mesajini yeni gördüm, birazdan göz atacagim tesekkür ederim. yeni bir baslangic yaptin , insallah bu defa güzel kilolar verirsin. ben birdaha yeni bir diyete basladigimda kendime bir defter tutacagim. ne yedigimi, ne zaman yedigimi, haftada ne kadar kilo verdigimi yaazip , kendimi kontrol edecegim. birde diyete baslamadan kendimi gögüs, bel, ve basenden ölcecegim. cünkü tartida bazen arti cikabiliyor, vücut bazen su topluyor , o zaman insanin morali bozuluyo ve motivasyonu düsüo. ama ölcülürsek, tartida arti bile ciksak incelmeye devam ettigimizi görüp mutlu oluruz. defter tutmaklada hangi diyetle güzel kilo verebiliyorum , bana göre beslenme sekli hangisi onu bulacagim ve o sekilde devam edecegim. vede sporu mutlaka hayatima sokacagim, haftada 3 gün yapsam bile yeter. sanada basarilar diliyorum. gecenki mesajimda cumartesi oruc tutamadim , cünkü halam geldi yzmistim. galiba sen beni yanlis anladin. halam geldi diye reglim geldi onu demek istedim. hani genelde öyle söylenirya, herkesin icindeken farkedilmesin diye halam geldi deriz biz burda. yoksa benim almanyada hic kimsem yok. esimin ailesi burdalr, benimkiler hepsi türkiyedeler.