Yaşlanmak ne demek, yok öyle bir şey.. Yaş alıyoruz canım, yaşlanmayı kabul etmiyorum

En özgür en rahat günlerini yaşıyorsun. Ne mutlu sana...
Aslında öyle, gençlikte insan etrafına daha çok hesap veriyor, kendi kararlarını bu kadar rahat veremiyor.
Evet canım, hemşehriyiz. Fakat uzun süredir İstanbul' da yaşıyorum. YIlda 1-2 kez gelebiliyorum sadece...
Ne oldu kızlar, bende 1 kez çocukluğumda gitmiştim, bende İzmir'li sayılırım.

Eeee insanoğlunun tatminsizliği... Yaz gelir kışı, kış gelir baharı özleriz

Sağlıklı beslenmeye geçtikten bir süre sonra vücut direnip kilo vermek istemez. Daha doğrusu olay şu: çıktığımız en yüksek kilo, en yağlı halimiz vücudumuz tarafından optimum yani en iyi durum algılanır. Hep o kiloya çıkmak ister. Çünkü yağ deposu kıtlıkta işine yarayacaktır. İşte tam olarak bu yüzden öğün atlamadan düzenli besleniyoruz. Biz düzenli beslendikçe, vücut bakıyor ki yemek geliyor, kıtlık yok yağ depolarını serbest bırakıyor. Uzun süreli ani açlıkların ardından yenilen ilk yemek genellikle yağa çevrilip deri altında depolanır.
Yani sen vazgeçmezsen vücudun vazgeçecek ve yağları serbest bırakacak. Ama sen vazgeçersen hemen eski kilona dönmek için senden hamur iş, makarna, pilav tüketmeni isteyecek. Sabret, benim de takıldı geçen hafta Gülfuren sağ olsun vazgeçmemem için beni motive etti. Sakın vazgeçme.... Tartı günü hesap sorarım sonra

Hesap sormanı bekleyeceğim.......
Ne hoş üç hemşehri olduk topikte

AAAAAAAAAA KISKANIYORUM AMA...:26::26::26::26:
Sevgi ablacim kursa gitmen bence daha iyi. birseylerle mesgul olmak, birkac saatte olsa evden cikmak , temiz hava almak , biraz olsun yuruyosun daha ne olsun. obur turlu evde oturmakda bunaltiyor insani. hem birseyler uretmekte insana haz veriyo. bende liseyi bitirdikten sonra evde duramadim makina nakisina basladim o aradada nisanlandim . kendi ceyizimi kendim yaptim. yil sonunda sergimiz olmustu. cok zevkliydi. ben severim elislerini.
Kursa gitmekten çok memnunum,el nakışı çok zevkli .Aynı zamanda sabrı öğretiyor.Ayrıca kültürümüze katkıda bulunduğumuzu düşünüyorum, böylece el sanatlarımız yaşıyor ve unutulmuyor.
Gulfurencim sen neden disari cikamiyosun? cocuklarin kucukmu? hic birsey bulamassan bile cocuklarla cikip biraz yuru, temiz hava iyi gelir hemde biraz hareket olur. ayrica dallida aramiza tekrar katilacakmis cok sevindim.
Merak etme yakında sende evini özlersin....
ARKADAŞLAR BİZLER MEYVE VEREN AĞAÇLARIZ GALİBA TAŞLANIYORUZZZZZ, DİKKAT EDİN BİR YERLERİNİZE DENK GELMESİN.....