan soz edebilirz. Ben en onemlilerinden birine deginecek olursam evet erkek ve kadin birbirini sever evlenir hersey cok guzeldir. Aylar yillari kovalar iliskinin basindaki o heyecan kaybolmaya bazi duygular korelmeye baslar. Mesela tutku heyecan arzu vs. Bunlar kaybolurken sevgide sekil degistirir. Sizi yine cok seviyordur cok alismistir onun ailesi olmussunuzdur ama bir sure sonra bir seyler durtmeye baslar erkeği. O eski heyecan verici duygulara bir ozlem baslar bunla birlikte de bir arayış icine girer. Yada o aramasada bir sekilde o duygulari tetikleyen birseyler oluverir siradan hayatında. O zaman size oln sevgisi bunu dizginlemeye yetmeye bilir.
Yanlis anlasilmasin kesinlikle hicbir gerekce ihaneti mesrulastirmaz. Kimse aldatilmayi kmdirilmayi haketmez. Ama biz kadinlar erkeklerden farkliyiz artik bunu kabullenmek zorundayiz. Bizim sadakat baglilik sevgi kavramlarimiz cok daha farkli onlardan.
sorunun cevabida o yuzden kisiye gore ve sevgi kavramina yukledigi anlama gore degisir.

seviyorsa aldatmaz tabiki umarım onu aklamak için sormuyorsunuzdur malum aldatıldım affettim tekrar aldatıldım konusu açarsınız bundan sonra

Erkekten erkeğe değişir bu durum. Bir de erkeklerin sevgisiyle kadınların sevgisi farklı, kadınlar sevince daha sadık, tek eşliliğe bağlı oluyor ama erkek sevse bile yapısı gereği her çiçekten bal almak istiyor. Aldatmayan bile hiç yoktan dışarıda orada burada sizden uzakta gözlerini dikip bakıyor yani onlar için tek eşlilik uzak kavram
hayır canım bunun sebebi o değil
kadınlar aldatılınca erkek basar tekmeyi kabul etmez o kadını (çoğunluk)
ama erkekler aldatınca kadınlar sağlam bir duruş sergilemediği için (çoğunluk) seneler seneler yüzyıllar içinde durum bu hale geldi
yüzsüzleştiler erkeklerin çoğunluğu topluma göre şekilleniyor insanlar

Aldatma kelimesinin iyiye yorulacak bir tarafi yok. Tabiki de seven insan aldatmaz. Bunu erkekler uzerinden degerlendirmekte cok sacma. He siz affederseniz orasi size kalmis. Ben olsam aciklamasini dahi dinlemem.

Back
X