- Konu Sahibi sevgi-liebe
dün bende kefir mayası aldım...kefir tok tutuyorGeçen sayfada da verdim gözden kaçmış..Hem de bu bayan bir hafta bu şekilde beslenmiş..Güzel deneyimleri var..
doğrudur...bugün hepsini okurum inşAllah
Allah kabul etsin ve afiyet olsun..6-7 güne bende hasta olacağım..Birde yediklerimi yazmıyorum sadece karbonatlı su içiyorum ve bol salata yapıp yiyorum..Alışverişimi de yapınca yediklerimi paylaşırım..Susam sütünü yapmayı düşünüyorum ama susam yağlı değil mi?Bu arada ben kefiri evde mayalıyorum ,tekrardan mayalamaya başlayayım..
Kizlar ben yarin sabah yokum. bizim caminin kermesi var. orada lahmacun yapiyip satiyoruz tas firinda. sabah 8 gibi gidecem ogleden sonra baska arkadaslar devralacak ilkindi vaktine ancak evde olurum. sabah gitmeden guzel kahvaltimi yaparim. oglene artik bol salatali bir lahmacun ayranla birlikte yerim kesin ama aksama salatayla dengelerim. dallida arkadasim bende bu pztesi kilo bildirimi yapmicam. 3-4gundur agrilarimdan oluyorum karnim goguslerim sisti ama birturlu gelemedi reglim. catliyacam nerdeyse . oyuzden reglim bittikten sonra tartilacam. suyumu bende saka su iciyorum. ozaman karbonat kullanmama gerek yok.
Allah kabul etsin...ve kolay gelsin...biz de haftaya tartılırız
Son düzenleme: