tamam ekleyeyim inşallahliliy başlangıç kilom 54.7 şuanki kilom 54.0 hedef 50beni de ekler misin listeye? ben bugün ne yediğimi yazmıcam çünkü yazamıcam kadar çok şey yedim ( hafta sonundan beri serdim de serdim diyeti...ama yrn yine başlıyorum son hızla...4 kilo ya veremicek miyim ben bun ne başa belaymış off (
tamam ekleyeyim inşallahliliy başlangıç kilom 54.7 şuanki kilom 54.0 hedef 50beni de ekler misin listeye? ben bugün ne yediğimi yazmıcam çünkü yazamıcam kadar çok şey yedim ( hafta sonundan beri serdim de serdim diyeti...ama yrn yine başlıyorum son hızla...4 kilo ya veremicek miyim ben bun ne başa belaymış off (
tamam ekleyeyim inşallah
kız 4 kilodan mı korkuyorsun? verirsin tabii ki de...hadi bakalım bugun güzel olumlamalar yapıyoruz yarın çok süper bir gün bizi bekliyor
nasıl verdin neler yaptın paylaşmak ister misin?ewet canım 4 kilonedirki benim tam 30 kilo vermm lazım 2 haftada verdim 4kilo ben çok sıkmadığm kendimi yinede gittliler ben 57 olsam daha ne isterim ki allahtan
yok kız gayet de güzel olmuş afiyet olsun daha ne olcaktı ki?Dün yazamadım lily ama geçti gitti tekrar yazmayım bugünü yazayım
Sabah hastaneye yetişecektim o yüzden
1 dl ekmek, bir parça peynir ve 1 bardak meyve suyu içtim
Öğlende misafirlikteydik onlarda daha yeni kahvaltı yapıyorlarmış bende kendime göre abartmadan bişiyler yedim
2 biber, ekmek ve çay içtim ( napim en iyisi buydu yağların balların içinde)
Ara da elma yedim
Akşamda balık, biber+ patlıcan karısımı bir yemek sallayıverdim hemencik, salata
bu kadar bebem
Ne kadaaannn kötüüü
ewet canım 4 kilonedirki benim tam 30 kilo vermm lazım 2 haftada verdim 4kilo ben çok sıkmadığm kendimi yinede gittliler ben 57 olsam daha ne isterim ki allahtan
Dün yazamadım lily ama geçti gitti tekrar yazmayım bugünü yazayım
Sabah hastaneye yetişecektim o yüzden
1 dl ekmek, bir parça peynir ve 1 bardak meyve suyu içtim
Öğlende misafirlikteydik onlarda daha yeni kahvaltı yapıyorlarmış bende kendime göre abartmadan bişiyler yedim
2 biber, ekmek ve çay içtim ( napim en iyisi buydu yağların balların içinde)
Ara da elma yedim
Akşamda balık, biber+ patlıcan karısımı bir yemek sallayıverdim hemencik, salata
bu kadar bebem
Ne kadaaannn kötüüü
valla tebrikler ben 4 aydır şu 6 kilo vermeye çalışıyorumama sadece 2 kilo veridm, bi türlü olmadı neyse inş.bu defa olucak...senin boyun kaç "bir bilseydim" bi de benim daha çoluk yok çocuk yok...şimdiden böyle...
sevgi meleği 25 kilooo nasıl verdin yaaa??:SSS
nasıl verdin neler yaptın paylaşmak ister misin?
[/Q U sabahları ilk uyandığımda 2 bardak su sonra kahvaltımı yapıyorum herşeyden yiyiyorum ama az yeşil çay bol su ve yürüyüş çok iyi gidiyor şimdilik inş devam ederim
valla tebrikler ben 4 aydır şu 6 kilo vermeye çalışıyorumama sadece 2 kilo veridm, bi türlü olmadı neyse inş.bu defa olucak...senin boyun kaç "bir bilseydim" bi de benim daha çoluk yok çocuk yok...şimdiden böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?