Sevgi ve Lily'nin Günlüğü: İrade ve Azim ile Hedefe Doğru...

merhaba
öğle yemeğimi şimdi bitirdim ve bugunluk açılışı yapayım istedim
kızlar bugun bitter yedim
aslında %70 istedim ama dün markette bulamadım diasa şok bim... üçünde de yoktu ben de bimin kendi markası olandan aldım diğer marketlerin kendi markalarının kakao kitlesi daha düşük geldi yüzde 50-51 biminki 52 diye hatırlıyorum:44:
sabah sabah sporumu da yaptım daha doğrusu tepinme akşam da yağmur yağmazsa yürüyüşe çıkasım var hava bulutlu tam yürüyüşlük...
işte benden böyle...
Sevgim canım nasılsın bugün?

liliy başlangıç kilom 54.7 şuanki kilom 54.0 hedef 50 beni de ekler misin listeye? ben bugün ne yediğimi yazmıcam çünkü yazamıcam kadar çok şey yedim ( hafta sonundan beri serdim de serdim diyeti...ama yrn yine başlıyorum son hızla...4 kilo ya veremicek miyim ben bun ne başa belaymış off (

tamam ekleyeyim inşallah
kız 4 kilodan mı korkuyorsun? verirsin tabii ki de...hadi bakalım bugun güzel olumlamalar yapıyoruz yarın çok süper bir gün bizi bekliyor

tamam ekleyeyim inşallah
kız 4 kilodan mı korkuyorsun? verirsin tabii ki de...hadi bakalım bugun güzel olumlamalar yapıyoruz yarın çok süper bir gün bizi bekliyor

ya şu an çok sevinçliyim oleyyyyy
benim pcde leslie çalışmıyordu ses var görüntü yoktu internette de kalkmıştı daha doğrusu açılmıyordu hata veriyordu videolar şimdi ise farklı videolar da eklenmiş süper artık leslie yapabilirim

ewet canım 4 kilonedirki benim tam 30 kilo vermm lazım 2 haftada verdim 4kilo ben çok sıkmadığm kendimi yinede gittliler ben 57 olsam daha ne isterim ki allahtan

Dün yazamadım lily ama geçti gitti tekrar yazmayım bugünü yazayım

Sabah hastaneye yetişecektim o yüzden
1 dl ekmek, bir parça peynir ve 1 bardak meyve suyu içtim
Öğlende misafirlikteydik onlarda daha yeni kahvaltı yapıyorlarmış bende kendime göre abartmadan bişiyler yedim
2 biber, ekmek ve çay içtim ( napim en iyisi buydu yağların balların içinde )
Ara da elma yedim
Akşamda balık, biber+ patlıcan karısımı bir yemek sallayıverdim hemencik, salata
bu kadar bebem
Ne kadaaannn kötüüü

yok kız gayet de güzel olmuş afiyet olsun daha ne olcaktı ki?

ewet canım 4 kilonedirki benim tam 30 kilo vermm lazım 2 haftada verdim 4kilo ben çok sıkmadığm kendimi yinede gittliler ben 57 olsam daha ne isterim ki allahtan

valla tebrikler ben 4 aydır şu 6 kilo vermeye çalışıyorum ama sadece 2 kilo veridm, bi türlü olmadı neyse inş.bu defa olucak...senin boyun kaç "bir bilseydim" bi de benim daha çoluk yok çocuk yok...şimdiden böyle...

sevgi meleği 25 kilooo nasıl verdin yaaa??:SSS

merhabalar
aslında dün menümü yazacaktım ama pc donunda kaldı
ya ben çok güzel menü yapmıştım dün yaaaa ama yazamam unuttum
sadece dün fazladan bitter yemiştim 9 karecik:26:
tabii onu da epey spor yaparak erittim hehe
sabah 25 dk müzik eşliğinde dans, aerobik falan yaptım sonra akşam da leslie açtım 14,5dklık tabii bu 1 mil 2 mil değil advanced yani biraz zorlamalı bir videoydu, sıkılaşma egzersizleri de vardı sonunda bacaklarım baya ağrıyordu
yani toplamda 40dk falan egzersz yapmış oldum

bugune gelirsek...
valla bugun baya mahvettim diyebilirim spor olarak da 20dk (1,5mil) leslie anca yapabildim çok nefesim daraldı bugun
aslında zor değildi de havadan mıdır nedir zaten yüzde 90 nem oranı bu aralar ondan heralde, tıkandım

selam
öncelikle hayırlı Cumalar hanımlar...
biraz önce 32-33dklık sporumu da yaptım şimdi suyumu yudumluyorum nefes nefese kaldım
dünkü menümü yazayım da görün halimi
ben pazartesi bildiriminde aynı kalmaya bile razıyım yeter ki almayayım:26: 72,9u görmeyi çok istiyorum ama

sabah - 11:00
- 1 çıtır simit
- 1 kk peynir
- domates-salatalık
- çay

öğle yok kaçamak yapmaktan arada kaynadı

ara - 13:30
- 1 kase kakaolu süt-puding gibi bişey (biraz nişasta kattım )
- 4 kare bitter (sonunda bitirdim rahatladım)

ara - 16:30 (çay saatim)
- yarım pkt petibör
- 8-10 çubuk kraker
- çay

akşam - 19:30
- 1 kepçe kuru fasulye yemeği
- 1 tahta kaşık bulgur pilavı
- salata

su - 1,7-2lt
spor - 20dk leslie

canım senin kilon ideal sınırlarda aslında yani üzme kendini... tamam daha önce inceymişsin ama zamanla metabolizma kendi olması gerektiği kiloya sabitliyor kendini sonra da yavaş yavaş alabiliyor ama sen dikkatli olduktan sonra bişey olmaz

selam herkese iyi haftasonları...
ya dün akşam giremedim tv ile uğraştım sonra da uyuyakalmışım:26:
menüme gelince içler acısı zira akşam peynir ve grisini yedim kepekli ama kaç tane Allah bilir
bu sabah da tartıda 1 kilo fazla çıktım üzüldüm resmen
neyse bugun suya ağırlık vercem ödemi atcam pazartesiye süper bir kilo görmem lazım 72,9 görsem razıyım valla:44:
işte benden böyle...
sonra gelir yazışırız
bu arada benden sonra kimse girmemiş nerelerdesiniz bakalım:44:

benim boyum 1/ 60 canım kilo 90 kiloyla başladım 3 çocuk var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…