SEVEREK AYRILIP ÖZLEYENLER?

kadersizprensesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
25
15
3
40
Canımdan çok sevdiğim uğrunda öleceğim aşık olduğum adamı terk etmek zorunda kaldım. 7 aylık güzel giden ilişkimiz vardı. Tabi onun geçmişinde yaptığı hatalardan dolayı benim biraz kıskançlıklarım vardı. Her şey iyi giderken bana yalan söylemesi ile ayrıldık. Ve o süre zarfı içinde bu adam başka bir kadınla görüşmüş vs. Daha sonra benim adım atmamla barıştık çünkü çok seviyordum . Ve ben daha ayrılık sürecinde beni aldattığını bilmiyorum. Barışıktık bu hala kızı takibe devam uzun uğraşlarım sonucu aralarında bir şey olduğunı buldum ve kendide evet vardı seninle barıştık ve bitti dedi. Peki dedim neden hala takiptesin unutmuşum dedi. Biraz kavga dan sonra barıştık. Ama güvenim gitti tabi. Ve o kızın evin orda bunun yakın bir arkadaşı oturuyor. En son cuma günü dedi ki ben bu arkadaşımda kalacam bende tamam dedim ama içim içimi yiyor. Aklıma esti ben bunu gece 12 de görüntülü aradım hemde 3 kere ve açmadı aradan 2 saat geçmiş ve bana ne oldu yazıyor. Bunun üstüne ben ağzıma gelen lafı yazdım yazdım ve gördü cevap vermedi. 4 gündür konuşmuyoruz o kızı takipten çıkmış ama hala beni takip ediyor. Onu çok seviyorum aşığım bana geri dönsün istiyorum. Sizce bana geri döner mi tekrar arar sorar mı?

Ayrıyken başkasıyla görüşmesini kabul edemiyor olsanız da ayrıydınız o aldatma sayılmaz.
Bu görüntülü aradığınız gece de orada veya değil bu konuyu aşabileceğinizi düşünüyor musunuz da geri dönmesini istiyorsunuz?

Siz fazla kıskançsınız karşı taraf da biraz bulanık sularda yüzen biri gibi. Sağlıklı devam etmez dönse de.

Aşktan gözünüz kör olmuş sanırım . Görüntülü arayıp saatler sonra dönen sevgili bir haltlar yiyordur , üstelik arkadaşının evindeyse , üstelik bukadar güvenilmez biriyse .

Siz böyle her hatasında affederseniz döner tabi neden dönmesin ki.

Ufak hata dediğiniz aldatması mı? Bi daha adım atmayın. Sevgililik döneminde alttan alma, ilişki kurtarma çabalarına da girmeyin. Yorucu ve gereksiz.

Adam sorunlu ama siz ben sorunlu severim diyorsaniz doner. Zaten bulmus sizin gibisini neden donmesin ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…