Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Sağol sevgi,sana da iyi geceler..Benim ufaklık beni çok yoruyor..Daha şimdi bilgisayara bakabiliyorum..Beni artık her gün beklemeyin,ara ara sizi ziyaret edeceğim..Biraz maddi sıkıntılarım var..Evde mantı ve ev eriştesi yapmayı düşünüyorum..Bana dua edin lütfen..Çocukları uyutunca ve onlar uyanmadan kalkıp yapayım diyorum..Arkadaşlarıma haber verdim..Sipariş alırsam devam edeceğim..Bakalım nasıl olacak?Bu arada gelemezsem hepinizin bayramını kutluyorum..Allah hepimizin gönlündeki dileklerin hayırlı olanlarını kabul etsin..

gülfurencim dualarim seninle Allah yardimcin olsun. iste türk kadini bu . coluk cocugumuz icin kendimizi feda ediyoruz. tebrik ederim seni cok güzel düsünmüssün. baska yerde calisamazsin kücük cocugun var evde manti ve eriste yapabilirsin. istedikten sonra herkes ekmek parasini cikarabilir. hicte ayip degil. burdada bir arkadas evinde baklava ve manti yapip satiyor. cokda güzel para kazaniyor. bizdede bu aralar biraz maddi sikinti var. bende oyüzden calismak istiyorum. bayramlarda yapilan dualar ve müslümanin müslümana yaptigi dualar kabul olurmus. insallah hepimiz birbirimize bol bol dua edelim. bizler dünyada yasiyoruz. burasi cennet degilki. burda elbetteki sikintilarimiz olacak. Allah bizleri bazen hastalikla bazen maddi sikintilarla, bazende coluk cocugumuzla imtihan ediyor. önemli olan basimiza gelene razi olup isyan etmemek gectigimiz imtihani kazanmak. buarada is görüsmem iyi gitti. pazartesi haber verecekler. biraz almancami ilerletmem gerektigini söyledi. almancam iyi cok sükür ama bunlar istiyorki bir alman kadar almanca bilelim. burada her isimi halledecek kadar almancam var. bakalim pztesi ne haber gelecek. hayirlisi olsun

Dua ile çaldım bugün kapınızı:belki darda,belki zorda,belki mutlusunuz...yüreğimden RABBİM'E bir demet dua gönderdim sizin için!RABBİM sıkıntılarınızı hayır,mutluluklarınızı dayım etsin...Amin:16:Kurban bayramınızı mübarek olsun!:119::119::119:
(yarın erkenden internete giremiyebilirim,bugünden kutlamak istedim)

tesekkür ederim dallidacim tamda bahsettigin gibi duaya cok ihtiyacimiz var. bendende en güzel dualar senin icin Allah her ne istiyorsan gönlüne göre versin. sen cok temiz kalpli bir hanima benziyorsun bana göre hani zararsiz insanlar olurya öyle görüorum ben seni. senin dualarinda mutlaka kabul olacaktir insallah. seninde bayramin mübarek olsun misafirlerin gelecekmis kolay gelsin canim

sevgi ablacim seninde kurban bayramini ayrica kutlar, ellerinden öperim. ailenle , coluk cocugunla ömür boyu mutlu ve saglikli yasa insallah.

Canım arkadaşlarım,hepinizin Kurban Bayramını kutlar,Allah'tan her şeyin gönlünüzce gerçekleşmesini dilerim.Ancak şimdi vakit buldum.Dün kurbanla günümüz geçti.Bu sabah erken kız kardeşime gittim, öğleden sonra cumayı mütakip Bayrak yemeği verildi.Şu saate kadar oradaydım.Yemek yaptık,bulaşık felan günümüz geçti.Yarın buradaki kınamız var, tüm gün meşgulüz.Ertesi günde düğünümüz var.Bayram sonuna kadar bir daha giremem.
GÜLFUREN, senin için dua ediyorum.Dalida ve Gurbetçiçeği iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah hepimizin yardımcısı olsun, inan hepimizin durumu farklı değil:16::16::16:

gülfurencim dualarim seninle Allah yardimcin olsun. iste türk kadini bu . coluk cocugumuz icin kendimizi feda ediyoruz. tebrik ederim seni cok güzel düsünmüssün. baska yerde calisamazsin kücük cocugun var evde manti ve eriste yapabilirsin. istedikten sonra herkes ekmek parasini cikarabilir. hicte ayip degil. burdada bir arkadas evinde baklava ve manti yapip satiyor. cokda güzel para kazaniyor. bizdede bu aralar biraz maddi sikinti var. bende oyüzden calismak istiyorum. bayramlarda yapilan dualar ve müslümanin müslümana yaptigi dualar kabul olurmus. insallah hepimiz birbirimize bol bol dua edelim. bizler dünyada yasiyoruz. burasi cennet degilki. burda elbetteki sikintilarimiz olacak. Allah bizleri bazen hastalikla bazen maddi sikintilarla, bazende coluk cocugumuzla imtihan ediyor. önemli olan basimiza gelene razi olup isyan etmemek gectigimiz imtihani kazanmak. buarada is görüsmem iyi gitti. pazartesi haber verecekler. biraz almancami ilerletmem gerektigini söyledi. almancam iyi cok sükür ama bunlar istiyorki bir alman kadar almanca bilelim. burada her isimi halledecek kadar almancam var. bakalim pztesi ne haber gelecek. hayirlisi olsun

Sağol canım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Ne yapalım bunlar olsun..Allah başka sıkıntı vermesin..İnşallah senin de işin olur..Güzel haberlerini bekliyorum..:16:

Merhaba Arkadaşlar,
Çok şükür düğün ve bayramı kazasız ve belasız bitirdik. Bugün evlerimize geldik,çok yorgunuz.Bugün çamaşır ve ütüm var .Yarın büyük oğlum Afyon'a gidiyor, valizi hazırlanacak.Sabah tartıldım.
Bugünkü kilom:86,5kg
Diyete başlıyorum Allah kolaylık versin.
Kahvaltıda yediklerim:
2 dilimkızarmış köy ekmeği
1 dilimkaşar peyniri
1 domates
6 yeşil biber
3 lt. alkali su içmeyi planlıyorum.Ayrıca 3 öğün biberli su içeceğim.Suyuma elma sirkesi katacağım.Öğün sayımı 3 olarak belirledim. İnşAllah iradeli olurum.Arkadaşlar siz tartılmıyormusunuz?Var mı benimle yarışa giren.?:16::16::16::16::16::16:

Merhaba Arkadaşlar,
Çok şükür düğün ve bayramı kazasız ve belasız bitirdik. Bugün evlerimize geldik,çok yorgunuz.Bugün çamaşır ve ütüm var .Yarın büyük oğlum Afyon'a gidiyor, valizi hazırlanacak.Sabah tartıldım.
Bugünkü kilom:86,5kg
Diyete başlıyorum Allah kolaylık versin.
Kahvaltıda yediklerim:
2 dilimkızarmış köy ekmeği
1 dilimkaşar peyniri
1 domates
6 yeşil biber
3 lt. alkali su içmeyi planlıyorum.Ayrıca 3 öğün biberli su içeceğim.Suyuma elma sirkesi katacağım.Öğün sayımı 3 olarak belirledim. İnşAllah iradeli olurum.Arkadaşlar siz tartılmıyormusunuz?Var mı benimle yarışa giren.?:16::16::16::16::16::16:

Afiyet olsun Sevgi...ve kolay gelsin..ben bugün tartılmadım,ama galiba kilo aldım...ben diyet listemi uyguluyorum...liste de çok yemek olduğu için baya zorlanıyorum,hem midem hem karnım acıyor...ben seninle yarışa varım,ama haftaya tartılırım,bugün tartılmadım... hala misafirlerim var,cumartesi gidiyorlar...sevgiler...

Afiyet olsun Sevgi...ve kolay gelsin..ben bugün tartılmadım,ama galiba kilo aldım...ben diyet listemi uyguluyorum...liste de çok yemek olduğu için baya zorlanıyorum,hem midem hem karnım acıyor...ben seninle yarışa varım,ama haftaya tartılırım,bugün tartılmadım... hala misafirlerim var,cumartesi gidiyorlar...sevgiler...
Günaydın Dalida, Gurbetçiçeği,Gulfuren Umarım hepiniz güzel bir bayram geçirmişsinizdir.Gurbetçiçeği işle ilgili sonuç belli oldumu?
Dalida canım haftaya tartılırsın, problem yok.DÜN yediklerimi yazayım.Malesef iki öğün yapabildim.
kahvaltıyı yazmıştım.
ARA :1 LOKUM
AKŞAM:1 KEPÇE YARMALI YAYLA ÇO RBASI
3 KAŞIK NOHUT
2 KAŞIK KAVURMA
2 KAŞIK BULGUR PİLAVI
İNCE DİLİM KÖY EKMEĞİ
ÇOBAN SALATA
3 TANE YAPRAK SARMASI
ARA:1 YEŞİL ELMA
yARIN KÜÇÜK AYVA
Birazdan kahvaltımı yapacagım.Yemeyi planladıklarım:
kalkınca:1 bardak elma sirkeli, 1 bardak normal su
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin 1 parça peynir
1 ince dilim köyekmeği
domates, yeşil biber
kahvaltıdan önce 1 tatlı kaş. tarçın zerdeçal zencefil karışımından alacağım,sonra da biberli suyumu içeceğim.Sonra görüşmek üzere....:16::16::16::16:

Arkadaşlar anlaşılan bugün hiç biriniz girememişsiniz.
2. öğünüm:yarım avuç kuruyemiş
1 parça tavuk
çoban salata

Merhaba Sevgi,bu aralar ben biraz yoğunum,cumartesi dan sonra inşAllah daha sık girerim.ben hala diyetimle savaşıyorum....herhalde bu diyetisyen diyeti daha fazla devam edemiyeceğim,sevemedim...

Merhaba Sevgi,bu aralar ben biraz yoğunum,cumartesi dan sonra inşAllah daha sık girerim.ben hala diyetimle savaşıyorum....herhalde bu diyetisyen diyeti daha fazla devam edemiyeceğim,sevemedim...

Canım istersen haftayı doldur ,sonuca bak öyle karar ver. Ben sık beslenmeyi sevmiyorum,günüm ne yemem gerektiğini düşünmekle geçiyor gibi geliyor.Haftaya pazartesi tartıl öyle karar ver.Akşam yiyeceklerim:
yayla çorbası
fırın poşetinde karışık sebze
fırın köfte
mevsim salata
Şimdilik fena gitmiyor ,evde baklava ve hatay kömbesi var ama yemiyorum ve canım istemiyor.Haftada yarım kg versem yılda 26 kg yapar,kendimi strese sokmadan bazen istediğimi az yiyerek devam edeceğim. Sonra görüşürüz,Gulfuren,Gurbetçiçeği neredesiniz?

bugün iki haber aldim. bir tanesi iyi , bir taneside kötü.önce kötü haberi söyleyim. sabah kadin doktorunda randevum vardi. kadin beni korkuttu. hemen ameliyat olmam gerektigini, kistimin hala durdugunu , ilerde kötü huylu olabilecegini, oyüzdeen hemen ameliyat olup kurtulmak gerektigini söyledi. korkuyorum arkadaslar . benim 10 sene önceden bademcik ameliyti olmam gerekiyordu . korkumdan hep erteleim. daha gecen sene oldum. simdi birde bu cikti. neyse bu haberi aldim eve geldim. esim müjde dedi. ise alindin az önce haber verdiler yarin basliyosun dedi. ben dondum kaldim. cok büyük bir firma oraya girmek öyle cok kolay degil ve biz bunu basardik. eltimle beraber gidip gelecegiz. parasida güzel ama 3 vardiyali. sabahci ,öglenci ve gececi. sabahciyla öglenci iyide gececilik beni biraz zorlar sanirim. cünkü biraz uykucuyumdur. yarin sabahci olarakbasliyoruz insallah hayirlisi

bugün iki haber aldim. bir tanesi iyi , bir taneside kötü.önce kötü haberi söyleyim. sabah kadin doktorunda randevum vardi. kadin beni korkuttu. hemen ameliyat olmam gerektigini, kistimin hala durdugunu , ilerde kötü huylu olabilecegini, oyüzdeen hemen ameliyat olup kurtulmak gerektigini söyledi. korkuyorum arkadaslar . benim 10 sene önceden bademcik ameliyti olmam gerekiyordu . korkumdan hep erteleim. daha gecen sene oldum. simdi birde bu cikti. neyse bu haberi aldim eve geldim. esim müjde dedi. ise alindin az önce haber verdiler yarin basliyosun dedi. ben dondum kaldim. cok büyük bir firma oraya girmek öyle cok kolay degil ve biz bunu basardik. eltimle beraber gidip gelecegiz. parasida güzel ama 3 vardiyali. sabahci ,öglenci ve gececi. sabahciyla öglenci iyide gececilik beni biraz zorlar sanirim. cünkü biraz uykucuyumdur. yarin sabahci olarakbasliyoruz insallah hayirlisi

Canım gurbetim hayırlı uğurlu olsun.Gece vardiyası zor olur fakat 3 haftada 1 geleceği için altından kalkarsın.Tek problem uyku düzenin bozulur o da zamanla rayına oturur.Allah yar ve yardımcın olsun,darısı gulfurenin kocasına.Allah bayramda yapılan duayı kabul eder, dualarımız kabul oldu. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Ameliyattan korkma, istersen bir müddet bitkisel ilaçlar kullan, geçebilir.Doktorlar her zaman en kötü ihtimali söyler.Ayrıca TÜrklerdeki doğum oranını düşürmek için bir politikada olabilir.Bir TÜRK doktoru bulabilirsen önce ona muayene ol.Köln de Türk doktorları var bildiğim kadarıyla. TEkrar doğum düşünmesen bile hormonal dengen bozulur.:16::16::16::16:

Merhaba
okudum ve hemen balıklama atlamazsam çatlarım dedim :)) Gurbetçiçeği kistiniz nerde?Rahimde veya yumurtalıklarda ise soğan suyu kürüne hemen başlayan.Düzgün içildiği takdirde eritemeyeceği kist olduğuna inanmıyorum ben :)

Canım istersen haftayı doldur ,sonuca bak öyle karar ver. Ben sık beslenmeyi sevmiyorum,günüm ne yemem gerektiğini düşünmekle geçiyor gibi geliyor.Haftaya pazartesi tartıl öyle karar ver.Akşam yiyeceklerim:
yayla çorbası
fırın poşetinde karışık sebze
fırın köfte
mevsim salata
Şimdilik fena gitmiyor ,evde baklava ve hatay kömbesi var ama yemiyorum ve canım istemiyor.Haftada yarım kg versem yılda 26 kg yapar,kendimi strese sokmadan bazen istediğimi az yiyerek devam edeceğim. Sonra görüşürüz,Gulfuren,Gurbetçiçeği neredesiniz?

Günaydın Sevgi:16:bende sık beslenmeyi sevmiyorum,dediğin gibi sürekli ne yiyeceğimi düşünüyorum.kilo da almış olabilirim ama Serap demişti ki kilo artışı olabilir,sonra düşüşe geçer.bir yandan da dukan diyeti araştırıyorum...bana göre bir diyet bulacağım sonunda:12:bence de hafta da yarım kilo vermek yeterlidir,hem daha sağlıklı olur hem daha kalıcı olur...stres yapmadan,rahat rahat verilir...

Günaydın Gurbetçiçeği,yeni işin hayırlı olsun:12:soğan kürü hakkında bende güzel şeyler duyudum,bir dene istersen:16:çok geçmiş olsun:16:

dukan diyeti,karatay diyeti,alkali diyeti,diyetisyenlerin önerdiği diyetler...hangisi?bu hafta hepsini baştan okuyacağım,pazartesi günü bir karar verip o yoldan gideceğim...

dukan diyeti,karatay diyeti,alkali diyeti,diyetisyenlerin önerdiği diyetler...hangisi?bu hafta hepsini baştan okuyacağım,pazartesi günü bir karar verip o yoldan gideceğim...

Canım dukan her zaman yapılacak bir diyet değil.Tanıdıklardan yapan oldu, sonra Türk MUTFAĞINA DÖNÜNCE KİLO ALDILAR. Bana karatay alkali karışımı mantıklı geliyor. Evde pişenlerden özel hazırlık gerektirmeden yapılabilecek şeyler. Karatayın proteini ve alkali beslenmenin bol sebzeleri alınınca kilo verilir gibi geliyor. Buna birde alkali su eklenildiğinde dahada güzelleşecek. Sen karbonatlı suya devam ediyormusun ?Aslında diyete tam alkali olarak konsantre olamadık, diyet yöntemleri bölümünde bir arkadaş 1 ayda alkali diyetle 10 kg verdiğini söylüyor. Ben dün 1 küçüçük dilim baklava yedim
Bugünkü kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
1 küçük parça peynir
7 zeytin
7 sivri biber
1 domates 1 incir:16::16:
2 küçük dilim kızarmış köy ekmeği
Öncesinde 2 bardak limonlu su ve 1 tatlı kaş. tarçın-zencefil-zerdeçal karışımı. Birazdan biberli suyumdan içeceğim.:16::16::16::16::16:

Canım dukan her zaman yapılacak bir diyet değil.Tanıdıklardan yapan oldu, sonra Türk MUTFAĞINA DÖNÜNCE KİLO ALDILAR. Bana karatay alkali karışımı mantıklı geliyor. Evde pişenlerden özel hazırlık gerektirmeden yapılabilecek şeyler. Karatayın proteini ve alkali beslenmenin bol sebzeleri alınınca kilo verilir gibi geliyor. Buna birde alkali su eklenildiğinde dahada güzelleşecek. Sen karbonatlı suya devam ediyormusun ?Aslında diyete tam alkali olarak konsantre olamadık, diyet yöntemleri bölümünde bir arkadaş 1 ayda alkali diyetle 10 kg verdiğini söylüyor. Ben dün 1 küçüçük dilim baklava yedim
Bugünkü kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
1 küçük parça peynir
7 zeytin
7 sivri biber
1 domates 1 incir:16::16:
2 küçük dilim kızarmış köy ekmeği
Öncesinde 2 bardak limonlu su ve 1 tatlı kaş. tarçın-zencefil-zerdeçal karışımı. Birazdan biberli suyumdan içeceğim.:16::16::16::16::16:

Dukan'ı hiç denemedim.Benim için de en uygun alkali besleme..eskiden daha çabuk sonuç alırdım,ama eskiden daha gençtim...:37:bunu atlatım işte....:1:dukan'daki gibi atak yapmayı düşünüyorum,7-8 gün,sonra alkali diyete devam edeceğim inşAllah.gram gram gitse bile sabredeceğim,yeterki gitsın artık şu kilolar.Serap'ın menüleri de çok güzel,dengeli.acaba şu ph damlası alsak mı,almasak mı?biraz pahalı gibi...karbonatlı su içmedim,unutum:1:bu aralar çok dağınığım,acilen kendime toparlamam lazım:4: içimdeki çocuk büyümedi gitti:27:

Back
X