- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
Yeme bozukluğu için bşy diyemem ama diper konuda anladım sizi. Karsı tarafa çok değer veriyorsunuz ve illa o da beni sevecek moduna giriyorsunuz. Böyle çok kırılırsanız.Bende bazen yanlış insanlara aşık olduğumu sanma var ama bu çok sık degil . Ama yine de o zaman bir ilişki başlatmaya çalışıyorum karşı tarafta bir anda gelen bu hoştan etkileniyor saçma sapan şeyler oluyor , yipraniorum ve en sonunda bakiyorum ki sadece hayatımda biri olsun diye yapmışım ana özne asla o adam olmamış .
Asıl sorun ise gerçekten birini sevdigimde başlıyor . Istediğim ilgiyi göremezsem çıldırıyorum. Kendimi de mahvediyorum karşıdakini de. Öfke nöbetlerim oluyor .
Yeme bozukluğu ise psikiyatride tanımlanmış 4 yeme bozukluğu var .
Bendeki binge ataklari şeklinde ilerliyordu . Bir anda çok fazla kalori almak kontrolünü kaybetme şeklinde.
O ilgilenmiyorsa zaten yeterince hoşlanmıyor demektir. B da sevgi olamaz bence. De bi iki kişi çok iyi anlaştığında kafa yapısı çok uyduğunda kendiliğinden doğal gelişen birşey. Siz bence sevgi ve hoşlantısı karışıyorsunuz.
Hoşlantı duyduğunuz kişinin de hemen sizden hoşlanmasını ve ilgi duymasını bekliyorsunuz anladığım.