- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Canım güneş almış olabilir,ya da tuzu veya sirkesi az gelmiştir.Ayrıca limon tuzuda erimesini engeller.Ben 1-2 tanede aspirin atarım.Sevgi abla cok gecmis olsun bas agrisi hicbirseye benzemiyor. cocuklarinada Allah kavustursun. tursu yapmaya gittigine gore tursudan iyi anliyorsun. bende bundan once girdigim topikte bir arkadas poset tursusu tarifi verdi. cok methetti. bende yaptim. yaptigimda gercekten nefisti tadi tuzu. ama posetlere paylastirip bidoma basiyorsun ve ustune cikacak kadar su dolduruyorsun. bende oyle yaptim ama bir hafta sonra bakiyim dedim salataliklar felan yumusacik olmuslar. anlayamadim neden oldu.
Haklısın canım,ama inan şu ara çok dolu olduğum için fırsat bulamadım.Arkadaslar kitaplari aldiniz okudunuz ama hic bilgilerini paylasmiyorsunuz. alintilar eklemiyorsunuz. ask olsun kustum.
Kolestrol problemin yoksa birşey olacağını zannetmiyorum.ben bugün 3 yumurta yedim,ama hoca diyor ki 5 tane yumurta akı yiyebilirsiniz ama sarısından sadece birtane...
Canım,inşallah önemli bir şey yoktur, istediğin zaman uğrayabilirsin katılımlarını bekliyoruz.hayırlı geceler arkadaşlar...özel sebeplerden dolayı burdan ayrılıyorum.verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim...kendinize iyi bakın
ben bugün 3 yumurta yedim,ama hoca diyor ki 5 tane yumurta akı yiyebilirsiniz ama sarısından sadece birtane...
hoca diyor ki:*karbonat eczaneden alınır...marketlerde satılanlar saf değil...
*badem sütü hafta da 2 kere tüketilmesi öneririr
*sofra tuzunu bırakın...deniz ve Himalaya tuzu kulanın(alıntı)
Dallida verdigin bilgiler icin tsk. ederim. arada boyle gondermeleer yapin arkadaslar. dallida sen kesin kilo vermissindir. menulerin az ve kacamaksiz. bende bugun aksam misafirlikteydim. 2kucuk pogaca, bol salata ve 3sarma yedim. bir avucta camfistigi biraz olmadi biliyorum . ama buna ragmen galiba kilo vermisim. reglim henuz bitmedi ama bu sabah dayanamadim tartildim. gecen hafta 91,4 tu. bu sabah 90,2 ciktim. Ama boyum 1,75 birde kilom orantili oldugu icin bugun arkadaslar biraz miden var o gitse cok guzel duruyosun dediler. boyum kaldiriyormus ve giydigim yakisiyormus. valla oyle soylediler.
hayırlı geceler arkadaşlar...özel sebeplerden dolayı burdan ayrılıyorum.verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim...kendinize iyi bakın
hayırlı geceler arkadaşlar...özel sebeplerden dolayı burdan ayrılıyorum.verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim...kendinize iyi bakın
Kahvaltim: 2yumurta tereyaginda, 2 dilim t.bug.ekmegi, 6 y. zeytin ,azda peynir ve yesil cay daha ne olsunnn....
Günaydınnn gurbetçiçeğiBenim eşim senelerdir gece çalıştığı için geç yatmaya alışığım..Çocuklar uyudu biraz da kafayı dinliyorum..Ben akşam yemeğinden sonra çok acıkırsam süt yada yoğurt yerdim..Şimdi onuda yapmıyorum..Suyu bol bol içtiğim için acıkmıyorum canım..
Günaydın Serapd nasılsın, alkali beslenmeye devam mı?
Arkadaslar oglen yemegimde mantar sote,bir kasik patates puresi ve yogurt yedim. az once meyveli yogurt yedim. aksamada karabugday cornflakesi deneyim diyorum.
Merhaba, sistemden çıktığım için mesajını görmemişim. Tşk. ederim, sen nasılsın? Alkali diyetini uygulamıyorum. Çünkü ölene kadar o şekilde yaşayamam. Yediklerimi alkalilerle dengeleyip, bol alkali su içiyorum. Ekmeğimi değiştirdim, glutensiz ekmek alıyorum. Henüz ekmek dışında karbonhidrat tüketmediğim için de kolay oluyor.
Ben de karatay diyeti ve bu yeni sistem arasında gidip galiyorum, tek ihmal etmediğim 3 litre alkali su.Glutensiz ekmek nerelerde hanği marka altında satiliyor, eşime sipariş vereyim, bana özelden bildirirseniz çok sevinirim.Çok pahalı mı?
Patates olmamışDiyette uzunca bir süre patates, havuç, bezelye, hamur işi tüketmemeliyiz. Bazı diyetisyenler makarna ve pilava onay veriyor. Fakat bence insülini harekete geçirdiği için pilav ve makarna da yememeliyiz. Hatta çok enteresan bir şey fark ettim, kahvaltıda ekmek yediğim gün -ki beyaz ekmek tüketmeyeli yıllar oluyor- daha çabuk ve çok acıkıyorum. Deli gibi ekmek yemek istiyorum.
Canım hazır meyveli yoğurtları yeme ,içinde şeker ve katkı maddesi var,çok seviyorsan kendi sevdiğin meyvelerden kendin hazırla.Arkadaslar oglen yemegimde mantar sote,bir kasik patates puresi ve yogurt yedim. az once meyveli yogurt yedim. aksamada karabugday cornflakesi deneyim diyorum.
Canım bu sebzeler alkali diyetinde bildiğim kadarıyla çok sakıncali değil. Karbonhidratlar .kan şekerinde ani çıkış ve inişlere sebep olduğu için daha çabuk açıktırdığı konusunda çok haklısın. Paylaşımlarını bekliyoruz canım.
Ben bugün öğle üzeri 1 avuç fındık, avuç içi kadar ekmek arası peynir ve6-7 tane yeşil biber tedim.2-3 kaşık kadar çimlenmiş yeşil mercimek ve karabuğday karışımından yedim. Niyetim daha sonra onlarla salata yapmaktı, fakat canım birşey istemedi.10 tane fındık, 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 kuru incir 1 kupa sütlü kahve içtim, daha sonra çok az ayçekirdeği yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?