Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Sevgicim,ben çıkmak zorundayım,seni çok öpüyorum
olmazsa yarın tartılayım,düzenimiz bozulmasın...madem ki bir düzen kurmaya düşünüyoruz...:26::26:neyse o

Gurbetçiçeği, Gülfuren, Serapd neredesiniz, pazar uykusundan daha kalkamadınız mı?

Sorma sabaha kadar oğlum uyutmadı sağ olsun..İki gün önce göz kanalı tıkanıklığından gözüne operasyon yapıldı ve diş çıkarıyor..İkisinin sayesinden sabaha kadar mızmızlandı..Uykusuzummm ((

Evet canım elim,yüzüm şiş.Bugünde ayakta olacağım, mutfağın tavanına yalıtım döşenecek, akşama da düğün var.

Maşallah günlerin çok hareketli geçiyor..Kolay gelsin ve iyi eğlenceler..

dün karbonatlı su içtim,sonuç yine migren....en iyisi ben sadece limonlu su içiyim....yarın da pazardan elma alacağım,elma sirkesi yapmaya niyetlendim

Geçmiş olsun baş ağrısıda çok kötü..Elma sirkesini bende deneyeceğim..

ben bu pazartesi bildirmeyecektim...Gülfuren sormuştu,tartı günü yapacak mıyız diye....tartılsam mı acaba?:26:

Dallida çok dikkatli besleniyorsun büyük olasılık kilo vermişsindir..Siz bilirsiniz kızlar benim için fark etmez..Ben her türlü size uyarım..

Dün gece sulara kafam takıldı..Değiştireyim diyorum..Ama kafama şu takıldı 7 ile 8 arası ph olan sular öneriliyor..Benim suda 7.6 tadını çok seviyorum..Bir yerde de okumuştum zaman zaman suyunuzu değiştirin diyordu..Daha sonra tekrar dönerim diye düşünüyorum..

Dun sabah 6,30da kalktim hazirlanip camiye gittim aksam 6 da eve geldim. ayaklarimin ustune basamiyordum cok yorulmustum. hemen bir dus aldim biraz kendime geldim erkendende yattim. bu sabah erken kalktim sevgi abla ama baktim hava gunesli camlari sildim , kiltuklari cektim buzdolabini temizledim derken bu saat oldu. bir ara verip arkadaslara bir selam vereyim dedim. daha camasirlari makinaya atacam ve banyo temizlenecek. bu arada dun ne yedim bende hic soylemeyim butun gun tasfirinda lahmacun ve peynirli,ispanakli gozleme yaptik. yani tahmim edin. dun nihayet regl oldum. ama acayipde agrili oldu. birde ayakta cok durdumya belim koptu resmmen. bugunse kahvaltida yumurta salatasi,3 yesil zeytin,2k. kayisive birkac yer fistigi yedim. birazdan tarcinli sut ve bir meyve yerim. oglen bilmiyorum daha.

inşAllah vermişimdir...ben çok zor kilo veriyorum.uzun yıllar spor yaptım,kaslı bir vücudum var...kilo vermem için çok yoğun spor yapmam lazımgeçen hafta hiç yapamamıştım,regl da oldum...ama yarından itibaren düzene gireceğim inşAllah

öğlende yediklerim:daha doğrusu,saat 3 te yedim,3:30 da bitirdim.
çoban salata,2 tavuk kanadı,1 çorba kaşığı karabuğday,3 ceviz...baya yemişim
akşam yemeğimi yemiyeceğim,tokum
sevgiler....

Gülfuren,ben de uzun süre aynı su kullanıyorum.sırf ph 8.22 dır diye değiştirmiyorum...iyi mi yapıyorum,kötü mü yapıyorum,bilmiyorum...:26:

Gene kimse yok. henuz eve geldim. kermes bugunde devam etti. ogleden sonra bir ugrayim dedim kurtulamadim birdaha. cok yogundu masallah arkadaslaryetistiremiyordu. enson toparladik bulasiklari yikadik camimizi temizledik derken eve yeni geldim. bugun iki ogun yedim . sabahi yazmistim ara ogun olarak meyve ve sut saat 4,30 gibi de tavuk sis izgarada ve bol salata yedim. sonrasinda camide mamalar vardi ama yemedim. yani hergun olmaz demi? hakkimi dun kullandim.

Bu ne enerji maşallah..Allahım ben yaşlanmışım,eskiden bende böyle koşturur dururdum ama şimdi nerdee?Evde üç erkeğin arkasında sedece koşturabiliyorum..Gece çok yorgun yatağa giriyorum..Sana nazar değmesin..

Bende regl olacağım eli kulağında..Ne güzel vücudun kaslıymış.Benim yumuşacık vücudum..Ne tür sporlar yaptın..Kaç kilosun ,kaç kilo vermek istiyorsun?

Elma sirkesini nasil yapiyorsunuz?

Bende internetten bakacağım ,hiç yapmadım..

öğlende yediklerim:daha doğrusu,saat 3 te yedim,3:30 da bitirdim.
çoban salata,2 tavuk kanadı,1 çorba kaşığı karabuğday,3 ceviz...baya yemişim
akşam yemeğimi yemiyeceğim,tokum
sevgiler....

Bana göre sen çok az yiyorsun acaba ondan da mı kilo vermekde zorlanıyorsun Dallida?:26:

Ne güzel kendini tutabilmişsin..Tekrardan Allah kabul etsin..

Yediklerimi yazayım :
Sabah :

İki dilim buğday ekmeği
Peynir
Zeytin
Domates,salatalık

Öğle

Yok geç kahvaltı yaptık.

Ara

Karışık bitki çayı

Akşam
20 dakika önce zencefil,tarçın,zerdeçal bir kaşık yoğurt ile
Köfte
Bol yeşil salata
İki üç tane acı biber turşusu

Ara

Bitki çayı
Sütlü neskafe
İki üç bebek bisküvisi

1.5 karbonatlı su
1 litre normal su

Kitapta vitamin haplarıyla ilgili bir şey var mı?Benim hafızam pek iyi değil ama sanki öyle hatırlıyorum..Kitabı olan arkadaşlardan rica etsem bilgi verirler mi?

kefirli muzlu smoothie tarifi

malzemeleri

2 su bardağı kefir
2 olgun muz
10 hurma
1 tatlı kaşığı bal
1 su bardağı buz

Yapılışı:

Kefirli muzlu smoothie: Pratik içecek tarifleri arasında iyi bir seçim> Hurmaların çekirdeklerini çıkartın> Diğer bütün malzemeler ile mutfak robotunda 3 dakika karıştırın> Bardaklara paylaştırarak servis yapın>

ALINTI

Gulfurencim cocuklarini Allah bagislasin . Konu Allah rizasi olunca insan yoruldugunun farkina bile varmiyor. ancak aksam oturunca anliyorsun. dun sende iki ogun yapmissin. ben aksam biraz aciktim ama kendimi tuttum. sormak ayip olmazsa kac yasindasin?

Günaydın arkadaşlar,
Hafta sonu çok yoğun geçtiği için herhalde üstümde çok yorgunluk var.Birazdan kahvaltımı yapıp bir arkadaşıma turşu kurmaya yardıma gideceğim.Sabah tartıldım
GEÇEN HAFTA:85,4KG
BU HAFTA:85,4KG
Arkadaşlar oysa 2 gün önce 83,5 i gösteriyordum. Neyse sağlık olsun,galiba ödem var.
Kahvaltı da klasik salatamı yemeyi düşünüyorum.Başımda ağrı var.Bugün büyük oğlum Afyon'a gidiyor, okulunda dersleri başlamış.Birazda o zor geliyor galiba, ALLAH bütün müslümanların çocuklarıyla beraber benim çocuklarımıda kazadan, beladan ,nazardan, kötü insanların şerrinden korusun.(Amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…