Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Sabah kahvaltimi yapmistim. ara ogun olarak kucuk bir kase meyve salatasi tarcin serptim. oglen yemeginde tavuklu salata ve yogurt yedim arkasindan 1saat sonra yesilcayla bir kuruincir yedim. aksamada birkase tarhana corbasi ve salata yicem. bol karbonatli suya devam. haaa unutmusum sabahlarida sirkeli balli su iciyorum. spora baslamadim daha su siralar heryanim agriyo regl gunum yaklasti. daha sonra basliycam insallah.

Cnm. tebrik ediyorum seni ne guzel kilo vermissin. karatay diyeti banada cok makul geliyor. zaten bizde hemen hemen karatay diyeti gibi beslenmeye calisiyoruz. karbonatli suya bende yeni baslamdim. 3gundur iciyorum. cok faydalari varmis. daha oncede gul kaynaktanda duymustum. bizler yemekle beraber bir suru asit aliyoruz vucudumuza. karbonatli suyu ictigimizde vucudumuz asitlerden ve toksinlerden temizlenerek alkali oluyor. bu sorularina sevgi abla daha ayrintili bilgi verebilir. Zaten topige katilir ve bizi takip edersen sonuclari bekleyip gorucez.

Kızlar müjde kitabı buldum,artık akşam okumaya başlarım.daha sonra görüşürüz çok yorgunum ve açım.Kan şekerim çok düşmüştü 2 tane kuru incir yedim.Biraz sonra ikinci ve İnşallah ikinci öğünüm olarak kara buğdayla, nane, tere, roka ,aysberg,domates, maydonoz, sogan, az zeytinyağı ve limonla salata yapacağım.çok alkalik bir salata olacak gibi ne dersiniz?Sonra görüşmek üzere....

Salatamı yedim ,çok lezzetli tavsiye ederim.Çok doydum bundan sonra sık sık soframızda olacak.Biraz önce benim cushing hastalığımı tedavi eden doktorumla konuştum.Potasyumum yüksek çıktı,öna bahsettiğimde potasyumun uzun olarak aslı potasyumbikarbonattır dedi.Karbonatı bırakmamı tavsiye etti.Alkali beslenmeyi sorduğumda doğru bir beslenme şekli olduğunu, fakat önemli olanın asitli yiyip onu alkaliye çevirmek değil alkali beslenmek dedi.Bunu da şöyle açıkladı ,msl yeşil fasulyeyi kavurmadan çiğden pişirirseniz ya da haşlarsanız alkali bir yiyecek olur fakat kavurarak pişirirseniz asidik olur dedi. En masum yiyecek dahi pişirme şekliyle asidik olur dedi. Bu kıymetli bilgileri sizinle paylaşmak istedim.Bana potasyumu mu düşürmek için madem alkalik besleneceksiniz limon ya da elma sirkesi tercih edin dedi.
Kolesterolüm yüksek ,yürüyüş yapmamı tavsiye etti.Belimde fıtık topuğumda da topuk dikeni çıktı.Trigiliseritim düşük, doktorum kolestrolün yediklerinden çıkmamış dedi,aksi halde trigıliserit yüksek olur dedi.

Son düzenleme:
Bende aldım!çok şükür...afiyet olsun

çok geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar...bugün da işim çıktı,eve geç geldim,ama kitabı bulabildim
öğlen :z.yalı patlıcan,2 tavuk baget
akşam:2 çorba kaşığı patates yemeği...
eve geç geldim için kendime yemek yapmaya vaktim olmadı:26:

Sevgi,sen karabuğdayı nerden aldın?bende yarın aktarlara,fırınlara sormayı düşünüyorum...yarın da biraz işim var,sonra daha sık girerim.
Kitaba göz attım,hızlı kilo vermek için daha çok çiğ beslenmemiz gerektiğini yazıyor.
Sen badem sütü denedin mi?
Yarın dan itibaren yürüyüş yapacağım inşAllah.(bugün da regl oldum....)

Kitabi bulmana sevindim ablacim. artik bizede sen anlatirsin. Salatanda eminim cok doyurucu olmustur. afiyet olsun.

Ablacim kafam karisti. doktorun senin rahatsizligin oldugu icinmi karbonati birakin dedi. yoksa genel olarak kimsyemi tavsiye etmedi. sirke yada limonu icin derken gunde bir ddefami yada hrt su ictigimizdemi. keske karatay diyeti hakkinda ne dusunuyo sorsaydin.yazini okuduktan sonra dusundum. bizim yemek pisirme tarzimiz genelde kavurarak iyice pisiririz. evdekiler zaten sebzee yemiyo haslayarak hic yemezler. bu demek oluyoki biz alkali diyetini biraz zor uygulariz.

Merhaba Gurbetcicegi,menülerin çok güzel.Bende Karatay diyeti uyguladım,ama ben kilo vermedim...bünye meselesi işte...ama karatay diyeti ile çok güzel kilo veren arkadaşlar var...

Merhaba Sevgi,özelden gönderdiğin mesajı aldın,teşekkür ederim...kitabı aldım,yarın tamamı okurum inşAllah.sende almışsın,iyi oldu.gerçekten de bulunmuyor...interneten bulabildiğim videoları da seyretmeye çalışıyorum...ya zayıflayacağız,ya zayıflayacağız...başka çare yok...

Benim potasyum oranım yüksek olduğu için dedi.Fakat böyle bir riskinin olmaması için arada kan verip bakmak lazım.Diğerleride alkalik içecekler,ben paylaşayım dedim.Yani hepsini çiğden koyarak pişirilmesini tavsiye ediyor.lezzeti biraz az olur. yoksa haşlayarak yememizi değil. Mesela yeşil fasulyenin malz.çiğden koyuyorsun az suyunu ilave edip pişiriyorsun.Aynı şeyden karatay hoca da bahsediyor,trans yağa dönüşüyor diyordu

Merhaba Gurbetcicegi,menülerin çok güzel.Bende Karatay diyeti uyguladım,ama ben kilo vermedim...bünye meselesi işte...ama karatay diyeti ile çok güzel kilo veren arkadaşlar var...

Bende yaklaşık 10 kg vermiştim.Dalida ben özelden satıldığı mağazaları yazayım,aktarlarda yok.Artık ikimiz okur arkadaşları bilgilendiririz.Keşke ben zayıflamada ph mucizesi kitabını alsaydım,iki ayrı kitaptan öğrenirdik.

Birlikte başaracağız İnşallah.

Bende yaklaşık 10 kg vermiştim.Dalida ben özelden satıldığı mağazaları yazayım,aktarlarda yok.Artık ikimiz okur arkadaşları bilgilendiririz.Keşke ben zayıflamada ph mucizesi kitabını alsaydım,iki ayrı kitaptan öğrenirdik.[/QUOTE]

onu da alırız,yeter ki şifa bulalım....fazla kilo gerçekten hastalıktır...insanın hem moralini,hem sağlığını bozuyor...yarın da karabuğdayımı da aldım mı,tamam

Günaydın, çocukları okula gönderdim. Bugün çok yorgun uyandım ve dizim ağrıyor.Gidip 1-2 saat daha uyuyayım, iki gündür çok yoruldum.Sonra görüşmek üzere.......

Gunaydin sevgi abla, gunaydin dallida suan burda hava halen karanlik. bilirsiniz almanyada saatler turkiyeden bir saat geride. ustune birde yagmur ve bulanik hava eklenince insanin gozu yataga kayiyor. ama malesef yatamam. birazdan kahvaltimi yapip doktora gidecegim. kadin doktorunda randevum var. 2ay onceki kontrolde kist var demisti. simdide bakacak byumusmu yada kaybolmusmu diye. insallah kendiliginden patlamistir. oglene ancak evde olurum. cocuklar gelmeden yemegimi yaparim. evi biraz toparlarimderken ogleden sonra ancak girebilirim. yalniz kitap hakkindaki paylasimlarinizi sabirsizlikla bekliyorum.

Yaa bakiyorum cevap yazdigim sayfada en altta gulumsemeler acik yaziyo ama bu smillelerin listesi yok. sizde mesajin altindami cikiyoda ordan seciyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…