Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Sende mi İzmir'lisin ? Hemşerimsin yani ..Ben bütün yemeklerimi zeytinyağı ile yapıyorum ama önce eti kavurup sırasıyla diğer malzemeleri kavurup yemeğin suyunu koyardım..Bu şekilde yemek asidik oluyormuş..Dün videoda da izledim..Senin söylediğin gibi yapacağım bakalım nasıl olacak??

Kolay gelsin..Bende devamlı evdeyim dışarıya rahat rahat çıkamıyorum diye şikayet ediyorum..Emeğine sağlık...

lezzetini bize de bildir, malesef hep yanlış pişiriyoruz.

Kolay gelsin..Bende devamlı evdeyim dışarıya rahat rahat çıkamıyorum diye şikayet ediyorum..Emeğine sağlık...

Hiç kimse durumundan memnun değil hayat bu.
Gurbetçiçeği neredesin, bugün hiç girmemişsin.Öğlen yemegimi bildireyim, biz kursta yemekte yapıyoruz.:
tarhana çorbası
bir parça ekmek
biber kavurması
malesef kabak tatlısı
mevsim salata
bEN BU HAFTA KİLO VEREMEYİNCE FENA DEMORALİZE OLDUM, DİYET YAPMAKTA ZORLANIYORUM, BANA DESTEK OLUN.

nasilsiniz bakalim ben sabah girdim okudum kimse oktu ciktim. sevgi abla hemen pes etmek yok. tam gaz devam. bende dun misafirlikteydim dun diyete uygun beslenemedim ama kaldigimiz yerden devam etmeliyiz. birakmak yok. birbirimize destek icin burdayiz.hem hhepimiz gecen hafta diyete kendimizi listirmaya calstik. ancak adapte olduk bu hafta biraz daha dikkatli olucaz.

Arkadaslar az once bir is gorusmesinden geldim. ve ise alindim. pzt. baslayacagim.sabah 9 aksam5 e kadar. 8saatlik bir is. daha oncede calismistim ama en fazla3 saatti. bu seferki biraz uzun olacak. benim icin biraz zor olacak ama denemekte fayda var. artik aksamlari firsat buldukca girmeye calisirim. belkide o kadar calisinca kendiliginden gider kilolar. cunku evde isi bitirip oturuyoruz. birde masa basi bir is degil. fabrikada peynir paketliyecekmisim. surekli harekket halinde olucam. kesin veririm. birde evde usandikkccada yiyor insaan . yanima meyve felan alirim aksamdda 6gibi ne pisirirsem bir tabak yerim . bu sekilde isi gotururum . aksam yenekti cocuklardi firsat buldukca girerim sizleri yalniz birakmam.

Yaşlanmak ne demek, yok öyle bir şey.. Yaş alıyoruz canım, yaşlanmayı kabul etmiyorum En özgür en rahat günlerini yaşıyorsun. Ne mutlu sana...

Evet canım, hemşehriyiz. Fakat uzun süredir İstanbul' da yaşıyorum. YIlda 1-2 kez gelebiliyorum sadece...

Eeee insanoğlunun tatminsizliği... Yaz gelir kışı, kış gelir baharı özleriz
Sağlıklı beslenmeye geçtikten bir süre sonra vücut direnip kilo vermek istemez. Daha doğrusu olay şu: çıktığımız en yüksek kilo, en yağlı halimiz vücudumuz tarafından optimum yani en iyi durum algılanır. Hep o kiloya çıkmak ister. Çünkü yağ deposu kıtlıkta işine yarayacaktır. İşte tam olarak bu yüzden öğün atlamadan düzenli besleniyoruz. Biz düzenli beslendikçe, vücut bakıyor ki yemek geliyor, kıtlık yok yağ depolarını serbest bırakıyor. Uzun süreli ani açlıkların ardından yenilen ilk yemek genellikle yağa çevrilip deri altında depolanır.

Yani sen vazgeçmezsen vücudun vazgeçecek ve yağları serbest bırakacak. Ama sen vazgeçersen hemen eski kilona dönmek için senden hamur iş, makarna, pilav tüketmeni isteyecek. Sabret, benim de takıldı geçen hafta Gülfuren sağ olsun vazgeçmemem için beni motive etti. Sakın vazgeçme.... Tartı günü hesap sorarım sonra

ayrica bende izmirli sayilirim izmirde dogmusum.

Ne hoş üç hemşehri olduk topikte

Yeni işin hayırlı olsun. Bence de evde oturmandan çok daha düzenli olacak beslenmen. Mola saatleri tam da ana ve ara öğünlerine denk gelecek.

Son düzenleme:
Sevgi ablacim kursa gitmen bence daha iyi. birseylerle mesgul olmak, birkac saatte olsa evden cikmak , temiz hava almak , biraz olsun yuruyosun daha ne olsun. obur turlu evde oturmakda bunaltiyor insani. hem birseyler uretmekte insana haz veriyo. bende liseyi bitirdikten sonra evde duramadim makina nakisina basladim o aradada nisanlandim . kendi ceyizimi kendim yaptim. yil sonunda sergimiz olmustu. cok zevkliydi. ben severim elislerini.

Gulfurencim sen neden disari cikamiyosun? cocuklarin kucukmu? hic birsey bulamassan bile cocuklarla cikip biraz yuru, temiz hava iyi gelir hemde biraz hareket olur. ayrica dallida aramiza tekrar katilacakmis cok sevindim.

Hayırlı uğurlu olsun canım, senin adına çok sevindim.Bizi bırakmak yok ona göre.....

Son düzenleme:
Iyi aksamlar sevgi abla evimi ozleyecegim kesinde taslaniyoruz derken ne demek istedin onu anlamadim.....

Günaydın arkadaşlar,
Canım, bizimle ilgisi yok, hala malum kişi tarafından,İnsan kendi ne düşünüyorsa, karşıdakinide kendi gibi zannedermiş.Hayatta kimseyi kendi çıkarım için kullanmadım.Ben arkadaşlarıma Yapılanı da kendime yapılmış gibi algılarım.Çıkar sevdasına düşseydim alttan alırdım.Hala orayı okudugumda zannedilmesin. Gelen beğeniye bastığımda o bölüm çıktı, gÜNLÜĞÜ SADECE BİZE BİR ŞEY YAZARAK İLK SAYFALARA ÇEKMEK ZAVALLICA...
bİZ İŞİMİZE BAKALIM VIZ GELİYOR TIRIS GİDİYOR....
Gurbetçiçeğim sen kafana takma canım...

simdi anladim ablacim bosver, biz bize bakalim. bugun gene ygmur yagiyor, hava bulanik , karanlik, icimden hicbir sey gelmiyor. az once kahvaltimi yaptim. maleef tam bugday ekmegim kalmamis 2 dilim tost ekmegi bir tanei recelli, bi taneside peynirli ve cay.

Canım tost ekmeği ve reçel çok asidik olmuş.En azından yanına bol yeşillik yeseydin . Biliyorsun şeker kilo verme dışında da zehir. Gereksiz yere insülini fazla harekete geçirmemek lazım. tatlı yemek istiyorsan arada pekmez- tahini seçebilirsin.
ben kahvaltımı da yazayım:
2 yumurtalı menemen
1 parça peynir
3 kuru incir
Başım ağrıyor, kursa gitmedim.
GULFUREN, SERAP neredesiniz?

haklisin sevgi abla tam olarak sekerden uzak kalamiyorum. ama bayagi azalttim. bugun aynad kendime baktim galiba dogru yoldayiz kizlar belim incelmis kizimda farketti. ben onceden cyi sekerli, suyuda gazli colali iceceklerden icerdim. onlari kesmem bile yetti. bugun oglende 5 kucuk köfte , yogurt , bir dilim ekmek, salat yedim. aksamada ispanak yemegi yicem. yaninda gene yogurtla...

kahvaltin super olmus sevgi abla basin agriyormus cok cok gecmis olsun

Canım tarcini eksik etme şeker ihtiyacın azalır.Gazlı içecekleri bırakarak kendine yapabileceğin en büyük iyikiği yapmışsın.

kahvaltin super olmus sevgi abla basin agriyormus cok cok gecmis olsun

Sağol canım,öğlen yemegin güzel olmuş,Bende öğlen salata yedim çok lezzetli oldu.İçine koyduğum malzemeler:
1 avuç kadar karabuğday
2-3 kaşık çimlenmiş yeşil mercimek
2-3 kaşık çimlenmiş nohut
kırmızı lahana
2 küçük salatalık
sumak ekşici
zeytinyağı,tuz
Küçük bir kase yedim ve çok tok hissediyorum
AKşama ciğer-taşlık sote ve salata yiyeceğim inşAllah.
Gülfuren kötü bir şey yoktur inş.

BEN BU HAFTA KİLO VEREMEYİNCE FENA DEMORALİZE OLDUM, DİYET YAPMAKTA ZORLANIYORUM, BANA DESTEK OLUN.[/QUOTE]

Sevgicim,pes etmek yok,yola devam

Hayırlı uğurlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…