Tebrikler canım.Şimdi gelelim iki gündür neredeydim onu anlatmaya. Kızkardeşim ilçemize ev yaptırdı, yazları kalmak için.İnşaat yeni bitti.Bayramda kurbanı orada kesecekler.Evin temizlenip buradan gidecek eşyaların döşenmesi gerekiyordu.Cumartesi sabah erken hareket ettik, haber vermeye vaktim olmadı.Orada internet olmadığı için giremedim,gerçi olsada hiç vaktim olmadı. Bir dakika olsa da boş durmadık. Zaman kısıtlıydı ve yapılacak çok iş vardı.Çok şükür, dün akşam saatlerinde bitirip döndük.Orada genellikle hazır pide, yufka ekmekle köy peyniri felanyedik .Ev boş olduğu için yiyecek yönünden kısıtlıydı, diyete uygun değildi.Akşam 10 da gelinkızın (yiğenimin nişanlısı) hazırladığı akşam yemeğini yedik. Bu yolculuğun benim için en önemli yanı Canım babacığımın ve kızkardeşimin mezarını ziyaret etmek ıldu.,Hiç bir zaman mezarını göremeyeceğim anneciğime de dualarımı gönderdim (annem umrede vefat ettiği için Mekke de toprağa verildi).Dönüşte 2,5 saatlik yolculukta hüzün hakimdi nadir konuştuk.İşte böyle arkadaşlar ,,,,
Kahvaltım:
1 yağda yumurta
2 dilim ekmek
1 avuç badem fındık karışımı 3
3 incir, çay