- Konu Sahibi sevgi-liebe
Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız.Ben başağrısıyla uyandım.Malum kahvaltımı yaptım, işler bana ben yapılacak işlere bakıyorum.Vaktim fazla yok yapılacak işler çok.Yarında kayınvalidemin temizliğine yardım edeceğim.Çok şükür mutfağı bitirdim.Başımın ağrısı biraz hafiflese de başlasam.
Gulfuren canım kusura bakma görmedim, kasıt yok.
Gurbetçiçeği işten şimdilik ayrılmışsın, hayırlısı olsun.Günlere arada parayı gönder bahaneler yarat.Neyse tekrar gün kurarken arkadaşlarını menünün diyete uygun olması konusunda ikna edebilirsin.
Dalidacığım gerçekten zor kilo veriyorsun ama bu azimle kilo vereceğine eminim. Allah'ın izniyle.
Ben kilo vermemişim ama almamışımda, artık ben bayram sonu yoğunlaşacağım.
geçen hafta:86,1kg
Bu hafta:85,7kg
Arkadaşlar bir önceki kilonuzuda yazarsanız farkı anlarız,hatta gelecek hafta başlangıç,geçen hafta ve içinde bulunduğumuz haftayı da yazalım.
Hepinizi öpüyorum.

Gulfuren canım kusura bakma görmedim, kasıt yok.
Gurbetçiçeği işten şimdilik ayrılmışsın, hayırlısı olsun.Günlere arada parayı gönder bahaneler yarat.Neyse tekrar gün kurarken arkadaşlarını menünün diyete uygun olması konusunda ikna edebilirsin.
Dalidacığım gerçekten zor kilo veriyorsun ama bu azimle kilo vereceğine eminim. Allah'ın izniyle.
Ben kilo vermemişim ama almamışımda, artık ben bayram sonu yoğunlaşacağım.
geçen hafta:86,1kg
Bu hafta:85,7kg
Arkadaşlar bir önceki kilonuzuda yazarsanız farkı anlarız,hatta gelecek hafta başlangıç,geçen hafta ve içinde bulunduğumuz haftayı da yazalım.
Hepinizi öpüyorum.