- Konu Sahibi sevgi-liebe
sevgi ablacim cok haklisin. bunlarin hepsi bahane biliyoum. insan istedikten sonra hic bir engel tanimaz. aslinda nasil beslenmem gerektigini, kacamaklarin ardindn nasil devam etmem gerektigini, en az bir diyetisen kadar biliyorum. cünkü kac senedir sürekli bu konularla ilgili kitaplar okuyorum. internette arastiriyorum, tv de doktorlari dinliyorum. iste hemen sna saglikli bir diyet listesi olusturayim. bilgi dagarcigim bu konuda cok genis. herseyi biliyorum. ama icraata gecemiyorum. bazen asiri yeme ihtiyaci duyuyorum. ozamanlari diyet yapamiyorum. yada bir hafta güzel diyetimi yapip ardindan bir misafirlige gitsek yada misafir gelse bozuldu deyip birakiyorum. hemen tekrardan devam etmiyorum,yani istikrarli devam edemiyorum. yada bir iki hafta diet yapiyorum. kilo vermem yavaslayinca yada durdugu zamanda cok cabuk moralim bozuluyor ve motive olamiyorum. benim sorunum bu. yoksa ne yapmam gerektigini cok iyi biliyorum. spor konusundda evde bir spor salonu acacak kadar aletlerim var. ama demekki yeterli istek yok. yarin icinde sabak 5:30 da ise gidecegim. öglen mesaiye kalmazsam 3 gibi gelirim. ama oruc borclarima baslamak istiyorum. belki sabah karatay kahvaltisi yaparim. iftardada gene ne pisirirsem ondan yerim. iki ögün olur . yani karatay diyeti beslsnmesi seklinde oruclarimi tutarim diye düsünüyorum. tabii iste zorlanirmiyim bilmiyorum. cünkü isimiz masa basi degil. sürekli banttan mal geliyor bir nefes alayim, saga sola bakayim yok. cok yorucu. bedenen cok yoruluyorum. oructa belki aclik degilde susuzluk zorlayabilir. bir deneyim zorlanmazsam bu haftayi oruc tutarak , iki ögün beslsnsrek, karatay diyeti seklinde gecirmek istiyorum.