- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
hoş geldin canım,tabii katılabilirsin.arkadaşlar merhaba....
baştan sona tüm yazıları okudum.ben de karatay diyetiyle kilolarımın bi kısmını verdim ama takıldı kaldı aynı kiloda bir süredir.beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Ben çok şükür bugün karabuğdayı ancak 1 kg aldırdım. yarına biraz sıcak suyla ıslatacağım bakalım tadı nasıl.Kısır şeklinde deneyeceğim, tadını bildiririm.Kara bugdayin kendisini bende almayi istiyorum. aksamlari sadece onu yesek yeter diye dusunuyorum. mesela sabah klasik kahvalti oglen evde ne pistiyse abartmadan aksamda karabugdaya yogurt katarak yada kisir gibi salataya katarak yesek hem tok tutar. hemde ise yarar. diye dusunuyorum.
Gayet haklısın canım.Kalıcı olsa tekrar diyet yapmazdım tatlım.Sevgi abla bisey soracam. ilk sayfalarda 5gunde5kilo diyetini yapmissinya ben otur diyetlerin bittikten sonra hizla kilo aldirdigina inaniyorum. sende nasil oldu. verdigin kiko kalici oldumu? kalorisi dusuk diyetleri bem n yapamiyorum 2-3 gun yapsam 4. gun saldiriyorum.ayni gunde verdigim kililari hemen aliyorum. bu cok sacma verdigimiz demekki sadece su oluyo. bu yuzden bir daha asla butur diyetler uygulamayacagim. senin fikrini almak istedim.
Afiyet olsun öğle ve akşamı neden yazmadın?Karnimdan sesler gelmeye basladi kahvaltimi yapayim. esim gelnedende islerimi bitireyim. sonra goorusuruz.
Hergün kaçamak yapmayalım inş.Bu gun kacamak yok anlastik. birazdan kahvaltimi yaparim. normalde esimde iki haftadir evde onunla yapiyoduk kahvaltiyi ama oda cocuklarla birlikte cikti bugun isleri vardi. kahvaltida melemen peynir birkac zeytin belki bir dilimde ekmek yerim. oglen ve aksami henuz dusunmedim.
Canım bir arkadaş bana özelden İstanbul da satıldığı kitapevini yazmış.Sana bildirecektim fakat özel mesaj sana gitmiyor,açarsan bildiririm.merhabalar
bugün da birkaç yere kitabı aradım,ama maalesef...
yarın aramaya devam edeceğim,pes etmek yok..bugün öğlen,1 avuç badem yedim,akşam da hamsi,salata yiyeceğim nasip olursa....
öpüldünüz
arkadaşlar merhaba....
baştan sona tüm yazıları okudum.ben de karatay diyetiyle kilolarımın bi kısmını verdim ama takıldı kaldı aynı kiloda bir süredir.beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Birazdan katynvalidemi hastaneye götüreceğim ,ilaçlarının rapor tarihi bitmiş.Bu sayede kendi bel rahaısızlığımı da muayene olacağım , kahvaltı yapmadan çıkacağım. kızlar dün kü menünüzü ne yaptınız.?
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Birazdan katynvalidemi hastaneye götüreceğim ,ilaçlarının rapor tarihi bitmiş.Bu sayede kendi bel rahaısızlığımı da muayene olacağım , kahvaltı yapmadan çıkacağım. kızlar dün kü menünüzü ne yaptınız.?
Arkadaşın teki ortada bir şey yokken bize çattı, şimdi haktan bahsediyor, halada arkamızdan konuşuyor.Zaten başından itibaren okuyanlar kimin ne olduğunu görecektir.Kötü söz sahibinin diyorum ve noktayı koyuyorum.Kimin kirlettiği ortada,Allah herkesin kalbine göre versin, ben olmasaydım konu çoktan unutulmuştu.Bence baştan itibaren okursa kimin hatalı olduğunu görür.Kendi kurduğuna inanıyor,acısına veriyorum.Hayatta en önemli şey insan ilişkileri ve hatayı kabul etmek en büyük erdem.
afiyet olsun canımNasilsin diyetin nasil gidiyo bakalim. ben bu sabah cocuklari gonderdim. kahvaltimi az once esimle yaptim. nemi yeedik. sevgi abla gibi bende salata yaptim salataya mozzerella peyniri kurutulmus domates roka taze nane yarim yesilsogan yumurta ve kirmizi paprika biber dogradim. azcik z.yagi ve limon koydum. harika oldu. esim bayildi. ekmek yemedik cok doyurucuydu. arkadaslar boyle debedigimiz tarifleride paylasirsak birbirimize fikir vermis oluruz. insan bazen sasiriyo ne yapacagini.
Dallida bu smilleleri nasil ekliyorsunuz yardimci olabilirmisin.
Sağol canım,eve geldim kahvaltımı yaptım, Birazdan sonuç randevusuna gideceğim, bakalım ne diyecekler. Dün maşallah kaçırmamışsın.Gunaydin abla gecmis olsun size gene sabah sabah yollara dusmussun. Allah acil sifa versin ikinizede. dun misafirlerim vardi. butun gun kosturdum giremedim topige. menume gelince sabahi yazmistim. arada 7-8 yerfistigive bir kurukayisi. oglende kirmizi et domatesli biberli bir parca ekmek ve cay aksamda telasdan birsey yiyemedim. biravuc beyaz leblebi bol su bukadar.
Canım yediklerin çok az değil mi. Şimdi kolay gider ileriki dönemde az yediğin için vermekte zorlanırsın,metabolizmanı yavaşlatma.Spor sizde bıraktınız galiba.merhaba Sevgicim,sana kolay gelsin
dün öğlen 1 avuç badem yedim,akşam hamsi,salata...
Kahvaltı menün harika.bugün kahvatıda yediklerim:
2 tereyağda yumurta,6 zeytin,peynir,1 salatalık,1 bardak badem sütü...ilk defa yaptım,beğendim.özel mesaj kutusu açmaya çalışıyorum
Beğendiğine sevindim,sen daha da çeşitlendirmişsin,eminim daha güzel olmuştur.Nasilsin diyetin nasil gidiyo bakalim. ben bu sabah cocuklari gonderdim. kahvaltimi az once esimle yaptim. nemi yeedik. sevgi abla gibi bende salata yaptim salataya mozzerella peyniri kurutulmus domates roka taze nane yarim yesilsogan yumurta ve kirmizi paprika biber dogradim. azcik z.yagi ve limon koydum. harika oldu. esim bayildi. ekmek yemedik cok doyurucuydu. arkadaslar boyle debedigimiz tarifleride paylasirsak birbirimize fikir vermis oluruz. insan bazen sasiriyo ne yapacagini.
Mesaj yazılan yerin altında belki seninki kapalıdır, onu aç.Dallida bu smilleleri nasil ekliyorsunuz yardimci olabilirmisin.
afiyet olsun canımdiyet şimdilik iyi gidiyor,vucudum alışmaya çalışıyor.karbonatlı su içemiyorum,migrenimi tetikliyor,onun yerine limon kulanıyorum..
yazdığın mesajın altında olmalı,yoksa, yanılmıyorsam kulanıcı kontrol panelinden olabilir...gülümsemeleri aç yazıyor...benimkiler açıktı....
hoş geldin canım,tabii katılabilirsin.
Hosgeldiniz. tabiki aliriz seni aramiza. karatayla kac kilo verdiniz birazda kendinizden bahsederseniz tanismis oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?