- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
dün bende kefir mayası aldım...kefir tok tutuyorGeçen sayfada da verdim gözden kaçmış..Hem de bu bayan bir hafta bu şekilde beslenmiş..Güzel deneyimleri var..
doğrudur...bugün hepsini okurum inşAllah
Allah kabul etsin ve afiyet olsun..6-7 güne bende hasta olacağım..Birde yediklerimi yazmıyorum sadece karbonatlı su içiyorum ve bol salata yapıp yiyorum..Alışverişimi de yapınca yediklerimi paylaşırım..Susam sütünü yapmayı düşünüyorum ama susam yağlı değil mi?Bu arada ben kefiri evde mayalıyorum ,tekrardan mayalamaya başlayayım..
Kizlar ben yarin sabah yokum. bizim caminin kermesi var. orada lahmacun yapiyip satiyoruz tas firinda. sabah 8 gibi gidecem ogleden sonra baska arkadaslar devralacak ilkindi vaktine ancak evde olurum. sabah gitmeden guzel kahvaltimi yaparim. oglene artik bol salatali bir lahmacun ayranla birlikte yerim kesin ama aksama salatayla dengelerim. dallida arkadasim bende bu pztesi kilo bildirimi yapmicam. 3-4gundur agrilarimdan oluyorum karnim goguslerim sisti ama birturlu gelemedi reglim. catliyacam nerdeyse . oyuzden reglim bittikten sonra tartilacam. suyumu bende saka su iciyorum. ozaman karbonat kullanmama gerek yok.
merhaba hanımlar...
bu sabah meyve içeceği içtim kahvaltı niyetine...herhalde smoothie denir,emin değilim
1 bardak badem sütü,1/2 muz,1/2elma....hoş bir içecek oldu
öğlen:çoban salata,tavuk eti,kefirim olduysa,1 bardak kefir içeceğim
belki,bir gün sadece çiğ beslenirim,bir gün et da eklerim salatanın yanında...
biraz sonra bende çıkacağım,oğlumum antrenmanı var...sevgiler
tekrar merhabalar....öğlen yemeğimi saat 3:30 da yedim:
3 tavuk kanadı,çoban salata,1 muz,6 badem....kefir içilecek kıvama gelmediği için içemedim....
hala tokum,akşam yemeği yemiyeceğim....
karabuğday aldım,bu akşam biraz ıslatacağım,yarın kısır yaparım
bu arada, 1 saat yürüdüm,şeytanın bacağını kırdım
Yeşil mercimeği filizlenmek üzere dün gece ıslattım..Yarın pazardan da alışverişimi yapacağım..Bugün dışarıdaydım yediklerimi yazmıyorum..Bu sabah tartıldım ve 57.7 çıktım ama bir haftadır 58.5-58.9 arası gidip geliyorum..Bu kiloyu görünce şaşırdım..Hastada olacağım vücudum su toplamış olmalı..Karbonatlı suyumu düzenli içiyorum..Akşam yemeğinden önce zencefil,zerdeçal ve tarçını az yoğurda karıştırıp yedim..Yeşil çay,karanfil,funda,tarçın ve zencefilli çayımı iki bardak içtim..Yediklerimin de maşallahı var yani dikkat etmiyorum..Bu kiloya şaşırdım..Bu arada tartılma günü yapacak mıyız?
Dün yine bir sürü güzel tarif buldum ara ara paylaşacağım..İnşallah paylaşımlarımız devamlı olur benim bu iş hoşuma gitti..
Dün baya yorulmuşsun....
şimdi türk kahvemi içiyorum....birazdan dışarya çıkacağım,oğlumu antrenmana gotüreceğim
kolay gelsinEvet canım elim,yüzüm şiş.Bugünde ayakta olacağım, mutfağın tavanına yalıtım döşenecek, akşama da düğün var.
Kolay gelsin, içecek tok tutuyormu, gerçi benim blender bozuk .
biz pazartesi günü kilo bildirimi yapmayı düşünüyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?