Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

arkadaşlar merhaba....
baştan sona tüm yazıları okudum.ben de karatay diyetiyle kilolarımın bi kısmını verdim ama takıldı kaldı aynı kiloda bir süredir.beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

Ben çok şükür bugün karabuğdayı ancak 1 kg aldırdım. yarına biraz sıcak suyla ıslatacağım bakalım tadı nasıl.Kısır şeklinde deneyeceğim, tadını bildiririm.
Gayet haklısın canım.Kalıcı olsa tekrar diyet yapmazdım tatlım.
Karnimdan sesler gelmeye basladi kahvaltimi yapayim. esim gelnedende islerimi bitireyim. sonra goorusuruz.
Afiyet olsun öğle ve akşamı neden yazmadın?
Hergün kaçamak yapmayalım inş.
merhabalar
bugün da birkaç yere kitabı aradım,ama maalesef...
yarın aramaya devam edeceğim,pes etmek yok..bugün öğlen,1 avuç badem yedim,akşam da hamsi,salata yiyeceğim nasip olursa....
öpüldünüz
Canım bir arkadaş bana özelden İstanbul da satıldığı kitapevini yazmış.Sana bildirecektim fakat özel mesaj sana gitmiyor,açarsan bildiririm.
çok hoştu,sağol.
Birazda bugün ne yaptığımı yazayım, sabah kardeşime mobilya bakmaya gittik,oradan Kızılay'a geçtik. Yakında yeğenimin düğünü var,alış veriş yaptık.Öğlen inegöl köfte ve 3-4 tane çiğ köfte yedim.Eve akşam üzeri geldik.
Akşam, et ve domates söğüş yedim.Şimdi Neşet Ertaş dinliyorum,Allah rahmet eylesin,çok değerli bir sanatçıydı.

Arkadaşın teki ortada bir şey yokken bize çattı, şimdi haktan bahsediyor, halada arkamızdan konuşuyor.Zaten başından itibaren okuyanlar kimin ne olduğunu görecektir.Kötü söz sahibinin diyorum ve noktayı koyuyorum.Kimin kirlettiği ortada,Allah herkesin kalbine göre versin, ben olmasaydım konu çoktan unutulmuştu.Bence baştan itibaren okursa kimin hatalı olduğunu görür.Kendi kurduğuna inanıyor,acısına veriyorum.Hayatta en önemli şey insan ilişkileri ve hatayı kabul etmek en büyük erdem.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Birazdan katynvalidemi hastaneye götüreceğim ,ilaçlarının rapor tarihi bitmiş.Bu sayede kendi bel rahaısızlığımı da muayene olacağım , kahvaltı yapmadan çıkacağım. kızlar dün kü menünüzü ne yaptınız.?

arkadaşlar merhaba....
baştan sona tüm yazıları okudum.ben de karatay diyetiyle kilolarımın bi kısmını verdim ama takıldı kaldı aynı kiloda bir süredir.beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

Hosgeldiniz. tabiki aliriz seni aramiza. karatayla kac kilo verdiniz birazda kendinizden bahsederseniz tanismis oluruz.

Gunaydin abla gecmis olsun size gene sabah sabah yollara dusmussun. Allah acil sifa versin ikinizede. dun misafirlerim vardi. butun gun kosturdum giremedim topige. menume gelince sabahi yazmistim. arada 7-8 yerfistigive bir kurukayisi. oglende kirmizi et domatesli biberli bir parca ekmek ve cay aksamda telasdan birsey yiyemedim. biravuc beyaz leblebi bol su bukadar.

merhaba Sevgicim,sana kolay gelsin
dün öğlen 1 avuç badem yedim,akşam hamsi,salata...

Ablacim bosver o kisiyi degmez sayfasina bile girme bence . biz ona gereken dersi verdik zaten. birak o cok nezaketli kardesim gunlugunde kendi sorsun kendi cevaplasin. bu ona yeterde artar. biz kendimize bakalim.

bugün kahvatıda yediklerim:
2 tereyağda yumurta,6 zeytin,peynir,1 salatalık,1 bardak badem sütü...ilk defa yaptım,beğendim.özel mesaj kutusu açmaya çalışıyorum

Nasilsin diyetin nasil gidiyo bakalim. ben bu sabah cocuklari gonderdim. kahvaltimi az once esimle yaptim. nemi yeedik. sevgi abla gibi bende salata yaptim salataya mozzerella peyniri kurutulmus domates roka taze nane yarim yesilsogan yumurta ve kirmizi paprika biber dogradim. azcik z.yagi ve limon koydum. harika oldu. esim bayildi. ekmek yemedik cok doyurucuydu. arkadaslar boyle debedigimiz tarifleride paylasirsak birbirimize fikir vermis oluruz. insan bazen sasiriyo ne yapacagini.

afiyet olsun canımdiyet şimdilik iyi gidiyor,vucudum alışmaya çalışıyor.karbonatlı su içemiyorum,migrenimi tetikliyor,onun yerine limon kulanıyorum...
Dallida bu smilleleri nasil ekliyorsunuz yardimci olabilirmisin.

yazdığın mesajın altında olmalı,yoksa, yanılmıyorsam kulanıcı kontrol panelinden olabilir...gülümsemeleri aç yazıyor...benimkiler açıktı....

Son düzenleme:
Sağol canım,eve geldim kahvaltımı yaptım, Birazdan sonuç randevusuna gideceğim, bakalım ne diyecekler. Dün maşallah kaçırmamışsın.
merhaba Sevgicim,sana kolay gelsin
dün öğlen 1 avuç badem yedim,akşam hamsi,salata...
Canım yediklerin çok az değil mi. Şimdi kolay gider ileriki dönemde az yediğin için vermekte zorlanırsın,metabolizmanı yavaşlatma.Spor sizde bıraktınız galiba.
bugün kahvatıda yediklerim:
2 tereyağda yumurta,6 zeytin,peynir,1 salatalık,1 bardak badem sütü...ilk defa yaptım,beğendim.özel mesaj kutusu açmaya çalışıyorum
Kahvaltı menün harika.
Beğendiğine sevindim,sen daha da çeşitlendirmişsin,eminim daha güzel olmuştur.
Dallida bu smilleleri nasil ekliyorsunuz yardimci olabilirmisin.
Mesaj yazılan yerin altında belki seninki kapalıdır, onu aç.

Canım vucutta toksin çok olduğunda karbonatlı su içilip yeteri kadar su içilmezse tosinler atılamadığı için baş ağrısı oluyormuş.İstersen günlük 1 bardakla başlakalanını limonlu su ile devam et. Hergün 1 bardak artır. Nette karbonatlı su diye araştırınca çok değişik faydaları çıkıyor.
Bende kahvaltı da:1 haşl. yumurta
1 kk peynir
11 siyah zeytin
yeşil biber kavurnası
:küçük salkım üzüm
Şimdi çıkmam gerekiyor, hastaneye gideceğim inş.

Hosgeldiniz. tabiki aliriz seni aramiza. karatayla kac kilo verdiniz birazda kendinizden bahsederseniz tanismis oluruz.

hoşbuldumben 92 kiloya başladım,şuan 76 kiloyum.yılbaşında başlamıştım karataya.ama son zamanlarda durdu kilo vermem.kilo veremeyince de motivasyonum düşüyo malesef.o yüzden sizlerin arasında diyete daha sıkı sarılacağımı düşünüyorum...
bişey sormak istiyorum,karbonatlı su mu içiyorsunuz siz?ben de bununla ilgili yazıları okudum,özellikle gül kaynak karbonatlı su içmeyi tavsiye ediyordu.sizler faydasını gördünüz mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…