Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

yeşil mercimek iki gün boyunca sulanırsa filizleniyormuş...ama toprak kokuyormuş...ben bunu biraz zor yerim herhalde
:18::18:
Canım toprakta filizlendirilmeyeceği için zannetmiyorum . Sabah kahvaltımıda yazayım .
2 haş. yum.
8 zeytin
acı biber 1 kaşık haşl. mısır,
roka,tere,nane maydonoz kıvırcık
1 tatlı kaş. keten tohumu ,
1 yemek kaş hind. ceviziyle yapılmış salata.İtiraf edeyim buğün tohumlardan lezzeti pek güzel değildi.:18::18::18::18:

hoca diyor ki *inek ürünlerinden sadece kefir kullanılabilir....keçi sütü,keki peyniri,koyun peyniri,yoğurdu serbest....*
*en kolay ve hızlı kilo verme yolu akşam yemeğinin iptalidir*sayfa 152
*akşamları hiç karbonhidrat alınmazsa ve haftada bir gece de akşam yemeyi atlanırsa bel bölgesi çok hızlı olarak incelir*

denemek lazım Sevgi....daha sağlıklı,daha dinç olmak için katlanırım...ilk birkaç gün zorlanırım ama alışacağız....mecburen
benim de gastritim var,4 senedir sürekli ilaç kulanıyordum...taaa geçen seneye kadar,o zaman kefiri keşfettim,ve iyileştim,çok şükür

*limonlu veya elma sirkeli suyu açken içmek mideyi da ha çok kazındırır.bunları yemek sonrasında tüketmek daha uygundur*

Bende okudum, kuvvetli bir öğlen yemeği ikindine doğru yenirse akşam atlanabilir, ilk günler zor olur ama.
geçmiş olsun gastriti olanlara duyuracağım.
sporumu baya aksatımregl,migren derken.....şeytanın bacağını kırmam lazım

Keşke bende yürüyebilsem.PROPYCİL e bende bakıyorum.Hatta Kayseri'deki doktorumu tavsiye ettim,özelden.Doktoruma da bilgi verdim size gelir veya netten mail atarsa özellikle ilgilenin diye. Fakat o günden sonra girmedi ve özeldende mesaj atmadı. Bende merak ediyorum.Benim dr um tıp doktoru ama bitkisel tedavi yapıyor.Eşimi ve benim tümörlerimi tedavi etti. Oysa 2 kere ameliyat olmuş üçüncüsüne hazırlanıyordum.Eşim crohn hastasıydı 45 kg dı . ŞİMdi gayet iyi ve 65 kg.Ayrıca pek çok tanıdığımızında tedavisinde başarılı oldu.Doktorda 40 yaşlarında ama 25 gösteriyor.İnan diploma resminde daha fazla gösteriyor.Sorduğum da güldü yaptığımız bazı şeyler var dedi.

*limonlu veya elma sirkeli suyu açken içmek mideyi da ha çok kazındırır.bunları yemek sonrasında tüketmek daha uygundur*

Dün ben karbonatlı su içmadim, ikisinden içtim demekki bundan dolayı çok çabuk midem kazındı.
Zayıflamada ph mucizesi kitabı yazarı arkasında kilonuzun 2 katı günde kilolarınızdan kurtulabilirsiniz diyor

Son düzenleme:
geçmiş olsun
teşekkür ederim...

Keşke bende yürüyebilsem.PROPYCİL e bende bakıyorum.Hatta Kayseri'deki doktorumu tavsiye ettim,özelden.Doktoruma da bilgi verdim size gelir veya netten mail atarsa özellikle ilgilenin diye. Fakat o günden sonra girmedi ve özeldende mesaj atmadı. Bende merak ediyorum.Benim dr um tıp doktoru ama bitkisel tedavi yapıyor.Eşimi ve benim tümörlerimi tedavi etti. Oysa 2 kere ameliyat olmuş üçüncüsüne hazırlanıyordum.Eşim crohn hastasıydı 45 kg dı . ŞİMdi gayet iyi ve 65 kg.Ayrıca pek çok tanıdığımızında tedavisinde başarılı oldu.Doktorda 40 yaşlarında ama 25 gösteriyor.İnan diploma resminde daha fazla gösteriyor.Sorduğum da güldü yaptığımız bazı şeyler var dedi.[/QUOTE]
eşine de geçmiş olsun..baya büyük sıkıntılar atlatmışsınız....Rabbim dermansız dert vermesin...Amin...

Sevgi,ben çıkmak zorundayım,dediğim gibi bana göre yiyecek kalmadı...akşam yine girerim inşAllah...sevgi ile kal,zayıf kal
bu arada öğle yemeği niyetinde biraz badem yedim...canım yemek istemiyor...

Son düzenleme:
Kizlar bugun ben giriyorum siz yoksunuz, siz giriyorsunuz ben yokum bir turlu karsilasamiyoruz. sabah cocuklar gidince biraz girdim kimse yoktu . hava karanlikti birde gec yatmistik yatiyim biraz dedim. bir uyandimki saat oglen 12olmus. kahvaltimi oglen yemis oldum. gene rokali mozzerellali yumurtali vs... salatami yedim. az once ara ogunumu yaptim. kucuk bir muz yarim elma,yarim nektarinden meyve salatasi yaptim ve bol tarcin serptim. biliyorum ara ogun olarak biraz cok oldu. Biliyosunuz malum gunum geliyo tatli istegimi bu sekilde veyada tarcinli ilk sutle gidermeye calisiyorum. basariyorumda. onceden ben boyle zamanlarimda nutella kasiklardim. hic aklima gelmiyo suan. birkac gun sonra meyveemi daha azalticam. bugun gec kalktigim icin herhalde siizinde sabah bahsettiginniz gibi 2ogun yappacagim.

Aksamada karabugday salatasi yapmayi dusunuyorum. Sevgi ablacim dedigin o tatlilari biliyorum. gercektende nefis seyler. fakat benim calistigim yerde uretim yapilmiyo. hersey hazir yari pisirilip dondurulmus olarak geliyodu. biz tekrar firinlayip satiyoduk. o yuzden tariflerini bende bilmiyorum. gelin bana misafir olun ben size ikram edeyim onlardan.

Arkadaslar dun karabugday almaya gittigim dukkandan himalaya tuzunuda aldim. birde gul kaynagin gulbende cok kullandigi agave surubuda vardi. pahaliydi alsammi almasammi diye cok dusundum. acaba aysegul hocada bahsetmismi bundan. faydali birsey galiba

GÜLFUREN ve DALİDA hoş geldiniz canım. Evet bahsettiğim rahatsızlıklar tümör dışında var o da tedavi aşamasında, şimdilik iyi gidiyor inş.

Allah ikinizede şifa versin..Başka hastalık göstermesin..

Çiğ Beslenme | Hafif Tarif Burada da tarifler var gözden kaçmıştır diye tekrar ekledim..Benim liste ıkarıp alışveriş yapmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…