- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Gene kimse yok. henuz eve geldim. kermes bugunde devam etti. ogleden sonra bir ugrayim dedim kurtulamadim birdaha. cok yogundu masallah arkadaslaryetistiremiyordu. enson toparladik bulasiklari yikadik camimizi temizledik derken eve yeni geldim. bugun iki ogun yedim . sabahi yazmistim ara ogun olarak meyve ve sut saat 4,30 gibi de tavuk sis izgarada ve bol salata yedim. sonrasinda camide mamalar vardi ama yemedim. yani hergun olmaz demi? hakkimi dun kullandim.
Günaydın arkadaşlar,
Hafta sonu çok yoğun geçtiği için herhalde üstümde çok yorgunluk var.Birazdan kahvaltımı yapıp bir arkadaşıma turşu kurmaya yardıma gideceğim.Sabah tartıldım
GEÇEN HAFTA:85,4KG
BU HAFTA:85,4KG
Arkadaşlar oysa 2 gün önce 83,5 i gösteriyordum. Neyse sağlık olsun,galiba ödem var.
Kahvaltı da klasik salatamı yemeyi düşünüyorum.Başımda ağrı var.Bugün büyük oğlum Afyon'a gidiyor, okulunda dersleri başlamış.Birazda o zor geliyor galiba, ALLAH bütün müslümanların çocuklarıyla beraber benim çocuklarımıda kazadan, beladan ,nazardan, kötü insanların şerrinden korusun.(Amin)
Gurbetçiçeği, Gülfuren, Serapd neredesiniz, pazar uykusundan daha kalkamadınız mı?
dün karbonatlı su içtim,sonuç yine migren....en iyisi ben sadece limonlu su içiyim....yarın da pazardan elma alacağım,elma sirkesi yapmaya niyetlendim
Sorma sabaha kadar oğlum uyutmadı sağ olsun..İki gün önce göz kanalı tıkanıklığından gözüne operasyon yapıldı ve diş çıkarıyor..İkisinin sayesinden sabaha kadar mızmızlandı..Uykusuzummm((
Dün gece sulara kafam takıldı..Değiştireyim diyorum..Ama kafama şu takıldı 7 ile 8 arası ph olan sular öneriliyor..Benim suda 7.6 tadını çok seviyorum..Bir yerde de okumuştum zaman zaman suyunuzu değiştirin diyordu..Daha sonra tekrar dönerim diye düşünüyorum..
öğlende yediklerim:daha doğrusu,saat 3 te yedim,3:30 da bitirdim.
çoban salata,2 tavuk kanadı,1 çorba kaşığı karabuğday,3 ceviz...baya yemişim
akşam yemeğimi yemiyeceğim,tokum
sevgiler....
Günaydın arkadaşlar,
Hafta sonu çok yoğun geçtiği için herhalde üstümde çok yorgunluk var.Birazdan kahvaltımı yapıp bir arkadaşıma turşu kurmaya yardıma gideceğim.Sabah tartıldım
Arkadaşlar oysa 2 gün önce 83,5 i gösteriyordum. Neyse sağlık olsun,galiba ödem var.
Kahvaltı da klasik salatamı yemeyi düşünüyorum.Başımda ağrı var.Bugün büyük oğlum Afyon'a gidiyor, okulunda dersleri başlamış.Birazda o zor geliyor galiba, ALLAH bütün müslümanların çocuklarıyla beraber benim çocuklarımıda kazadan, beladan ,nazardan, kötü insanların şerrinden korusun.(Amin)
kefirli muzlu smoothie tarifi
malzemeleri
2 su bardağı kefir
2 olgun muz
10 hurma
1 tatlı kaşığı bal
1 su bardağı buz
Yapılışı:
Kefirli muzlu smoothie: Pratik içecek tarifleri arasında iyi bir seçim> Hurmaların çekirdeklerini çıkartın> Diğer bütün malzemeler ile mutfak robotunda 3 dakika karıştırın> Bardaklara paylaştırarak servis yapın>
ALINTI
Gulfurencim cocuklarini Allah bagislasin . Konu Allah rizasi olunca insan yoruldugunun farkina bile varmiyor. ancak aksam oturunca anliyorsun. dun sende iki ogun yapmissin. ben aksam biraz aciktim ama kendimi tuttum. sormak ayip olmazsa kac yasindasin?
Günaydın arkadaşlar,
bildirim:
kilo:80,5
boy:1,72
asıl kilom haftaya ortaya çıkacak...yinede memnunum...bu diyeti yapmadan 10 gün isveç diyeti yapmıştım.o zaman 83 kilo geliyordum.3 kilo verdim ama tekrar almaya başlamıştım...
birazdan smoothi içeceğim,2 kayısı,3 kara erik.omega 3 da aldım
smothie(1 muz,1/2 elma,1 bardak badem sütü)
Gulfurencim dallidacim bu smoothi iceceklerini aysegul hocami tavsiye ediyo. yani bizim diyetimize ozel bir icecekmi. ben daha once hic duymadim. hemde tek basina bir ogun yerine geciyor oglemi?
Arkadaslar kitaplari aldiniz okudunuz ama hic bilgilerini paylasmiyorsunuz. alintilar eklemiyorsunuz. ask olsun kustum.
Karatay hoca gibi,Ayşegül hoca da omega3,Dvitamini öneriyor..
spor boyunca 1 litre alkali su içilmeli...
öğlen yemeğinden en az 4 saat sonra akşam yemeği yenmeli..
Akşam yemeği olabilecek en erken saate yenmeli.18:00 idealdir,20:00sınırdır.sadece sebze ve protein tüketimini öneririr.
Yenilen protein miktarının 4 katı kadar çiğ sebze yenmelidir.
Çok acıkırsanız haşlanmış brokoli veya karnıbahar ,bol limonlu ve soğuk sıkım zeytinyağıyla serbesttir.bir tencere bile yiyebilirsiniz..alıntı
Geçen hafta : 58.9
Bu hafta : 58.2
Boy : 1.58
Ben tiroid hastasıyım heralde vücudum ondan su topluyor..İki gün önce 57.7 çıkmıştım hatta sizinle de paylaşmıştım..Regl de olacağım..Bakalım haftaya ne göreceğim..
Glutensiz ekmek fırınlarda bulunuyor mu? Onun yerine başka ekmek yiyebiliyor muyuz?
Dallida ne güzel uzun süre spor ile uğraşmışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?