- Konu Sahibi sevgi-liebe
Sağol sevgi,sana da iyi geceler..Benim ufaklık beni çok yoruyor..Daha şimdi bilgisayara bakabiliyorum..Beni artık her gün beklemeyin,ara ara sizi ziyaret edeceğim..Biraz maddi sıkıntılarım var..Evde mantı ve ev eriştesi yapmayı düşünüyorum..Bana dua edin lütfen..Çocukları uyutunca ve onlar uyanmadan kalkıp yapayım diyorum..Arkadaşlarıma haber verdim..Sipariş alırsam devam edeceğim..Bakalım nasıl olacak?Bu arada gelemezsem hepinizin bayramını kutluyorum..Allah hepimizin gönlündeki dileklerin hayırlı olanlarını kabul etsin..
gülfurencim dualarim seninle Allah yardimcin olsun. iste türk kadini bu . coluk cocugumuz icin kendimizi feda ediyoruz. tebrik ederim seni cok güzel düsünmüssün. baska yerde calisamazsin kücük cocugun var evde manti ve eriste yapabilirsin. istedikten sonra herkes ekmek parasini cikarabilir. hicte ayip degil. burdada bir arkadas evinde baklava ve manti yapip satiyor. cokda güzel para kazaniyor. bizdede bu aralar biraz maddi sikinti var. bende oyüzden calismak istiyorum. bayramlarda yapilan dualar ve müslümanin müslümana yaptigi dualar kabul olurmus. insallah hepimiz birbirimize bol bol dua edelim. bizler dünyada yasiyoruz. burasi cennet degilki. burda elbetteki sikintilarimiz olacak. Allah bizleri bazen hastalikla bazen maddi sikintilarla, bazende coluk cocugumuzla imtihan ediyor. önemli olan basimiza gelene razi olup isyan etmemek gectigimiz imtihani kazanmak. buarada is görüsmem iyi gitti. pazartesi haber verecekler. biraz almancami ilerletmem gerektigini söyledi. almancam iyi cok sükür ama bunlar istiyorki bir alman kadar almanca bilelim. burada her isimi halledecek kadar almancam var. bakalim pztesi ne haber gelecek. hayirlisi olsun