- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
benim eşiminde gelme şansı vardı hemde benimkiden daha çok ..biz ikimizde sınıfçıyız...ya bak özür grubu atamalarına çok çok az kaldı..bu kadar kısa bir sürede bu karar verilmez..ayrılmak senin vereceğin bir karar ama bu kısa sürede ne karar verirsen( olumlu yada olumsuz) ver pişman olursun..evliliğin acelesi yok..inan tüm sorunları halledip gelecek yıl olması şu 15 gün içinde olmasından iyidir...maaalesef kadınlar olarak çok safız, yaşaddıklarını anlayabiliyorum...sakın sakın acele etme diyorum...bırak biraz daha geciksin...daha oturmamış sizde bişeyler..eğer karşındaki insan anlattığın gibiyse resmi nikahı eline aldıktan sonra bak sen gör:-((( aileside kendide iyice azıtacak...biz 6 yıl çıktık sozra evlendik ona rağmen oturmadık kolay kolay...hayatını mahvetme..
Keşke kk forum ile o zamanlar tanışmış olsaydımda biri bana dur deseydi ,en güzel yıllarım orda yandı...olan sorunlarımız dahada büyüdü orda..hatırlamak dahi istemiyorum o dönemi
aynen sizin yazdıgınız gibi bugün kaynanam beni aramıs diyorki..siz evlenın nasılolsa düzelir hersey..kapıyı kapatınca içerde sadece ikiniz kalıcaksınız diyor....nişanlımda biz nikahı yapalım bizimkiler sana karsı yumusar nasılolsa diyor...ama sizin burda dediğiize göre benım de korkularım var ya düzelmez gitgide artarsa....ama haklısınız onun ailesinden önce nişanlıma kızgınlıgım var..ama sevgi oldugu için salak gibi görmuyorum bana yaptıgı yanlısı..
İnan ki nikahtan sonra hiç bir şey azalmayacak. Bilakis artacak. Kayınvaliden demiş ya kapıyı kapatınca içerde ikiniz kalacaksınız diye bu kocaman bir yalan. ya hep evinizin içinde olacak ya da sürekli onlarda olmanızı bekleyecek hiçbirşey yapamazsa eşinin zihnini zehirleyecek. her fırsatta da bu yaşananları başına kakacaklar. Çok çok dikkatli düşün. Yaban ellerde ailen de yanında olmadan bu şartlarda yapabilecek misin?
görümcem bugün aramıs diyorki bana düzeltmek için size gelelim annene söyle diyor..aradan yaklasık 2 ay gectıkten sonra..ben biliyorum nişanlımın zoruyla aradıklarını...sonra görümceme siz beni istemıyorsunuz ben bılıyorum dedim..o da dökülmeye basladı.yok pahalı mobilya begenmısım..benim begendıgım gelınlıgı begenmemısler..pahalıymıs gelınlık..ben ogularının cebını düşünmüyormusum..yok düğün pahalı yerde yapılıyormus..kardesımız sahipsiz değil arkadasındayız dedii..halbukı nişalım secti mobilyayı düğün yerını falan ben zorla bişe yaptırmadım..hepsini yüzüme vurdular..
nişanlımda sen onları boşver ben kızdım onlara dedi..bu nasıl birşeydır allahım ne hale düştüm..bunları duya duya nasıl görümcelerım yokmus gibi davranayım
13 agustos baslıyor basvurular..bana diyorkı bu yıl es durumu tayını oldu oldu olmazsa bu iş asla olmaz diyor..yanı seneyı falan beklemezmiş..artık bu sorunlarla ugrasamazmıs.cok yorulmus..bana secme şansı bırakmıyor..
13 agustos baslıyor basvurular..bana diyorkı bu yıl es durumu tayını oldu oldu olmazsa bu iş asla olmaz diyor..yanı seneyı falan beklemezmiş..artık bu sorunlarla ugrasamazmıs.cok yorulmus..bana secme şansı bırakmıyor..
aynen sizin yazdıgınız gibi bugün kaynanam beni aramıs diyorki..siz evlenın nasılolsa düzelir hersey..kapıyı kapatınca içerde sadece ikiniz kalıcaksınız diyor....nişanlımda biz nikahı yapalım bizimkiler sana karsı yumusar nasılolsa diyor...ama sizin burda dediğiize göre benım de korkularım var ya düzelmez gitgide artarsa....ama haklısınız onun ailesinden önce nişanlıma kızgınlıgım var..ama sevgi oldugu için salak gibi görmuyorum bana yaptıgı yanlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?