Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Dallida verdigin bilgiler icin tsk. ederim. arada boyle gondermeleer yapin arkadaslar. dallida sen kesin kilo vermissindir. menulerin az ve kacamaksiz. bende bugun aksam misafirlikteydim. 2kucuk pogaca, bol salata ve 3sarma yedim. bir avucta camfistigi biraz olmadi biliyorum . ama buna ragmen galiba kilo vermisim. reglim henuz bitmedi ama bu sabah dayanamadim tartildim. gecen hafta 91,4 tu. bu sabah 90,2 ciktim. Ama boyum 1,75 birde kilom orantili oldugu icin bugun arkadaslar biraz miden var o gitse cok guzel duruyosun dediler. boyum kaldiriyormus ve giydigim yakisiyormus. valla oyle soylediler.

hayırlı geceler arkadaşlar...özel sebeplerden dolayı burdan ayrılıyorum.verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim...kendinize iyi bakın

Canım güneş almış olabilir,ya da tuzu veya sirkesi az gelmiştir.Ayrıca limon tuzuda erimesini engeller.Ben 1-2 tanede aspirin atarım.
Arkadaslar kitaplari aldiniz okudunuz ama hic bilgilerini paylasmiyorsunuz. alintilar eklemiyorsunuz. ask olsun kustum.
Haklısın canım,ama inan şu ara çok dolu olduğum için fırsat bulamadım.
ben bugün 3 yumurta yedim,ama hoca diyor ki 5 tane yumurta akı yiyebilirsiniz ama sarısından sadece birtane...
Kolestrol problemin yoksa birşey olacağını zannetmiyorum.
hayırlı geceler arkadaşlar...özel sebeplerden dolayı burdan ayrılıyorum.verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim...kendinize iyi bakın
Canım,inşallah önemli bir şey yoktur, istediğin zaman uğrayabilirsin katılımlarını bekliyoruz.

ben bugün 3 yumurta yedim,ama hoca diyor ki 5 tane yumurta akı yiyebilirsiniz ama sarısından sadece birtane...

İyi de kalan saarıları ne yapacağız? Sporcularda bu şekilde yumurtayı kullanıyorlar..

Sofra tuzunu bende kullanmıyorum..Badem sütünü de beğendim..Karbonatı eczane sorayım bakalım ne diyecek?

Bu koşuşturmayla kilo verirsin..Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloda kalman yeterli bence..

Ne güzel sık sık paylaşımlarda bulunuyordun..Üzüldüm,inşallah tekrar geri gelirsin..

Dallidacim notunu simdi gordum. cok uzuldum yaaa ne guzel arkadaslik kurmustuk. umarim kotu bir sey yoktur. kendine iyi bak seni bekliycez.

Gulfurencim dikkat ettimde sen hep cok gec yatiyosun o yuzdende gec kalkiyorsun. bu saatlerde seni burda gormek mumkun degil. umarim gece gec saatlerde acikip atistirmiyorsundur. ben baktim acikiyorum hemen yatiyorum. sevgi ablaaaa nerdesinn?????

Günaydınnn gurbetçiçeği Benim eşim senelerdir gece çalıştığı için geç yatmaya alışığım..Çocuklar uyudu biraz da kafayı dinliyorum..Ben akşam yemeğinden sonra çok acıkırsam süt yada yoğurt yerdim..Şimdi onuda yapmıyorum..Suyu bol bol içtiğim için acıkmıyorum canım..

Kahvaltim: 2yumurta tereyaginda, 2 dilim t.bug.ekmegi, 6 y. zeytin ,azda peynir ve yesil cay daha ne olsunnn....

günaydın, afiyet olsun gurbetçiçeği, ben seni çıtı pıtı hayal ediyordum.1,75 boyu duyunca şaşırdım. kafamda minyon boylu oldukça narin bir kızcağız kurmuştum.Maşallah manken boyunda bir hatun çıktı karşımıza. Biraz geciktiğimin farkındayım, şu aralar ve hep hayatımızda bir yoğunluk var.Hiç bir zaman sakin, huzurlu bir hayatım olmadı , bu yüzden hep köyde bahçemin olduğu bir ev hayal ederim

Geç saatte olsa da birşey yememen çok güzel. Şu aralar bende geç yatıyorum.Aslında leptin hormonunun çalışması için erken yatmamız lazım,biliyorsun yağ hücreleri uykuda eriyor.Canımsu içmeye devam.

Dalida'nın gitmesi beni çok etkiledi, sanal arkadaşlığa alışamadım.Gerçek hayattaki bir arkadaşımı kaybetmiş kadar üzüldüm, inşAllah geri gelir.
Klasik kahvaltımı yaptım.

Son düzenleme:
Arkadaslar oglen yemegimde mantar sote,bir kasik patates puresi ve yogurt yedim. az once meyveli yogurt yedim. aksamada karabugday cornflakesi deneyim diyorum.

Günaydın Serapd nasılsın, alkali beslenmeye devam mı?

Merhaba, sistemden çıktığım için mesajını görmemişim. Tşk. ederim, sen nasılsın? Alkali diyetini uygulamıyorum. Çünkü ölene kadar o şekilde yaşayamam. Yediklerimi alkalilerle dengeleyip, bol alkali su içiyorum. Ekmeğimi değiştirdim, glutensiz ekmek alıyorum. Henüz ekmek dışında karbonhidrat tüketmediğim için de kolay oluyor.

Arkadaslar oglen yemegimde mantar sote,bir kasik patates puresi ve yogurt yedim. az once meyveli yogurt yedim. aksamada karabugday cornflakesi deneyim diyorum.

Patates olmamış Diyette uzunca bir süre patates, havuç, bezelye, hamur işi tüketmemeliyiz. Bazı diyetisyenler makarna ve pilava onay veriyor. Fakat bence insülini harekete geçirdiği için pilav ve makarna da yememeliyiz. Hatta çok enteresan bir şey fark ettim, kahvaltıda ekmek yediğim gün -ki beyaz ekmek tüketmeyeli yıllar oluyor- daha çabuk ve çok acıkıyorum. Deli gibi ekmek yemek istiyorum.

Canım bu sebzeler alkali diyetinde bildiğim kadarıyla çok sakıncali değil. Karbonhidratlar .kan şekerinde ani çıkış ve inişlere sebep olduğu için daha çabuk açıktırdığı konusunda çok haklısın. Paylaşımlarını bekliyoruz canım.
Ben bugün öğle üzeri 1 avuç fındık, avuç içi kadar ekmek arası peynir ve6-7 tane yeşil biber tedim.2-3 kaşık kadar çimlenmiş yeşil mercimek ve karabuğday karışımından yedim. Niyetim daha sonra onlarla salata yapmaktı, fakat canım birşey istemedi.10 tane fındık, 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 kuru incir 1 kupa sütlü kahve içtim, daha sonra çok az ayçekirdeği yedim.

Günaydın arkadaşlar,
birazdan kahvaltımı yapıp evden çokacağım.Bir arkadaşım hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek ,onu ziyaret edeceğim.Allah dileyen herkese nasip etsin.Dalidayı çok merak ediyorum, Gurbetçiçeği daha kalkmadın mı?Gülfuren akşam yorum yapmamışsın, Serapd bilgilerini paylaşmanı yine bekliyoruz canım.

Günaydın Sevgi. Haklisin bu sebzeler az alkali sınıfında, kilo sorunu olmayan insanlarin da alkali diyet kuralına uyması gerekliliği düşünülürse, bu sebzeler tüketilebilir. Fakat bizler kilo sorunu olan kisileriz. Dolayısıyla genel gecer diyet kurallarına uymamız gerektiğini unutmamalıyız. Nişasta içeren sebzeler bizim için yasaklılar listesinde olmalı. Tabii yine de sizin seciminiz.

Merhaba arkadaslar bugun almanlarin bayram tatili oldugu icin coluk cocuk evdeydi . haliyle gec kalkildi. esim dun ekmek almayi unutmus. malesef hamurisi yaptim sabah sabah. onlar bayila bayila yediler. tabi bende iki kucuk dilim pizza goturdum. ogleden sonrada misafirlige gidecez. yani bugun benim icin tam bir fiasko. ama yarin daha dikkatli devam edicem. iste benim diyetlerim bu yuzden uzun surmuyo. yapi olarak cok sosyal bir bayanim. etrafimda sevenlerim cok fazla sagolsunlar gelenim gidenim cok olur. e bende cok evde durmam. cuma sohbetlerimiz var persembeleri camide programimiz oluyo iki ayri gunum var ayda bir seferde arkadaslarla disarda kahvalti yapiyoruz. iste boyle ben malesef diyet yapiyorum diye kendimi eve kapayamiyorum. yavas yavas vericem insallah kendimi cok fazla kisip stres yapmak istemiyorum. bu kacamaklarla bile bu sabah 89,7 ciktim. hala reglim bitmedi daha. olsun az olsun temiz olsun. sekeri tamamen kestim . ekmegi ara sira sabahlari yiyorum. en onemlisi gazli icecekleri kestim. bunlar bile kilo vermeme etkili oluyo.

Serapd cnm. uyarilarinda cok haklisin. aslinda meyveli yogurt bende pek sevmem ama baktim dolapta bir tane kalmis tarihide az kaldigi icin ara ogun olarak yedim. aslinda sade yogurt ben daha cok seviyorum. aynen dedigin gibi bende sekerli birsey yedigim zaman arkasindan hemen karbonhidratli birseyler canim cekiyo arkasindan gene sekerli birseyler.... bu boyle kisirdongu gibi surup gidiyo. o yuzden hic yememek en iyisi. cok haklisin.

Dallidacim yoklugun cok belli oluyo arada sirada kisada olsa bir ugra. senin icin endiseleniyorum. insallah kotu bir durum yoktur.cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…