Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

dün bende kefir mayası aldım...kefir tok tutuyor

Allah kabul etsin...ve kolay gelsin...biz de haftaya tartılırız

Son düzenleme:
merhaba hanımlar...
bu sabah meyve içeceği içtim kahvaltı niyetine...herhalde smoothie denir,emin değilim
1 bardak badem sütü,1/2 muz,1/2elma....hoş bir içecek oldu
öğlen:çoban salata,tavuk eti,kefirim olduysa,1 bardak kefir içeceğim
belki,bir gün sadece çiğ beslenirim,bir gün et da eklerim salatanın yanında...
biraz sonra bende çıkacağım,oğlumum antrenmanı var...sevgiler

Son düzenleme:
tekrar merhabalar....öğlen yemeğimi saat 3:30 da yedim:
3 tavuk kanadı,çoban salata,1 muz,6 badem....kefir içilecek kıvama gelmediği için içemedim....
hala tokum,akşam yemeği yemiyeceğim....
karabuğday aldım,bu akşam biraz ıslatacağım,yarın kısır yaparım

Smoothie denir doğrudur..Afiyet olsun bende ilk fırsatta yapmak istiyorum..Her şey çok güzel maşallah..

Ohhhh her şey tamam..

bu arada, 1 saat yürüdüm,şeytanın bacağını kırdım

Daha ne olsun?

Yeşil mercimeği filizlenmek üzere dün gece ıslattım..Yarın pazardan da alışverişimi yapacağım..Bugün dışarıdaydım yediklerimi yazmıyorum..Bu sabah tartıldım ve 57.7 çıktım ama bir haftadır 58.5-58.9 arası gidip geliyorum..Bu kiloyu görünce şaşırdım..Hastada olacağım vücudum su toplamış olmalı..Karbonatlı suyumu düzenli içiyorum..Akşam yemeğinden önce zencefil,zerdeçal ve tarçını az yoğurda karıştırıp yedim..Yeşil çay,karanfil,funda,tarçın ve zencefilli çayımı iki bardak içtim..Yediklerimin de maşallahı var yani dikkat etmiyorum..Bu kiloya şaşırdım..Bu arada tartılma günü yapacak mıyız?

Dün yine bir sürü güzel tarif buldum ara ara paylaşacağım..İnşallah paylaşımlarımız devamlı olur benim bu iş hoşuma gitti..

iyi geceler
sabahtan akşama kadar kardelşimgildeydim misafirlerle beraber.Akşam eve geldim axelece evdekilere yemek hazırladım, kına gecesine gittim.Oradan tekrar kardeşimgile geldik. Babamın arkadaşıgil İskenderun'dan künefe malzemesi getirmişler.Sıcak sıcak o yapıldı, sonuç olarak bu günü silmek istiyorum ve yazmak istemiyorum.

merhaba gülfuren
bende dün akşam karabuğdayı ıslatım,belki bugün kısır gibi yapıp yerim...ya da yemeğimin yanında,1-2 çorba kaşığı yerim...filizlenmiş yeşil mercimeği ben de merak ederim,karabuğdayım bitsin,onu da denerimkilo vermeni çok sevindim,inşAllah istediğin kiloya inersin

Son düzenleme:
az önce bende smoothimi içtim(1 muz,1/2 elma,1 bardak badem sütü)+1kuru kayısıve 3 siyah erik...
ama üçlü karışımı içmeye unutum....artık öğlen yemeğimden önce içerim.omega 3 da aldım

dün karbonatlı su içtim,sonuç yine migren....en iyisi ben sadece limonlu su içiyim....yarın da pazardan elma alacağım,elma sirkesi yapmaya niyetlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…