- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Canım ben klasik sabah kahvaltımdan vazgeçemem.Yumurta tok tutuyor.Öglen tarifi çok güzel biran önce filiz yetiştiriciligine başlamamız lazım. Akşam yanlış hatırlamıyorsam karbonhidrat tavsiye etmiyor, ama ögle için güzel bir seçenek.Akşam insülini harekete geçirmemek için protein ve onun dört katı fazla salata veya sebze öneriyor.Kırmızı ve sarı renkli olanlarıda önermiyor.Çoban salata olmaması gerekir diye düşünüyorum, mor renge agırlık verin diyor, patlıcan, kırmızı lahana olabilir.
ben denemek istiyorum,sadece 1 ay....alışkanlıklarımızdan vazgeçmek çok zor,ama daha sağlıklı olacaksam,katlanırım....yine internetten okuduğum kadarıyla,ilk 12 gün vücut zorlanır...
akşam yemeği olarak bende et +salata düşünüyorum....
Hoş bulduk SevgiGÜLFUREN ve DALİDA hoş geldiniz canım. Evet bahsettiğim rahatsızlıklar tümör dışında var o da tedavi aşamasında, şimdilik iyi gidiyor inş.
Dalidacığım bir gün vaktimiz olursa menüler hazırlayalım ve paylaşalım daha yardımcı olur ve bizde zorlanmayız.
:18::18:yeşil mercimek iki gün boyunca sulanırsa filizleniyormuş...ama toprak kokuyormuş...ben bunu biraz zor yerim herhalde
Bende okudum, kuvvetli bir öğlen yemeği ikindine doğru yenirse akşam atlanabilir, ilk günler zor olur ama.hoca diyor ki *inek ürünlerinden sadece kefir kullanılabilir....keçi sütü,keki peyniri,koyun peyniri,yoğurdu serbest....*
*en kolay ve hızlı kilo verme yolu akşam yemeğinin iptalidir*sayfa 152
*akşamları hiç karbonhidrat alınmazsa ve haftada bir gece de akşam yemeyi atlanırsa bel bölgesi çok hızlı olarak incelir*
geçmiş olsun gastriti olanlara duyuracağım.denemek lazım Sevgi....daha sağlıklı,daha dinç olmak için katlanırım...ilk birkaç gün zorlanırım ama alışacağız....mecburen
benim de gastritim var,4 senedir sürekli ilaç kulanıyordum...taaa geçen seneye kadar,o zaman kefiri keşfettim,ve iyileştim,çok şükür
sporumu baya aksatımregl,migren derken.....şeytanın bacağını kırmam lazım
*limonlu veya elma sirkeli suyu açken içmek mideyi da ha çok kazındırır.bunları yemek sonrasında tüketmek daha uygundur*
GÜLFUREN ve DALİDA hoş geldiniz canım. Evet bahsettiğim rahatsızlıklar tümör dışında var o da tedavi aşamasında, şimdilik iyi gidiyor inş.
Bende okudum, kuvvetli bir öğlen yemeği ikindine doğru yenirse akşam atlanabilir, ilk günler zor olur ama.
geçmiş olsun gastriti olanlara duyuracağım.
Keşke bende yürüyebilsem.PROPYCİL e bende bakıyorum.Hatta Kayseri'deki doktorumu tavsiye ettim,özelden.Doktoruma da bilgi verdim size gelir veya netten mail atarsa özellikle ilgilenin diye. Fakat o günden sonra girmedi ve özeldende mesaj atmadı. Bende merak ediyorum.Benim dr um tıp doktoru ama bitkisel tedavi yapıyor.Eşimi ve benim tümörlerimi tedavi etti. Oysa 2 kere ameliyat olmuş üçüncüsüne hazırlanıyordum.Eşim crohn hastasıydı 45 kg dı . ŞİMdi gayet iyi ve 65 kg.Ayrıca pek çok tanıdığımızında tedavisinde başarılı oldu.Doktorda 40 yaşlarında ama 25 gösteriyor.İnan diploma resminde daha fazla gösteriyor.Sorduğum da güldü yaptığımız bazı şeyler var dedi.
Allah ikinizede şifa versin..Başka hastalık göstermesin..
Çiğ Beslenme | Hafif Tarif Burada da tarifler var gözden kaçmıştır diye tekrar ekledim..Benim liste ıkarıp alışveriş yapmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?