bazen bende böyle oluyorum...bazen amaaan diyebiliyorum bazende çok ihtiyaç duyuyorum...insan insana herzaman ihtiyaç duyuyor hayatta..Bende çok duygusal bir insanim.aslında böyle düşünmemin sebebi de bu.insanlar beni hayal kırıklığına ugratsın istemiyorum.bunun için de beklentimi düşük tutuyorum,yüzde yüz guvenmiyorum
arkadaş insan delisiyim...okadar çok içim kaynar ki tanımadığım bi yaşlıyı yada çocuğu gülerken yada ağlarken görünce...tarif edemediğim duygular yaşarım mutlysa gülerim ağlıyorsa içim yanar...kedimi bile okdr çok seviyorum ki severken doyamıyorum yetmiyor sanki diyorum ki ne yapabilirim daha çok sevdiimi belli etmek için...kedim sıkılır kaçar kucağımdan :) ama sonra yine gelir sürünür bana anlıyor ona sevgimi kimsenin kucağına kolay kolay gitmez bana gelir...gelin görün ki iyi niyetimin karşılığını aldığım yalnızca kedim...ailem eşim sürekli sevgisini dile getirirler o konuda sıkıntı yok...ama arkadaşın var mı derseniz...maalesef var ama yok...öylesine görüştüğüm beni güya kardeşi diye seven bikaç kişi varda kime göre neye göre...ben herkesin yanında oldum sonuna kadar yine olsa yine olurum ama bana öyle yapan olmadı...ailem eşim dışında..diceksinizki yeter onlar sana...yetiyor allahıma bin şükür haklarını yiyemem...ama insan bi dost bi arkadaş istiyor...ciğerimi anlatayım ciğerini bileyim..her anında yanında olayım ama oda benim olsun...saçma sapan hep arkadaş arar vaziyetteyim...ama zorla olmuyor...inanırmısınız burdanda denedim bikaç kere ama yok hep sildim...biri gece yazdı 1.30 da evli olduğumu bile bile insanlarada güven olmuyor ki...bende salağım ya hemen numaramı verdim yine olsa yine veririm hemen güveniirim :).insanlar çok anlayışsız sevgisiz çok değişik...hep duyarım komşum geldi konşumla şurdayız falan....okdr özenirim ki..bende hep yaşlılar var yada yaşı 40 küsrlarda olanlar...genelde annemleyimdir bazen arkadaşlarımla görüşürm bikaç kişiler 40 yılda bir görüşürüz okdr...tabi girişken değilim oda var ama yakınlarıma espriliyimdir eğlenceliyimdir aslında çok samimi olmayınca insan geri duruyor tabi ister istemez ..neyse...öfff dedirtmiyim size:)sadece içimi dökmek istedim...
Bende o durumdayım inan bana soğumadim insanlardan desem yalan olur ama bitarafim kadar sevgi şefkat dolu ki paylaşmak istediğim ama kimse yok maalesef guvenebilecegimYaşadığın durum aynı benim durumumdur senin gibiyim hep öyle oldum
arkadaslarım vardı 2 kere kazık yiyince arkadastan soğudum bulmaya bir derdini anlatmaya korkuyorsun cünkü seni vuracagı yeri iyi bilir
kötülük isteyen asla bir kalbim olmadı hemde hiç neyse lafın özü hep bu şekilde ol asla pişman olmassın
Aynen direk ben :) şuan bende senin gibiyim bu yengeçlerin kaderimidir nedir :)ne güzel anlatmissin tam bende öyleyim hatta öyleydim diyebilirim (yengec burcuyum bende buarada )
hep sikayet ederdim akraba baglarim güclü degil diye ve dogru düzgün icli disli arkadasim yok diye vs.
ama insan kazigi yedikten sonra artik öyle olamiyor ve insanlardan fazla bir beklentin olmuyor haliyle.
EE Bende artik disarda insanlarla sohbet ediyorum yardim ediyorum yaslilarimiza cocuklu annelere falan
Ne güzel olur :) insanlar bencil maalesef öyle bir zamandayiz ki hiç bana uygun değilyaaaa ne kadar tatlış birisin...Gel arkadaş olalımmm . Ben de çok fedakarımdıır hep arkadaşlarıma karşı.. malesef karşılık göremiyorum çogu zaman. hep bir bencillik
:))) Harika olur :)Canım benim ;
Numaranı yaz ben arıycam seni,SEN bana gelirsin yardıma ,sonra SEN bana gelirsin sıkıldığım zaman ,sonra yine SEN bana gelirsin işim düştüğü zaman ..Harika bir ikili oluruz
En doğrusu...mesafe koyan olursa bende aynı şekilde davranırim..normalde tepki verebilen bana yapılana kızgınlığını kırgınlığı mi belli edebilen biriyim eskiden hiç bişey yapamazdım şimdi yaşım ve yaşadıklarından sonra daha olgunlaştım tabiki ama yinede insan gerçekten güvenebilecegi paylaşabileceği birileri olsun istiyor..ama bu zamanda çoook zor malesefDışarıda bende sizin gibiyim sokakta gördüğüm çocuğu severim.. yasliya elimden geldiğince yardım ederim mutlu olmak için sebebin çoktur.. ama insanlar bana ne mesafede durmak isterlerse ona göre davranırım.. Sizde öyle yapin
Aynen valla hatta keşke akrep burcu olsaydım yada aslan...güçlü olabilen biri olmak çok isterdim..bazen dışardan güçlü gibi uzulmemis gibi görünüp eve gidip kafamı yastığa gömüp hıçkırıklara boğulduğm çok olmuştur... Aslında duygusalligimi iyi niyetimi sevgi vermeyi çok seviyorum her defasında karşılık beklemiyorum karşılık beklemek gercek iyi niyet olmuyor ama ufacık bişey görmek istiyor insan..bu arada muhakkak benim de hatalarim vardır belki bnm de yanlışım olmuştur ama ben karşı tarafa güvenmediğim zaman soguyorum bisekilde belli ediyorum mrmnuniyetsizligimi en azından artık böyle yapıyorum eskiden sesim çıkmazdı :)kesin yengeç diyordum ki yengeç olduğunuzu yazmissiniz
tipik yengeç duyguları.
ama eminim gel gitlerinizde vardır.
yani bu kadar pitircik olduğunuz birinden anında soguyabilirsiniz.
hatta durduk yere mesafe koyabilirsiniz.
belkide bu yüzden çok samimi arkadaşlıklarıniz yoktur.
yani aslında sandığınız gibi insanlar degil sizsinizdir uzak olan.
çok fazla isinip sevip gereksiz ve anlamsız bağlanmanin sonucu oluyor bu aslında.
tam güven ve samimiyetle başlamak yerine zamanla tanıdıkça doz artırmak en iyisi
bunu yazan ben yapabiliyor muyum?
hayır
hiç sevmiyorum burcumu
havalı bir yay kadını
kendinen emin bir koç kadını
felan olmak varken
duygusal, özverili pitircik bir yengeç olmak hiç cazip değil
2sene öncesine kadar çok büyüğünü yaşadım inanin kanadım kopma derecesine geldi...ama yine içimdeki güvenme istediği bitemedi gitti...Dilerim kanadınız kırılmaz demeyeceğim kırılan herşey yerine oturtulur,kaynar ama umarım kanadınız kopmaz
Kopuşun çaresi yoktur çünkü
Ve bu tür durumları sadece kopuş tamamen yok eder
Siz bir kopuş yaşamadan kendi kendinizi soyutlamaya çalışın derim
Diğer türlü yıkımlar çok fena,altından kalkması uzun yıllar gerektiriyor ve asla eski pencereden bakamıyorsun hayata.
Çok haklısın en doğrusunu yapiyorsun...İnsanları uzaktan, hayvanları yakından severim :))
En güzel arkadaşlık uzaktan yapılan)
Humanistliğimi yediğim kazıklar çok güzel törpüledi. Sende zamanla öğrenirsin pıtırcıkların sonu iyi olmuyo.
can sıkıntısı kısmını yaşıyorum son zamanlar :))İnsan yok dert yok tasa yok politikasını öneririm... Stabil huzur ve Can Sıkıntısı Garantili
Bize gel can sıkıntın filan kalmaz evde bir maymun varcan sıkıntısı kısmını yaşıyorum son zamanlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?