- Konu Sahibi sevgi-liebe
suan esimi gönderdim, cocuklarin saatini beklerken yziyorum. her zamanki gibi hafta sonu giremedim. gene iki gün boyunca full misafir agirladim. hafta ici cokda güzel gidiyordum, ama hafta sonu bu misafir olayi beni bitirdi. gelsin tatlilar, börekler. ev sahibi olarak yesen bir türlü yemesen bir türlü. yani menülerime hic girmeyim. bu aralar diyetime konsantre olamiyorum. motivasyonum iyice kacti zaten. suan gündemimde farkli konular var. kendime cok stres ypiyorum. daha öncede dedigim gibi 10 sene önce olmam gereken bademcik ameliyatini korkudan gecen sene ancak olabildim. gene cok stres yapiyorum. buyüzden diyete adapte olamiyorum. sizleride oyalamis gibi olmak istemiyorum. iki haftadir hic kilo veremedim. suan bunu kendimi hazir hissedene kadar ertelemeyi düsünüyorum. anladimki gercekten kafada bitirmeden ve belli sinirlar koymadan bu is olmuyor. kendimi hazir hissettigimde yani psikolojik olarak tekrardan sizlerle devam etmek isterim. su an rafa kaldiriyorum. bu tutarsiz hallerimle sizlerinde motivasyonunu düsürmek istemem. topige tabiki ugrayacgim ara sira. cünkü sizlere öyle alistimki, iki gündür giremedim ama aklim hep sizdeydi. merak ettim , ne yapti arkadaslarim diye. sabah doktorum cagirdi. ameliyat kagitlarini verecek dolduracagim hemde cuma günü baglanamamis, bugün alacakmis ameliyat randevusunu. gelismelerden sizleri haberdar ederim. sizleri takip etmeye devam edecegim.