evet...zarar gördümde çok zaten. bu zamanda iyi niyet fazla dürüstlük çok az bulunan bişey haklısınız...Yanlış anlamayın da bence insanlarla samimi olmayın bence.
Kendinize zarar gelecek Allahım korusun bu şekilde devam ederseniz...
evet...zarar gördümde çok zaten. bu zamanda iyi niyet fazla dürüstlük çok az bulunan bişey haklısınız...Yanlış anlamayın da bence insanlarla samimi olmayın bence.
Kendinize zarar gelecek Allahım korusun bu şekilde devam ederseniz...
:)) doğru eskiye nazaran törpülenmiş halim bu zaten :)Sağlam bi kazık yiyince istesen de pıtırcık olamıyorsun bir süre sonra:)
aslında en mantıklısı sizin gibi davranmak.ama maalesef çok duygusalım mesafeli olan herşey bana çok soğuk geliyor kendim olamıyorum....Annem babam da olsa eşim de olsa en yakınım da olsa ben içli dişli olayım,herseyi konuşayım paylaşayım istemem.insanlık hali.hiç kimseye yüzde yüz güvenip içimi acamam.kendime bile yeri gelir itiraf edemediğim durumlar olur.neden başkası benim stresimi çeksin.kendi kendimin tek yakınıyım önemli durumlarda.şu da var toplum içinde yaşıyoruz.çevre arkadaş mutlaka olacak.benim de var.ama fazla anlam yüklemiyorum kendi açımdan beklentim yok.böyle de mutluyum.başkasına gereğinden fazla değer vereceğinize kendinize verin.en iyisi.
burcun ne?arkadaş insan delisiyim...okadar çok içim kaynar ki tanımadığım bi yaşlıyı yada çocuğu gülerken yada ağlarken görünce...tarif edemediğim duygular yaşarım mutlysa gülerim ağlıyorsa içim yanar...kedimi bile okdr çok seviyorum ki severken doyamıyorum yetmiyor sanki diyorum ki ne yapabilirim daha çok sevdiimi belli etmek için...kedim sıkılır kaçar kucağımdan :) ama sonra yine gelir sürünür bana anlıyor ona sevgimi kimsenin kucağına kolay kolay gitmez bana gelir...gelin görün ki iyi niyetimin karşılığını aldığım yalnızca kedim...ailem eşim sürekli sevgisini dile getirirler o konuda sıkıntı yok...ama arkadaşın var mı derseniz...maalesef var ama yok...öylesine görüştüğüm beni güya kardeşi diye seven bikaç kişi varda kime göre neye göre...ben herkesin yanında oldum sonuna kadar yine olsa yine olurum ama bana öyle yapan olmadı...ailem eşim dışında..diceksinizki yeter onlar sana...yetiyor allahıma bin şükür haklarını yiyemem...ama insan bi dost bi arkadaş istiyor...ciğerimi anlatayım ciğerini bileyim..her anında yanında olayım ama oda benim olsun...saçma sapan hep arkadaş arar vaziyetteyim...ama zorla olmuyor...inanırmısınız burdanda denedim bikaç kere ama yok hep sildim...biri gece yazdı 1.30 da evli olduğumu bile bile insanlarada güven olmuyor ki...bende salağım ya hemen numaramı verdim yine olsa yine veririm hemen güveniirim :).insanlar çok anlayışsız sevgisiz çok değişik...hep duyarım komşum geldi konşumla şurdayız falan....okdr özenirim ki..bende hep yaşlılar var yada yaşı 40 küsrlarda olanlar...genelde annemleyimdir bazen arkadaşlarımla görüşürm bikaç kişiler 40 yılda bir görüşürüz okdr...tabi girişken değilim oda var ama yakınlarıma espriliyimdir eğlenceliyimdir aslında çok samimi olmayınca insan geri duruyor tabi ister istemez ..neyse...öfff dedirtmiyim size:)sadece içimi dökmek istedim...
YENGEÇ :)burcun ne?
İnsanlar bu hale getiriyor iyilikleri güzellikleri yavaş yavaş yok eden insanlar...sen hiç gülücüklerini sevgini esirgeme...,isteyen istediği gibi anlasın...okadar kötü kalpliler varki duydukça gördükçe her defasında inanamıyorum...ama onlar benim gülümsememi alamaz...eğer iyiliğe inancım biterse bende biterim çnkü...eskiden ben de senin gibiydim
herkese karşı sonsuz sevgim , bol gülücüklerim vardı
son 5 senedir falan gülmeyi dahi unuttum , asık suratım yüz ifadem oldu resmen
eski günlerimi çok özlüyorum ama artık insanlara karsı cok guvensizim
o zamanlar üniversiteyi bitirmiş, iş hayatına yeni atılmıştım.
işyerinde hangi erkeğe tebessüm etsem ( evli adamlar), bir süre sonra bana yazmaya başladılar, reddettiğimde de açıklamaları şöyle oldu; senin de gönlün olmasa her sabah gülümseyerek günaydın demezdin :)
sonra kötü bir evlilik yaptım , sonrasında ülkemiz kötüleşti, karıştı ,olaylar çoğaldı ve ben cok sevdiğim adamla evliyim şuanda ama ona bile hep asık suratlıyım
bazen ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum , keşke bu kadar iyi yürekli bir adam benim eski güleç hallerimi de bilseydi diye içerliyorum....
umarım sen hep böyle kalırsın
ben bunu hissediyorum işte şuanda.İnsanlar bu hale getiriyor iyilikleri güzellikleri yavaş yavaş yok eden insanlar...sen hiç gülücüklerini sevgini esirgeme...,isteyen istediği gibi anlasın...okadar kötü kalpliler varki duydukça gördükçe her defasında inanamıyorum...ama onlar benim gülümsememi alamaz...eğer iyiliğe inancım biterse bende biterim çnkü...
evet tabiki aile insanın en yakını herzaman ama insan bazen bi arkadaşına dostunada ihtiyaç duyuyor kimseye paylaşamadıklarını paylaşmak için...çok yaptım çok paylaştım hepsi suratıma vurdu herşeyi oda ayrı..ama ben yine aynıyım ...Valla fazla samimiyetle de hayal kırıklıgına ugradıgımız çok arkadaslıklar oldu..
Dost dediklerimize de, evlilik, mesafe vs. girdi, benimde öyle aman aman dostum cigerim diyebileceğim 2 parmagı geçmez..
Ne yazık ki, durum bu.. Aile evlat eş en büyük dost bence..
30 larımdayım diyim....tanıdık birileri olmasındançekiniyorum ikinci üyeliğim bu oyüzden :) siz tabi daha çok tecrübelisiniz yaş olarak eminim daha çok yaşanmışlıklardan dolayı böylesiniz...insan yaşadıkça olgunlaşıyor öğreniyor nasıl davranması gerektiğini..ben bunu hissediyorum işte şuanda.
yasın kac cok merak ettim
ben 38 yasındayım.
kıyamıyorum kimseye bu duyguyu atamıyorum...bana okdr kötülük yapan insanlardan biri karşıma gelse ağlasa benden yardım istese yardım ederim...sonucunu düşünmem...yoksa vicdanım çok yorar yardım etmezsem...maalesef böyle biriyim aptalca olduğunu bşiliyorumİnsanların sevilecek tarafları mı kalmış ya gerçekçi ol bence yoksa çok fena üzüleceksin
Bende çok duygusal bir insanim.aslında böyle düşünmemin sebebi de bu.insanlar beni hayal kırıklığına ugratsın istemiyorum.bunun için de beklentimi düşük tutuyorum,yüzde yüz guvenmiyorumaslında en mantıklısı sizin gibi davranmak.ama maalesef çok duygusalım mesafeli olan herşey bana çok soğuk geliyor kendim olamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?