- 19 Mart 2016
- 1.627
- 2.547
- 133
İyi aksamlar. Ben sevgisini kolay kolay gösteremeyen biriyim. Bunun çok da farkında değildim esimle tanışınca farkettim. Esime oyle sevgi sozcukleri kullanamam pek. Mesela iş yerinde veya misafirlikte birinin çocuğu olur bazıları alır kucağına sever de sever. Ben bunu hiç yapamam. İçimden gelmez. Cana yakın biri değilim. Kendimi nasıl değiştirebilirim?
İnsanlara karşı onyargiliyim. Kolay arkadaş olamam.
Çocukluğumda anne ve babam hep kavga ederdi. Iletisimsizlik babam anneme kuser sofraya oturmaz annem ayri yerde babam ayri yerde. Pek sevgi göstermediler babamla ilişkim zten hep soğuktu. Bazen küçük kız çocukları görürüm babalarıyla anneleriyle nasıl güzel konuşurlar. Ben hiç bunları yaşamadım.
Annem hep şunu der sen küçüktün 2 3 yaşları sanırım. Oyuncakları koyardım kendin oynardın ben elişi yapardım. Buna bağlıyorum biraz da ilgi sevgi göremedim nasıl sevgi göstereceğimi bilemedim ya da
İnsanlara karşı onyargiliyim. Kolay arkadaş olamam.
Çocukluğumda anne ve babam hep kavga ederdi. Iletisimsizlik babam anneme kuser sofraya oturmaz annem ayri yerde babam ayri yerde. Pek sevgi göstermediler babamla ilişkim zten hep soğuktu. Bazen küçük kız çocukları görürüm babalarıyla anneleriyle nasıl güzel konuşurlar. Ben hiç bunları yaşamadım.
Annem hep şunu der sen küçüktün 2 3 yaşları sanırım. Oyuncakları koyardım kendin oynardın ben elişi yapardım. Buna bağlıyorum biraz da ilgi sevgi göremedim nasıl sevgi göstereceğimi bilemedim ya da